Katsaus Janetin kevät/kesä 2013

torstaina, tammikuuta 31, 2013


Eilen satoi lunta vaakatasossa aivan tajuttoman lujaa. Hyvä että eteensä näki. Toivo tulevasta keväästä hiipui, kunnes tänä aamuna motaria töihin ajellessa ja veden virratessa ikkunoita pitkin kevät täräytti tajuntaan entistä kovemmin. Huomenna on jo helmikuu! Kylläkin kuukausi, jolloin yleensä on ollut jäätävimmät pakkaset, kuu jolloin meillä on pamahtanut vesiputket jäähän. No ei manailla sellaisia tälle vuodelle vaan me aletaan elämään kovasti jo keväässä, eikö? :) Eikä yhtään enempää tietysti fiilikseen nostata viikonloppuna olevat MP-messut, joihin olisi kyllä varmaan taas mentävä. Kaikki alkaa pikku hiljaa muistutella tulevasta ilman muutoksesta, lämmöstä ja auringosta. Kyllä, tätä meikäläinenkin odottaa ihan hulluna! Nettikauppojen vaatetarjontakin on ollut jo aika pitkään kevät muodissa ja mä olenkin löytänyt itseni ihastelemasta tarjontaa vähän turhankin usein. Ja myönnettävähän se on... jotain on tullut jo tilattuakin :o :D Senhän mä taisin teille jo paljastaakin :) Kaupoilla en ole valitettavasti kerennyt käymään pitkään aikaan ja nyt viimeistään mä sinne todellakin haluaisin, että saisin hankittua kaiken haluamani ennen kuin olen taas liian myöhään liikkeellä ja jään ilman. Olen huomannut kevätmielialan saapumisen muutenkin jo, sillä mua ei enää yhtään kiinnosta tummat kynsilakat. Koko ajan tekisi mieli lakata ihanan hempeillä pastelleilla tai oikein räväköillä väreillä, mutta mites sit ne kokeilematta jääneet tummat lakat? Odottaahan ne ensi syksyä.

Tänään siis kurkistetaan meikäläisen himoitsemiin kevät/kesä 2013 juttuihin niin vaate kuin meikki osastolla. Tästä postauksesta olisi tullut aivan liian pitkä, jos olisin kolunnut kaikki nettikaupat läpi, joten mä näytän teille mun lempparit pelkästään H&M:n valikoimalla. Ja nyt sit kans kommenttilootaan huutelemaan teidän lempparit ja kertomaan, jos multa on mennyt joku todella pahasti ohi :)


IIiih, värejä. ♥ Kirkkaita, neoja, hempeitä, maanläheisiä, eläinkuviota, räiskyviä, pehmeitä, pastelleja. Tummat sävyt jäävät takavasemmalle ja meikäläinen ottaa aimoharppauksen värilinjastolla. Mitä kirkkaampi ja piristävämpi, sitä mieluummin kotiutan omaan kaappiin. Hempeät pastellit myös kutsuhuutavat nimeäni ja mintunvirheä rokkaa edelleen. Vaatteet saavat olla ilmavia, kevyitä joskin silti muodokkaita. Eipä sillä, säkkimallikin tällä hetkellä miellyttää. Ja leopardikuvioon olen nyt auttamattomasti mennyt rakastumaan, joten se kuuluu meikäläisen himotuslistaan myös. Kuulemma raidat ja mustavalkoiset olisivat tänä keväänä/kesänä muodissa, mutta mä en syty. Tai sytyn mä osittain, mutta ne ei silti ole mua varten. Tietyt raidat kyllä iskee meikäänkin, mutta se pitää sit olla rakkautta ensisilmäyksellä, että pääsee käyttöön. Oh, mä en malta odottaa ruskettunutta ihoa ja neovärejä yhdessä. Nam!


Shortsit ja hameet, täältä tullaan! Josko vihdoin tää vilukinttu tarkenis siirtyä noihin ihanan hulmuileviin helmoihin, sääret paljastaviin shortseihin. Kesän on paree olla kuuma! Epäsymmetriset helmat saa mun sydämmen tykyttämään ihan omaan tahtiinsa ja niitä meikäläisen kaappiin sais luvan muuttaa useampikin! Mä olen todellakin menettänyt sydämmeni niille. Ainoa mitä mun pitäisi vaan tehdä on sit oikeastikin käyttää niitä, eikä vaan ihailla vaatehuoneessa. Shortseja multa löytyykin omasta takaa jo muutamat, mutta pelkästään perusväreissä. Joku ihana vaaleanpunainen vois kyllä olla kiva lisä niiden joukkoon. No eipä hätää, vaikka välillä viileämpiä päiviä tulisi, olisin valmis pukeutumaan housuihinkin. Niiden vain tulisi olla värikkäät, vaaleat tai khakit. Mikä siinä khakissakin nyt viehättää? Aiemmin olen mieltänyt sävyn totaalisesti syksyyn, mutta nyt tuokin on palanut mun verkkokalvoille ja sen sävyisiä vaatteita on saatava :D Mutta siis hieman viilemmät ilmatkaan eivät saa meikäläistä vaatteiden osalta lannistumaan ;)


