Sunday, MONDAY, Happy day

maanantaina, lokakuuta 24, 2011

Good Morning alli hopa :D

Tänään onkin ihan pirteä olo, vaikka eilen illalla ei meinannut uni tulla. Montaa kertaa sunnuntaisin NukkuMatti unohtaa käydä meillä unihiekka vierailulla, onko muilla ollut samaa ongelmaa?


kuva:google

Olihan meillä eilen illalla melkoisen hassua tekemistäkin, että uni saattoi karata silloin. Menimme kokeilemaan ulos mieheni tekemää taskulamppua ja voi hurja mikä valoteho voi pienestä paketista lähteä. Kuvia otettiin monta, mutta yhteenkään kuvaan ei saatu valotehoa tallennettua kunnolla, oli todella sumuinen ilma. Vielä siis pitää ottaa lisää kuvia. Ja toisekseen mun pitää opetella pienentämään niitä kuvia (eiliset kuvat on otettu vielä vanhalla pokkarilla), sillä muuten mun Picasan kuva-albumi on täynnä alta aikayksikön ja mähän olen sen verran tumpelo, etten osaa käyttää varmaan mitään muita kuvapalveluja.

Tänään onkin sitten tiedossa kiireinen päivä. Heti töiden jälkeen kotiin pikasiivouksen tekoon, enhän eilen enää jaksanutkaan ulkoiluttaa imuria, ja sitten Zumbailemaan uusien tikkujen kanssa. Sillä välillä varmaan mieheni porukat ovatkin saapuneet meille ja heidän kanssa touhuamista. Huomenna saattaakin kirjoitella väsynyt Janet, jos kirjoittelee ollenkaan..

Oikein mukavaa viikonalkua!

You Might Also Like

1 kommenttia

  1. Laitoin haasteen sinulle :)
    http://karoliinanvalonpisaroita.blogspot.com/2011/10/haaste.html

    VastaaPoista