Livbox - Helmikuu

tiistaina, helmikuuta 12, 2013

Aarreboxin sisältöä taas tutkimaan ;)

Mun helmikuun aarrelaatikko tuli kylläkin jo perjantaina, mutta jotenkin tää aika on taas livennyt käsistä, enkä ole päässyt aiemmin tämän kimppuun. No nyt sit vihdoin ja viimein. Tuo mystinen musta boxi saa mut vään hykertelemään joka kerta, kun saan sen hyppysiini. Mitä kummaa sisältä tällä kertaa paljastuu?

Ens alkuun olin ihan hämilläni, kun boxin lime koristenauha oli tiessään ja tilalle oli tullut ihana turkoosi nauha. Jotain kummaa oli boxilleni tapahtunut. Oliko mulle tullut feikki pakkaus? ;D Lähempi tarkastelu sai ihastuskiljahduksia aikaan mitäköhän naapurit ajattelee mun kiljahduksista :D.. sillä sisältä löytyi jotain muutakin uutta.Tuotteet oli tällä kertaa kääräisty ihanaan vaaleanpunaiseen silkkipaperiin. Aawww, ystävänpäivää ollaan varmasti ajateltu. Hymy nousi väen väkisin huulilleni. Sormet syyhyten yritin varoen avata tarraa, etten tuhoaisi paperia ihan totaalisesti. Mitä sisältä paljastuu??? :)


IIih, Essien kynsilakkaa! :) Mä olen, öööh, ehkä sata kertaa ihastellut meidän Cittarissa ja oikei monessa muussakin kaupassa noita Essien lakkoja ja ollut todella lähellä niiden kantaminen kassalle asti. Kuitenkin melko kallis hinta on saanut mut jättämään vielä toistaiseksi ne sinne hyllylle. Todella ihanaa siis, että pääsen vihdoin kokeilemaan tätä himoitsemaani tuotetta. Näistä olen lukenut pelkkää hyvää ja monet sanovatkin näiden olevan lempilakkojaan. Katotaan jäänkö mäkin sit näihin koukkuun. Mulle tuli sävy lovie dovie ja harmittelin asiaa ihan pienen hetken, sillä multa löytyy lähes identtinen sävy O.P.I.lta, jota mulla on parhaillaan kynsissäkin. Mutta mitä sitten, ne on kuitenkin vähän erilaisia ja tärkeintä, että mä pääsen uutta merkkiä kokeilemaan. Essietä tuli siis boxeissa kahdesa sävyssä ja pakko sanoa, että olisin itse tällä kertaa mieluummin ottanut sen toisen, muchi muchi. Voi olla, että se pitää käydä sit ostamassa, mikäli tykästyn näihin kovin ;) Innolla siis odottelen tämän kokeilua.

Olin äärimmäisen innostunut uudesta hajuvedestä. John Galliano on mulle vieras merkki ja hieman varuillaan lähdinkin tätä nuuskuttelemaan. Mä olen ihan hirmuinen hajuvesihullu mihin mä en olis hulluna? :D, mutta samalla kuitenkin kranttu niiden suhteen. Eipä sillä, mulla kuitenkin on aina varasuunnitelma kaikille tuotteille, mikäli ne eivät itselle sovi. Ensi nuuhkaisulla olin vähällä siirtämässä tätä jo eteenpäin laitettavien joukkoon, mutta suihkaisin tätä kuitenkin ihollenikin. Ooh! Tuoksu muuttuikin iholla oikein miellyttäväksi. Ensi kokeilu siis jättikin tuotteen odottamaan uudelleen kokeilua, mutta kyllä se taitaa omaan käyttöön jäädä. Katsotaan sit kuukauden päästä arvostelun aikaan :)

We Care Iconin - Love story body butter jää odottamaan omaa vuoroaan. Mulla on tällä hetkellä rasvoja aivan liikaa avattuna, joten ne on pakko käyttää ensin pois alta. Olin kuitenkin tästä hyvin iloinen, sillä mun kuivat kintut tarttis kosteutusta päivittäin. Jotenkin kummallisesti ne kintut jää kuitenkin aina rasvaamatta, vaikka iho oikein hilseilee irti. Pitäisi parantaa tapani, sillä kohta ne mun kaikki rasvat vielä muuttuu piimäksi :D Tuotettta mun oli kuitenkin pakko nuuhkaista. Se oli ihan ok, mutta ei ihan itseäni. Kokeilua siis odotellessa.

