Perjantai pölinöitä

perjantaina, tammikuuta 25, 2013

Nyt voikin sit oikein hyvillä mielin aloittaa viikonlopun, kun tuli käytyä taas salilla rehkimässä. Tulipahan rehkittyä niin kovaa, että nyt vasen pohje huutelee kivunlievitystä. En ymmärrä miten se menikin näin jumiin. Kävelykin sattuu. No mut tulipahan todellakin tehtyä. :) Toivoisin vaan, että tää tuottais haluttuja tuloksiakin. Mä olen vaan sen verran malttamaton, että turhaudun siihen, kun mitään ei näytä tapahtuvan. Tyhmää joo, kun vielä tietää sen, että aikaa kuluu, että mitään pientäkään näkyy. Kunhan tää olotila vaan pysyy edes tällaisena, niin olen tyytyväinen - siis tän pään olo.

Vaikka viikonloppu alkoikin, niin töitä mulla silti on. Ei siis arkitöitä vaan PartyLitejen merkeissä menee huominen päivä. Tai oikeastaan jo tämä iltakin. Pitäisi tehdä omaa tilausta, kun mulla on jäänyt lahjakortteja käyttämättä ja ne on menossa vanhaksi piakkoin. Ongelmana vaan on, että mitäköhän sitä tilais. Olen selannut kuvaston läpi sen tuhannen kertaa jo, enkä silti osaa päättää. No, oppiipahan samalla, että mitä milläkin sivulla on, kun huomenna niistä kuitenkin kysellään. Vielä pitäisi tulostella tarjouslehtisiä ja järjestellä tavarat kassiin. Osa on jo valmiina matkaan, mutta ei kaikki. Mulla ei vaan olis tänään energiaa enää mihinkään muuhun kuin saunaan raahautumiseen. Kaverikin on jo pari kertaa pyydellyt iltalenkille, mut mua väsyttää. Viime yökin meni ihmeellisesti valvoessa :/ En tajua kun en vaan saanut unta, ihme kyllä etten tänään myöskään ole ollut kamalan väsynyt. Paitsi siis nyt. Voisin jo kaivautua vällyjen väliin ja katsella unikuvia.



Vielä pitäis siis laittaa näitä tavaroita lähtövalmiiksi, ettei huomenna tule kiire. Aikaisin on kuitenkin herättävä, että kaiken kerkeää tehdä. Yritän kyllä vielä ahkeroida tänäänkin, vaikka tiukkaa tekee. Käyn päässäni koko ajan eipäs juupas pähkäilyä iltalenkin suhteen. Kai sitä vois silti käydä, ettei Tarea tartte käyttää enää saunan jälkeen. Ne onkin Catan kanssa taas tyytyväisiä, kun ollaan kotona. Tai ei Niksu vielä ole päässyt töistä, tulee varmaan kohta, mutta niistä huomaa miten ne tietää, että ei olla lähdossä enää mihinkään. Nauttivat vaan yhdessä olosta :)



Cata leipoo tyytyväisenä lampaantaljaa ja Tare on kaivautuneena viltin sisään. Todellakin tekis itselläkin mieli. No, valitettavasti ei vielä, mutta kyllähän mä sinne kuitenkin kohta pääsen. Nyt vaan alkaa Salkkarit. Ajatelin ne katsoa ja sit lähteä reippailemaan, edes hetkeks. Josko toi kipeä pohjekin siitä vetreytyis.

Eipä mulla siis ollut tänään mitään ihmeellistä, kuhan pölisen :) Mitäs kivaa teillä on tiedossa viikonloppuna? Kiinnostaiskos teitä pitää PartyLite-kutsuja? Edelleenkin tuonne sähköpostiin saa pistää kyselyitä :) No joo, etten pölise teitäkin nukuksiin (itellä taitaa toinen silmä jo lupata), niin toivottelen teille oikein mukavaa perjantai iltaa ja alkavaa viikonloppua :)

You Might Also Like

8 kommenttia

  1. Mäpäs nukuin tänään töiden jälkeen päikkärit, huomenna on vasta iltavuoro niin uskalsin. Ihana kun on kerrankin vielä illalla pirteä eikä nukahda tähän koneen ääreen jo kahdeksalta :D

    Ihanaa perjantai-iltaa sinnekkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin välillä tekis mieli nukkua päikkärit ja nukunkin, mutta sit mulla varsinkin katoaa yöunet, joten en uskalla. Jos toooosi väsynyt, niin sit on kyllä pakko.

      <3 <3

      Poista
  2. Auts.. Kai muistit kunnolla venytellä pohkeet? ;)

    Mulla piti olla lauantai vapaa ja odotinkin sitä innoissani, mutta joudunkin koko viikonlopuksi töihin. Osaa muuten ottaa päähän niin pirusti! =D

    Tuo karvapallero on kyllä sellainen söpöliini!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tänää piti tehdä oikein kunnon venyttelyt, kun tosiaan paikat alkaa menemään ylijuntturaan. Venyttely ei vaan ole mun juttu. En tykkää sit hirmusesti :D

      Voi kurjaa. Toi on niin tyhmää, et jos on kerennyt jo asennoitumaan vapaille, mut sit tuleekin kutsu töihin. Itelle kävi kans monta kertaa noin vuorotyössä. :/ Jaksamista sullekin töihin <3

      Kumpaakohan karvapalleroa sä mahdat tarkoittaa? :) Cata on kyllä karvapallompi :D

      Poista
  3. Noi pienet lasimaljasomisteet (mikä lie olikaan virallinen nimi :D) on kyllä ihanat, teki mieli viimeeks jo ostaa mut en sit raaskin. Uudet kutsut jo ens kuussa joten ehkä sitten menee tilaukseen..
    Huominen aamu pitäisi jaksaa, sunnuntain saan sitten vapailla. Ei oo vaikea arvata miten se menee..zzz..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minisymmetriat on kyllä ihanat. Mullahan on noita kaksi siinä isommassakin koossa. Pienemmät on vaan paaaljon helpompi yhdistää sisustukseen. Noi isot vie niin paljon tilaa varsinkin tällasessa koppiasunnossa.
      Jaahas, mitäköhän kivaa ens kuussa olikaan tarjouksessa. En muista kun elän vielä niin kovin tätä kuuta :D Noiden tilaamista kyllä suosittelen :)

      Tsemppiä huomiseen ja sunnuntain otat sit todellakin leväten <3

      Poista
  4. Ihana toi koriste mis on kukka tuol sisäl! Mistä tollasen saa? Jostaa partyliten kautta? ps. Vika kuva on niin söpö! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo kolmen kynttiläsomistesarjan saa juurikin PartyLiteltä. Se on kyllä ihana. :)
      Tare on kyllä meidän pikku söpöliini <3 Ja kiitos <3

      Poista