Vessan pyyhetapit

keskiviikkona, helmikuuta 27, 2013

Noniin, nyt on taas yksi osa saatu vessasta valmiiksi ja jäljelle jää enää vain tyhjä tila tason alla. Siihen pitäisi siis vielä keksiä joku hyvä ratkaisu ja sit se oliskin kokonaan valmis. Eiku ainiin, puuttuuhan meiltä vielä vessapaperiteline. Niksu laittoi listatkin jo aika päivää sitten, joka on kyllä melkoinen saavutus. Ne listat kun tuppaa olla kaikkein vaikein osa aina ;D Kaks vuottahan meillä meni muiden listojen laittoon. Eikä me vissiin olla ainoita tässä asiassa, olen lukenut puuttuvista listoista vaikka kuinka monesta blogista ;D Yleisilmettähän ne nostaa kuitenkin ihan hirmuisesti, vaikka eivät olekaan mitenkään silmiinpistävät. Vessassa ne huomaa vielä huonommin, mutta tekevät siistin ilmeen. Mutta katsokaa mitkä meidän seinälle päätyivät.


Vihdoin ja viimein pyyheet roikkuvat seinällä eivätkä enää maleksi tasolla. Mun mielestä ne oli kyllä siinäkin ihan sievät, varsinkin jos olivat nätisti viikattuina, mutta ne eivät kuivuneet sitten mitenkään niin. Ja Niksun jälkeen niitä sai olla aina viikkaamassa ;D Luv u honey ♥ Käytännöllisistä syistä siis pyyheet oli saatava roikkumaan.


Meillä oli alkuun vähän hakemista, että millaiset koukut meidän vessaan sopisi. Mulla oli kyllä ihan selkeä mielikuva millaiset haluaisin, mutta sitten meidän mielipiteiden yhdistäminen olikin eri juttu. Mä en oikeastaan missään vaiheessa edes tullut tietoiseksi Niksun haluamista pyyhekoukuista, josko hällä olikaan edes mitään selkeää mielipidettä, joten näin ollen mun valinta pääsi melko helposti läpi ;D


Mä halusin ehdottomasti simppelit ja tyylikkäät koukut tai tässä vaiheessa voitas paremminkin puhua tapeista. Kuten meidän vessakin, pieni ja simppeli, niin mielestäni pienet ja simppelit tapit olivat täydellinen valinta. Jotkin koristeelliset, maalaisromanttiset koukut eivät olisi mun mielestäni meidän vessaan edes sopineet, olisivat olleet ehkä turhan koristeelliset muuten simppeliin vessaan. Vessan pienuuskin vaikutti valintaan, sillä jokin massiivinen monen koukun yhdistelmä olisi tuntunut jotenkin raskaalta tuohon tilaan.

IKEA Grundtal pyyheripustin 3,99€/2kpl

Eli päädyttiin Ikean tappeihin ja pähkäiltiin useampaankin otteeseen, että mikä määrä tappeja olisi hyvä tilaan nähden. Ripustimia myytiin kahden pakkauksissa eikä hintakaan ollut päätähuimaava, joten olisihan noita voinut ostaa useammankin. Lopulta päädyttiin siihen, että kolme olisi täydellinen määrä. Näin pyyhkeet jäivät kivasti samaan linjaan tason kanssa eivätkä ole liian supussa. Neljäs kun olisi tuohon vielä tunkaistu, niin näkymä olisi ollut melko ahdas. Nyt pyyheet saavat olla hieman väljemmin ja myöskin pääsevät kuivumaan paremmin. Itse tykkään valinnastamme todella paljon ja sopii mielestäni meidän vessaan kuin nenä päähän, mutta mitä sanoo armaat lukijani? Oliko onnistunut valinta?

You Might Also Like

12 kommenttia

 1. Kivat simppelit! Meillä on melkein samanlaiset ;) Just tajusin et pitääköhän meillekin kohta se kolmas laittaa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla :) Mut miten mä en ihan järkyttävästi yllättynyt, että teillä on vähän samaa tyyliä? ;D Mut kyllähän teidän pitää kolmas laittaa ♥

   Poista
 2. HIIRRRRRVVVVVVEEEEENNNNN kivat, meiltä löytyy ihan samat siitä omasta kyhäelmästäni et hirmu hyvä maku teil;)

  -Skeit-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ;D Sellasta se on ku on hyvä maku :D Enhän mä laisinkaan teiltä varastelekaan ihania ideoita... ♥

   Poista
 3. Teillä on niin upea vessa, että voisin vaikka muuttaa sinne! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihana :* ♥ Tuuhan kyläilee niin näet sen kunnolla ♥

   Poista
 4. Näyttää erittäin hyvältä! :) Tuollaiset haluaisin meillekkin kun joskus wc:tä rempataan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihuna ♥ Noita kyllä suosittelen, hirmu hyvän tuntuisetkin. Eikä ole kalliit :)

   Poista
 5. Ompas kivan näköistä :) Ja hei, meidän kylppärirempasta on aikaa jo vuosia vaan ei ole vielä wc-paprulle telinettä :D

  Oompa muuten unohtanut kiittää sua ystislahjasta/ arvonnan palkinnosta <3 Ihana oli ja se kortti sai niin hyvälle tuulelle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Eikä! Miten tollaset pikkuasiat onkin niin helposti jätettäviä juttuja? Ilmankin ku pärjää ;D

   Ole hyvä vaan, kiva jos kelpasi ja sai hyvälle tuulelle. Sitä halusinkin :) ♥

   Poista
 6. Kaunis vessa teillä todella ja ihana tuo peili kyllä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihana <3 Mutta peiliä tosiaan suosittelen. Se on hirmu kiva :) Sivussa vielä töpselille paikka, eli tukan laittokin on helppoa sen edessä :)

   Poista