Ou, it´s friday night

perjantaina, lokakuuta 28, 2011

Wippii, onneksi on perjantai taasen. Jotenkin se menee vaan niin, että maanantaista asti odottaa aina perjantain saapumista ja joka sunnuntai manailee maanantauin tuloa. On tää niin tyhmää :D Vois yrittää elää ihan vain päivä kerrallaan, mutta nää viikonloput on vaan niin odotettuja.

Nyt olis oikeasti tarkoitus käydä niitä kirppiskamoja läpi, en ole oikeastaan saanut edes aloitettua koko projektia. Ei sillä, että olisi ees kiire, mutta olisihan ne hyvä katsoa jo valmiiksi läpi ettei tule se kiire. Ja olisi kyllä hinku taas mennä katsomaan kirppisten tarjontaakin, kun oma kaappi alkaakin sitten tyhjentyä ihan kiitettävästä, ainakin toivon mukaan. Mulla on ollut pientä hamstraajan poikasta huomattavissa, mutta onneksi osaan kuitenkin pakottaa itseni luopumaan, jos en oikeasti tarvitse vaatetta tai jotain tavaraa. Nyt ajattelin pitää todella tiukan linjan ja pistää rankalla kädellä vaatteita pois. Muistatteko, kun viimeksi tyhjensin vaatehuonetta? Miks en jo silloin ottanut kirppispöytää? Olihan tuossakin kasassa jo melkoisesti myymiseen kelpaavaa tavaraa. Nyt mua pelottaa, ettei kaapista enää vaan yksinkertaisesti löydy tarpeeksi myytävää. Silti rankalla kädellä yritän pistää tavaraa pois.

Eli viikonlopun suunnitelmissa siivousta ja mahdollista shoppailua. Mitäs teillä on tiedossa?

Erittäin mukavaa viikonloppua :)

You Might Also Like

2 kommenttia

 1. Voi kun saisi itsekkin motivaation varata kirppispöytä.. motivaatiota odotellessa siis..

  Viikonloppu menee niin että töitä on taas huomenna :/
  Sunnuntaina sitten kyläillään :)

  VastaaPoista
 2. Voi kuinka kurjaa olla lauantaina töissä :(

  Suosittelen ehdottomasti käymään vaatteet läpi ja viemään kirpparille. Olipa ihanaa kun mule tuli lisää tilaa kaappiin :)

  VastaaPoista