Viimeisenä boxista ulos putkahti kolmen tuubin sarja. Olay oli mulle tuttu nimeltänsä, mutta muuten ihan vieras. Tuotteita tuli kolme; seerumi, kosteusvoide ja eliksiiri. Kaikki tuollaisia näytekokoisia, mutta ihan kiinnostavaa päästä kokeilemaan. Eniten mua innostaa tässä se, että lupaavat juonteiden vähenemistä. Josko noi mun otsajuonteet vähenis näiden avulla ;D Mutta siis mielenkiinnolla odottelen kokeilua.


Olen monista blogeista kerennyt jo lukemaan tästä helmikuun boxista ja moni on kuulemma ollut melko tyytymätön tähän. Se, että tuotteita tuli normaalikokoisina vain kaksi, kynsilakka ja vartalovoi, on saanut harmitusta aikaan. Itse kuuluin siihen porukkaan, joka sai hajuvesinäytteestä sen yhden ison, kun toiset olivat saaneet kolme minikokoista näytettä, joista vielä yksi oli miesten tuoksu. Monet olivat olleet näihin hieman pettyneitä. Toisaalta ymmärrän pettyneitä, mutta toisaalta en. Mä avaan jokaisen boxin kovin avoimin mielin ja otan aina innolla vastaan kaiken mikä paketista tulee. Olenhan tähänkin mennessä löytänyt vaikka kuinka monta hyvää tuotetta, vaikka näytekokoisia ovatkin olleet. Kun miettii tämänkin boxin sisältöä ja boxin hintaa, niin johan pelkästään tuo Essien lakka kustantaa boxin hinnan. Ja onhan se niin, että kaikkia ei voi miellyttää. Toinen haluaisi ehdottomasti meikkejä, mutta se jolla niitä on jo liikaa ja toivoisi enemmän vaikka tuoksunäytteitä. Kaikkia ei voi siis miellyttää. Te kaikki, jotka tätä tilaatte, varmasti tiedätte myös sen, joten mä en osaa pettyä näihin sisältöihin. Tai varmasti osaisin, mutta mä olen päättänyt, että jokainen tuote on yhtä mielenkiintoinen. Kun ostetaan sika säkissä, niin koskaan ei vaan voi tietää mitä sieltä tulee. Ja mä tykkään siitä yllättävyydestä. Eli summa summarum, mä tykkäsin myös tämän paketin sisällöstä. Nyt sana vapaa, petyittekö te vai oletteko samoilla linjoilla mun kanssa?

You Might Also Like

6 kommenttia

 1. Galliano on Diorin entinen pääsuunnittelija, joka törttöili itselleen (humalassa?) fudut:

  http://fi.wikipedia.org/wiki/John_Galliano

  Nyt näköjään pukkaa vaatetta sun muuta taas omalle merkille, katsotaan, miten menee liikkeenjohdollisten asioiden kanssa tällä kertaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä mietinkin, että mistä toi Galliano nimi oli mulle tuttu. Kiitos siis infopläjäyksestä :) Eipähän tartte enää pähkäillä :)

   Poista
 2. Erittäin hyvä muotisuunnittelija. Joku voisi vain ehkä teipata hänen suunsa umpeen :D

  VastaaPoista
 3. Mä tykkäsin tästä paketista :) Kynsilakasta tuli se vaaleampi sävy, joka ei oikein ollut mieluinen mutta muuten kiva päästä kokeilemaan essietä. Tuoksu on ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla :) Olisitko sä tykännyt tuosta pinkimmästä? Meillä tais mennä värit päittäin ;D Tuoksu on kyllä ihana :)

   Poista
  2. Toi pinkimpi olis varmaan ollu mieluisampi, ois ainaki saanu kivat kesävarpaat jos ei käsiin olis ollu hyvä :)

   Poista