Lorvijat

sunnuntaina, helmikuuta 10, 2013

Koti on siivottu, laskiaispullat tehty ja syöty, ulkoiltu ja nyt voi suunnata nokkansa kohti sänkyä. Se kyllä kutsuukin jo aika kovaa. Silmät pikkasen luppaa, joten toivotaan että uni tulee nopeasti ja saisin myös nukuttua koko ensi yön. Nää sunnuntai maanantai yöt kun on niin diskofiiliksisiä, että vähän jo huolettaa miten unta saa. Niksun kanssa ollaan ahkeroitu kodin siivoomisessa, mutta mitäs veikkaatte näiden kahden karvapyllyn tehneen? Tare oli kyllä valmis olemaan imurin varressa kiinni, tappaakseen sen ja Cata katseli sohvan selkänojalta menoja. Suurimmaksi osaksi ajasta Tarekin veteli hirsiä peiton alla. Mutta nyt saatiin ikuistettua sellainen tapaus näiden kahden väliltä mitä en koskaan uskonut tapahtuvan.


Cata nukkuu, se nyt ei varmaan yllätä ketään, mutta huomaatteko missä se nukkuu? Tarehan tuossa alla näkyy, joten yhdessähän ne siinä on. Mut tää on ihmeellistä :D Tietysti kun kamera kaivettiin niin molemmat heräsi...


Cata nukkui Taren mahan päällä xD Voitteko uskoa? Mä en olis ihan heti näistä kahdesta uskonut, että ne nukkuu noin tiiviisti. Niillä on kuitenkin sellainen omanlainen kunnioitus toisiaan kohtaan, ettei liian lähellä aina voi olla. Cata kyllä nuolee Tarea välillä hirmuisella antaumuksella, mutta eipä ne liiemmin todella lähekkäin ole. Kai niiden ystävyys tässä koko ajan tiivistyy <3

Mä laittelin tänään puhtaan kodin kunniaksi myös vähän kynttilöitä palamaan. Mua kiinnostais kuulla, että poltteletteko te muulloinkin kuin syksyisin ja talvisin kynttilöitä? PartyLite kutsut on meinaan vähentyneet ihan radikaalisti, kun ei kynttilöitä kuulemma poltella keväisin. Mä taidan olla poikkeus, kun mun mielestä kesälläkin on kiva polttaa. Oikein odottelenkin jo kesä öitä, kun tuolla terassi voi nauttia vielä lämpimästä ilmasta hämärässä ja kynttilän valossa. Oih, tulispa jo pian. Tota lunta on nyt tullut taivaalta sen verran paljon tässä muutaman päivän sisään, että kevät haaveet on taas vähän kaikonneet.


Catakin tykkää kynttilöistä. Mä olen noista mun lyhdyistä niin iloinen. Nyt mulla on kaikki Miradon-sarjan tuotteet, nuo kolme erikokoista lyhtyä sekä tarjotin. Noi on menossa terassille, mutta mä fiilistelen niitä Catan kanssa jo sisällä :)

Nyt on pakko tehdä vielä huomiset eväät valmiiksi ja siirtyä pikku iltalenkin jälkeen sänkyyn. Hyviä unia teillekin ja mukavaa viikon alkua. Miten mulla on sellainen kutina, et mua väsyttää huomenna aika ankarasti..? :D

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Kyllä noita kynttilöitä tulee polteltua muulloinkin mutta enimmäkseen syksyllä ja talvella. Nyt ne jo monena iltana tavallaan unohtuu sytyttää. Sillointällöin polttelen kyllä kesälläkin, on ne sen verran tunnelmallisia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kynttilät on kyllä niin ihanan tunnelmallisia. Mä tykkään kesäisin olla nuotion äärellä, mutta kun ei tohon rivarin pihalle oikein voi sellasta tehdä, niin kynttilät on oikein hyvä vaihtoehto :)

      Poista