Juhlapäivä x2

sunnuntaina, marraskuuta 10, 2013

Tänään on isien hemmottelupäivä. Itse en päässyt omaa isääni hemmottelemaan, mutta onnittelusoitto on hoidettu jo heti aamusta. Kotona on sitten pienesti hemmoteltu Niksua, elukoitten isiä ;D Paistoin pullia, kylläkin valmissellaisia, mutta hyvin näytti uppoavan.


Mutta on meillä ollut toinenkin syy juhlia. Oikeastaan ollaan juhlittu tätä vielä toistaiseksi salaisuutena pysyvää asiaa toista päivää putkeen. Vielä ei ihan kunnolla osaa koko asiaa edes sisäistää, mutta jotain niin upeaa on tapahtumassa, ettei me meinata pysyä nahoissamme. Älkää huoliko, kerron teille kyllä piakkoin mistä on kyse, mutta toistaiseksi saatte vain arvailla. Juhlaan on siis ollut tänään kaksinkertainen syy.

Nyt me lähdetään tarkistamaan mun talvirenkaiden ilmanpaineet, kun eilen vaihdettiin ne vihdoin alle. Oon mä kyllä melkoinen plikka, kun ihan itse sain mutteritkin renkaista auki. Habaa löytyy, ainaki vähän :D Ja sit meinattiin käydä vuokraamassa leffa ja ottaa ihan iisisti ilta kotosalla. Taas pitäisi alkaa valmistautumaan uuteen viikkoon. Ihanaa sunnuntain jatkoa teillekin. <3

You Might Also Like

2 kommenttia