Lint Remover

tiistaina, tammikuuta 01, 2013

Niin se uusi vuosi sitten vaihtui. Ilma oli todella märkä ja inhottava, mutta seura hyvä. Ja osaatteko yhtään arvata miten mun vuoden ensimmäinen päivä alkoi.... tässä samperin päänsäryssä. Oli tänään taas todella kova ja paha särky. Onneksi ystävämme on hieroja ja sain häneltä vähän apuja, mutta pakko oli silti viettää pari tuntia sängyssä lepäillen. Nyt on onneksi jo vähän parempi olo ja pystyimme aloittamaan vessan purkamisetn :) Nyt se on niin todellista. Nyt se uusi vessa on todella tulossa! Olen niin innoissani tästä. Toivon silti todella, että tänä vuonna saisin viettää vähemmän pääkipuisia päiviä.

Tänään kuitenkin halusin tulla teille vinkkaamaan mahtavasta löydöstäni. Varmasti moni teistä tämän pienokaisen laitteen tietääkin jo, mutta mä halusin tulla sanomaan siitä pari sanaa. Pari hyvää sanaa nukan poistajasta, Lint Removerista. Aivan mahtava vekotin ja antaa uuden elämän monellekin vaatteelle, varsinkin niille herkästi nukkaantuville.



Niksulta kaksi vuotta sitten joululahjaksi saamani Emäntä-sukat alkoivat näyttää todella pahasti eläneiltä. En oikein kehdannut näitä kenenkään nähden käyttää, mutta voi että kun ne on ihanan lämpimät. Varsinkin näin talvisin ne toimii täydellisesti yösukkina. Nypin nukkia sormin monesti pois, mutta eihän niitä kunnolla saa niin. En muista mistä mä ensimmäisen kerran kuulin nukanpoistajasta, mutta heti sen kuultuani aloin kuumeisesti sellaista metsästämään. Kauan sen löytymisessä kyllä meni, kunnes eräänä päivänä se melkein tipahti kaupan hyllyltä syliin. Kassan kautta kotiin äkkiä :D

CLAS OHLSON 9,95€

Clas Ohlsonilta siis löytää hyvän nukkapoistajan ja vielä halpaan hintaan. Suosittelen erittäin lämpimästi, jos itseännekin nukat häiritsee. Mä ensin kyllä epäilin, että mahtaakohan tuo pikuinen vekotin edes toimia, mutta kyllä se vaan nukat vei mukanaan. Välillä piti kyllä vedellä vähän useampaan otteeseen yhtä ja samaa kohtaa, mutta lopulta sukat näyttivät jopa melkein uusilta.



Nukan poistaja toimii kahdella sormiparistolla ja kerää nukat säiliöön. Käytön jälkeen siis helppo puhdistaa ja kohti seuraavaa nukkavuorta. Onkos tämä teille tuttu tuote? Mitä olette tykänneet? Tai jos ei ole tuttu, niin suosittelen kyllä ehdottomasti ostamaan! Mä olen ainakin tosi iloinen, että jotkut vaatteet saa vähän lisäaikaa. :)

Nyt mä lähden taas touhuamaan tuon vessan kimppuun. ;) Ihanaa uuden vuoden alkua vielä <3

You Might Also Like

20 kommenttia

  1. Nyt uskallan itsekin hakea kyseisen laitteen. Oon vähä miettinyt toimiiko se, mutta hyvin näyttää toimivan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kyllä suosittelen! :) Mäkin alkuun vähän epäilin koko tuotteet toimivuutta, mutta pakkohan se oli kokeiltava. Ei tullut hukkaostos :)

      Poista
  2. Hih, jotenkin hassua ku mulle toi on tuttu vekotin ihan lapsuudesta asti :D villasukat ja -paidat pysyy siisteinä ku aina välillä muistaa nyppykonetta käyttää.. Hyvä siis että olet vekottimen itsellesi löytänyt :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitä? Onko tää vekotin ollut jo niin kauan olemassa? Eikai? :O Miten mä olen kuullut tästä vasta alle vuosi sitten? Mä olen todellakin elänyt jossai purkissa :D Parempi myöhään kun ei milloinkaan :D Mitäs muita mahtivekottimia sit on, mistä mä olen ihan kujalla? :D

