Sisustussuunnitelmia

torstaina, marraskuuta 28, 2013

Nyt kyllä alkaa toden teolla jännittämään! Aikaa muuttoon enää reilu viikko. Pakkailuja tehty todella vähän, mutta mä sanoisin kuitenkin olevani melko tehokas pakkaaja, kun siihen hommaan ryhdyn. Ennemmin teen pakkailut reippaasti, entä asun laatikkoviidakossa pitkänkin ajan. Eikä meillä kyllä ole paljoa muutettavaakaan. Tulee olemaan melkoisen tyhjä uusi koti, kun sinne päästään. Eikä siinä, kyllähän me näillä nykyisillä huonekaluilla saataisi vielä ihan kohtalaisesti talo sisustettua, mutta osa niistä kuitenkin jää tänne nykyiseen.


Kaikki nuolella osoitetut siis ovat jäämässä. Jääkaapin vieressä oleva Ikean Lack-hyllykkö, tilanjakajaksi tehty Ikean Expedit viritelmä sekä television molemmin puolen olevan Ikean Benno cd-tornit. Nämä kaikki on sen verran hyvin kiinnitetty seiniin, ettemme lähde niitä siitä syystä purkamaan. Meitä myöskin askarruttaa tuon Expeditin pois otto. Maali oli niiden kiinnityksen aikaan kuitenkin sen verran vähän aikaa ollut, että pelkäämme niiden irtoavan samalla. Poika joka meiltä asunnon osti, otti ne erittäin mielellään vastaan.

Eipä meillä kyllä jää noita ikävä. Me ollaan niin kyllästytty tuohon mustaan väriin, että jätämme ne mielellämme seuraavalle omistajalle. Musta sisustusaikamme alkaa olla ohitse. Me molemmat odotamme vaaleaa tunnelmaa. Meillä on ollut hirmuiset höpötystuokiot tulevasta sisustuksesta ja onneksi molemmat olemme melko samoilla linjoilla sen kanssa. En mitenkään malttaisi odottaa, että pääsemme laittamaan kaiken uusiksi. Samalla kyllä ärsysyttää, kun ei ole varaa pistää kaikkea kerralla.

kuva: google.fi

Mutta nyt mä meen jatkamaan Niksun kanssa sisustushöpötyksiä. Hurjaa, miten toisella on niin paljon ideoita! Pohjapiirrustuksia on tulostettu muutamia, että voidaan piirrellä jo vähän valmiiksi suunnitelmia :)

You Might Also Like

0 kommenttia