Pikkupesän pohjapiirros

perjantaina, marraskuuta 15, 2013

Voi apuvata, räkä ei tunnu loppuvan sit ollenkaan. Lisääntyy vaan!

Ainakin maisamiisa on kovasti udellut, että millainen pohja tässä meidän kodissa on ja ajattelin sen teillekin nyt vilauttaa. Eli me Niksun ja elukoiden kanssa asutaan 53 neliöisessä rivitalokaksiossa, kahden muun asunnon välissä. Pienihän tämä meidän pesä on, mutta ollaan me tähän ihan hyvin mahduttu.

Eli ylhäältä kuvasta katsottuna on mein ulko-ovi ja alhaalla on ovi mein kesähuoneeseen.
Ihanan avara tämä keittiö-olohuone yhdistelmä on, mutta toisaalta taas saa asunnon tuntumaan entistä pienemmältä, kun koko tilan näkee yhdestä kohdasta. Mutta ihan kiva tämä kyllä on ollut <3
Tämmöinen koto siis meillä. Kaivelin vielä kuvia sisältäkin. :)

Nyt räkäpää toivottaa hirmuisen ihanaa alkanutta viikonloppua teille murmeleille <3 Toivottavasti te säästytte tältä tylsältä taudilta :)

You Might Also Like

13 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Voisit aivan reilusti lisätä sisustuskategorian sun blogiin. <3

   Poista
 2. aivan ihana koti! Ja tuo värimaailma on myös jotenkin niin iskevä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Mizi suloisuus, kiitos paljon <3 Tää värimaailma on kyllä ollut kivan leppoisa :D

   Poista
 3. Mä haluaisin kamalasti avokeittiön, se olis niin ihana mutta meillä on vaan tuo pieni koppi :( Saman kokoinen kämppä muuten kun teillä, kyllähän tänne mahtuu mutta välillä toi säilytystila meinaa olla hieman kortilla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä niin ymmärrän sun fiiliksen. Muistan kun etsittiin omaa pesää, oli monessa asunnossa sellainen pieni kopperokeittiö ja koko asunto tuntui jotenkin ahtaalta. On tässä avokeittiössä siis omat puolensa, vaikka kyllä tässäkin tuntuu työtila loppuvan yleensä aina kesken :D Jos suunnittelisin itse oman keittiön, siinä olisi suuri saareke ruoanlaittoa varten.
   Aa, teillä on samankokoinen koti :) Miten mä koko ajan luulin, että teillä olisi paljon isompi :D

   Poista
 4. Hyvältä näyttää :) Toimivan näkönen pohja, avokeittiö avartaa tilaa varmaan huimasti. Semmosen mäkin joskus haluaisin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllähän tämä avartaa tilaa ihan hirmuisesti. Pakko sanoa, että jos tässä tuo keittiö olisi umpinainen, tulisi iso ahdistus. Tässä sentäs tuntuu olevan tilaa hengittää :D Mutta onhan tää asunto kaikenkaikkiaan melko pieni.

   Poista
 5. Mä muutankin teille! :D Ihanan avara tuo keittiökin.. Jos asuisin tuollaisessa kodissa, en poistuisi koskaan neljän seinän sisältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihanainen ♥ Kiitos sanoistasi :) Nyt me kyllä haikein mielin jätetään tämä pikkuinen pesä jälkeemme. Viimeiset päivät tulee kyllä olemaan vaikeita. Itku tulee kun ovi suljetaan viimeisen kerran, se on saletti.

   Poista