      Poista
  3. Tuo on aivan mahtava laite! :) Meidän äidillä oli jo ensimmäinen nukanpoistaja käytössä jo varmaan parikymmentä vuotta sitten :) Miulla itselläni on Lidlistä ostettu nukanpoistaja, hintaa taisi olla noin 5 euroa ja toimii loistavasti.

    Olettekos jo paljon saaneet purettua vessaa? Meillä alkoi myös tänään remontti, alettiin repimään toisen makkarin tapetteja. Loppuviikko pitäisi vielä rutistaa töiden jälkeen repimällä toisenkin makkarin tapetteja... vielä on pitkä matka ennen lopputulosta..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ette ole tosissanne! Säkin tiesit tästä :D Lidlista kyllä muuten löytyy useasti vaikka ja vallan mitä vekottimia. Miten tää ei ole mulle tullut aiemmin sielläkään vastaan. Mä en ala :D

      Jep, se on nyt purettu :):):):):)
      Voi sun kanssas, kun et enää bloggaa. Olisin mielelläni kurkkinut myös teidän rempan vaiheita :) Hurjasti sinne remontointivoimia ♥ Tapettien repiminen on niin.... yöh :D

      Poista
    2. Lidlistä kyllä löytyy kaikenlaista kun osaa katsoa :D

      Katsotaan nyt josko tää miun bloggailuinto alkaisi kevään myötä taas kukoistaa ;)

      Paljon tsemppiä myös sinne remonttiin <3

      Poista
  4. Tuon kanssa kannattaa varoa painamasta liikaa, tai tulee reikä. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jaahas, puhutaanko siellä ihan omakohtaisesta kokemuksesta ;D ? Onneks nuo sukat on sen verran paksut, että ei tullut. Välillä meinaan painoin menemään sen verran rajusti, että vekottimen pyöriminen lakkasi :D Kiitos siis vinkistä ♥

      Poista
    2. Heheh, mulla yks neuletakki tuli täys reikiä kun yritin sitä putsailla :D Tiedä sitten johtuiko hennesin laadusta vaiko koneesta vaiko käyttäjästä :D, mutta kun sain takin siistiksi ja aloin tarkastelemaan hieman lähemmin niin reikiä oli varmaan lähemmäs parikymmentä :D

      Poista
    3. Eikä XD Pitää siis olla varovainen sen painamisen kanssa ;D

      Poista
  5. Mulla kans ollu tollanen 90-luvulta :) Viime vuosina vähemmällä käytöllä tosin... Pitäisikin etsiä se jostain :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinäkin! :D Miten mä olen jäänyt niin tietämättömäksi tästä :D Käyhän kaivamassa esille, jos nukkahukkaajaa tarviit :)

      Poista
  6. No johan on kätevä kapistus ja tehokas !! :)

    VastaaPoista
  7. Vau,sukistahan tuli kuin uudet! Juuri tänään harmittelin mun Hilfigerin sukkien nukkaantumista, joten tätähän täytyy kokeilla niihin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, mä kans vähän jopa odotin, että tuun pettymään tähän vekottimeen, mutta yllätti todella positiivisesti :) No Hilfigerin sukat kannattaakin huoltaa, noi mun Tarjoustalon Emäntä-sukat olis melkein voinu nykästä roskiin, mutta en raaski :)

      Poista
  8. You need to see this cool reusable lint remover! Just take 10 seconds now, because you may not know what you are missing! We are here at www.SecretKidCleanup.com

    VastaaPoista
  9. Why spend all that money on throw-away lint remover?! The newest
    re-usable lint remover is here! Take 10 seconds to see it now at
    www.SecretKidCleanup.com

    VastaaPoista