Liilat silmät ja pinkit nakit

keskiviikkona, helmikuuta 20, 2013

Kuinka laho pää voi olla? Mä meikkasin moiset simmut toissa lauantaina, en siis viime, mutta mä en kuollaksenikaan muista, että mitä luomivärejä on tullut käytettyä :D Kuinka huolestuttavaa? Sanokaa, etten ole ainut nuori dementikko :D Noh, jotain liilaa se näyttää olevan ja kun muistelen omia luomiväri vaihtoehtoja, niin vaihtoehdoksi jää vain Coastal Scents tai nelly.comista ostamani 88 paletti. Sama kai se millä tuo on sudittu, mutta näytiksi teillekin.Viittä eri luomiväriä saatu mahdutettua tuohonkin meikkiin. Muistan vieläkin, kun joskus pentuna meikkaamisen aloitin, miten vaikeaa oli edes kahdella värillä saada kohtalainen meikki aikaseksi. Häivyttämistä ei osattu ja voi kammo kun muistelen vieläkin jotain koulun diskoon tekemää meikkiä, jossa mustan luomivärin laitoin sisänurkkaan ja vaaleeta ulkonurkkaan. Se todisteeksi jäänyt kuva pitäisi todellakin polttaa :D Kai sitä niistä ajoista on edes vähän edistytty.

Oletteko muuten huomanneet, kuinka ykstoikkosen värisiä meikkejä mä teen? Joko ruskeita tai sit lilaa/punaisen sävyisiä. Pitäis varsin ottaa ja repäistä ja pistää siniset tai vihreet luomet. Jotenkin sitä aina vaat tarttuu niihin omiin luottoväreihin ja unohtaa kaikki muut. Mullakin kun niissä 88 paleteissa olis vaikka minkä verran valinnan varaa. Olisko teillä jotain ehdotusta, että mitä väriä ens kerralla? :)


STOCKMANN O.P.I. Pink Friday tarjouksessa 10,90€

Vihdoin sain myös aikaiseksi testata tuota ensimmäistä O.P.I.n lakkaani. En muista ollenkaan, olenko tänne blogin puolelle muistanut tuosta edes aiemmin ottaa kuvaa, mutta Instagramiin muistelisin jonkun kuvan laittaneeni. Deme edelleen... Mutta tuo lakka. Tykkäsin ihan hirmuisen paljon. Kuivuvuus oli hyvä, ei jäänyt raidoille ja peitti todella hyvin. Kaksi kerrosta laitoin. Ja tuo väri on niin ihana. :) Nythän mulle tuli melkein sama sävy Essiestä Livboxin mukana, joten katotaan, kumpi näistä kalliimmista merkeistä on sitten enemmän mieleen. Mutta tuota O.P.I.n vaaleanpunaista lakkaa voin ainakin suositella. Onko teillä muuten mitään kokemuksia O.P.I.n lakoista?

You Might Also Like

2 kommenttia

 1. Kauniit simmut taas :)
  Laitappa seuraavaks jotain sini-vihreää, semmosta merenneitofiilistä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihana ♥
   Joo, toi onkin hyvä idea. Pitänee vaan tehdä sellaisena päivänä, kun ei tartte ihmisten ilmoille lähteä ;D Saletisti epäonnistuu :D

   Poista