Mekot... Mun ihastukset, joita en siltikään osaa käyttää. Mä voin sieluni silmin kuvitella hiukset ihanasti laineilla tytön juoksevan söpössä mekossa meren rannalla aaltojen osuessa varpaisiin ja se mekko olis ihana kevyt. Tuuli heiluttelis tukkaa ja lämmin ilma syleilis ihoa.... jahas, palataas tähän postaukseen. Mutta se tyttö siinä mekossa ei todellakaan ole minä. Mekot on niin ihania, mut mä en osaa käyttää. Suurin syy siihen on varmaan tää mun kroppa, mutta silti mä haaveilen niistä. Ja siis onhan mulla mekkoja, ostinhan mä viime vuonnakin sen leopardimaxin, mutta monta kertaa veikkaatte mun käyttäneen sitä? 1,2, 10? Ehei... Nolla! Mä puin sen päälle monta kertaa, mutta koskaan peilikuva ei miellyttänyt ja vaihtoon meni :( Mistä saisin rohkeutta pukea mekon päälle? Mutta siis pitsinen tai joku muu hempeä mekko olisi kyllä muuten todella kiva lisä.


H&M:n kenkävalikoima ei ollut ihan niin monipuolinen kun olisin toivonut, mutta kyllä näilläkin saadaan idea selville. Taas ihanan kirkkaita värejä, niin kengissä kuin laukuissa, mutta samalla myös niitä hempeitä. Balleriinat ihan ykkössuosikki, eikä korkkaritkaan huono kakkonen ole. Mä en vaan jaksa kävellä niillä niin pitkiä aikoja, että saisin niitä vetäistyä jalkoihin tarpeeks usein. Ja tennarithan jokaiselta pitää löytyä. :) Laukkuihin mieluusti myös väriä ja valitsisin kyllä kangaskassejakin mieluusti, mutta valitettavasti Hennesin sivuilla ei nyt ollut niin kattavaa valikoimaa, ainakaan vielä. Tästä tulikin mieleen, että pitäis tarkistaa omat kätköt ennen uuden ostamista :D

Tällaisella linjalla menee siis meikäläisen kevät/kesä vaatehimotukset. Pari yllä olevista siis onkin jo ostettuna ja postissa tulossa kotia kohti :) Äkkiä vaan se ilman lämpeneminen, kiitos :) Ja tietysti kosmetiikkahirmun piti kurkkia googlen avustuksella tulevia kevätmeikki kokoelmia ja voin sanoa olevani tyytyväinen.

meikkikuvat google.fi

Just niitä meikäläisen tykkäämiä värejä toistuu myös meikeissä. Hempeitä, kirkkaita ja maanläheisiä. Ylimmässä kuvassa Chanelin, toisessa YSL, kolmannessa Lancôme ja alinna Diorin lakat. Ihania ihania ihania!!! Kotiuttaisin näistä kuvista kaikki ja vielä oikein mielelläni. Ei varsin vaikeeta arvata ;D Oijoi ♥ Mä en malta odottaa, että saan hieman päivetystä iholle ja pääsen tekemään ihania kesämeikkejä. Saisko alottaa jo? :)


Mitäs teidän kevät/kesä vaatetus tai jopa meikki näyttää? Mennäänkö yhtään samoilla linjoilla vai mikä teitä miellyttää eniten? Muutatteko meikkaustyylejänne kesän ja talven välillä? Nyt siis kommenttiboxi laulamaan ja kertomaan omat lempparit. Ja mulle saa toki vinkkailla kaikkee kivaa ;D

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Nahkaa nahkaa nahkaa! Mustaa ja valkoista, sekä muutamat räiskyvät värit + khaki kelpaa. Pastelleille en lämpene, kuin kynsilakoissa ja huulipunissa. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nahkaa? :D Mä en yhtään osaa mieltää sitä kesään, kamalan kuuma :D Mut mä oonkin tällainen outotyyppi, mä en aina ymmärrä. :) ♥

      Poista