Liikunnat vko 45

maanantaina, marraskuuta 11, 2013

Ihanaa maanantaita!

Tää on todellakin harvinaista, että meikäläinen paistaa maanantaina kuin Naantalinaurinko. Puhkun intoa, vaikka väsymys painaakin aikas lahjakkaasti. Tää on harvinaista herkkua ;) Veikkaan, että koko viikko menee hymyssä suin. Hiih, en malta odottaa, että pääsen teillekin paljastamaan mistä on kysymys. En siis lörpöttele asiasta nyt sen enempää.

Viime viikon liikunnoista ei ole taaskaan juuri mitään sanottavaa. Viikko meni melkolailla remontin parissa, mutta en kyllä siinä ohessa vieläkään treenannut. Ensimmäisen pidemmän aamulenkin kävin heittämässä lauantaina ja pakko sanoa, että tuli hurjan hyvä olo sen jälkeen. Olin todella energinen koko päivän. Kyllä nuo aamutreenit vaan on ihana juttu. On tosi harmi, etten oikein arkisin pysty aamuliikuntaa harrastamaan. Tai että pystyisin, mun pitäis herätä jo aamuyöllä kolmelta. Ei oikein nappaa. Pitää siis keskittää nuo aamutreenit sitten viikonloppuihin. Katsotaas taas yhden viikon turha listaus.

Ma: -
Ti: Kävely 30min
Ke: - (pääkipu)
To: Kävely 30min
Pe: -
La: Aamulenkki tyhjällä vatsalla 40min reilu 4km
Su: -

Todellakin hävettää laittaa moisia "treenejä" edes esille, mutta kuten aiemmin kerroin, annoin itselleni luvan levähtää. Pakko sanoa, että se on tehnyt ihan hurjan hyvää! Nyt oikeastaan tekeekin mieli päästä kovemman treenin pariin piiiitkästä aikaa. Ehkä sitä on itseänsä kitkuttanut koko ajan, kun tietää, että pitäisi treenata kovemmin. Olen väkipakolla saanut revittyä itseni lenkille ja samalla sekin tuntui niin skeidansyömiseltä, että taisin vain stressata itseni ihan piippuun koko liikkumisesta. Pitäisi vaan osata ottaa aikaa itselle, kun siltä tuntuu. Saada selkeät lepopäivät ja selkeä liikkumisrytmi. Arkisin voisi töiden jälkeisen ajan käyttää tehokkaasti treenaten ja viikonloppuisin sitten ottaa pitkiä kävelylenkkejä ja vähän kevyemmin. Mutta nyt onneksi olen löytänyt taas innon liikuntaan. Motivaatio on alkanut nousta, vaikkei se vieläkään ihan parhaimmillaan ole, mutta parempaan menossa koko ajan. Katsotaan, millaiseksi liikkuminen nyt sitten kehittyy. Ainakin fiilis on noussut :)


Ja vielä muistutukseksi, arvonta päättyy parin tunnin päästä. Sitten ei enää voi osallistua. Ihan kivasti teitä on sinne jo osallistunutkin :) ♥ Vielä siis hetki aikaa, joten mattimyöhäiset, nyt kiireen vilkkaan. Arvonta sulkeutuu siis klo 12:00 ja arvon voittajan iltasella, kun pääsen kotiin.


Nyt siis ihanaa alkanutta viikkoa teille murusille ♥ Toivottavasti siellä viikko on alkanut yhtä ihanissa fiiliksissä :)

You Might Also Like

2 kommenttia

 1. Täällä viikko alkanut flunssaisesti, tai oikeestaan alko jo viikonloppuna mut tuntuu vaan pahenevan :/ Onneksi kuiten vain mulla, poju vielä säästynyt.
  Ihanaa että siellä viikko alkanut kivasti. Niin salamyhkäistä että, johan täällä alkaa mielikuvitus laukkaamaan ku miettii et mitämitä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiäkkö, mä taisin imaista itseeni kans lentsun. Täällä ihan tukkoinen olo ja kurkussa kaktus. Tylsää :( Toivottavasti poitsulle ei tulekaan, on meinaan niin inha tauti :(
   On kyllä niin ihanasti alkanut viikko muuten, että ihan itseäkin ihmetyttää :D Vielä hetken pitäydyn salamyhkaisenä, mutta en kauaa ;)

   Poista