Kylpyhuoneremontti - valmis!

torstaina, marraskuuta 07, 2013

Kuten teitä eilen jo härnäsin kylppärin vilautuksilla, niin tänään pääsettekin näkemään koko totuuden. Remontti itsessään on siis jo valmis, mutta kalustusta pitää vielä hieman miettiä. Sillä ei nyt siis toistaiseksi ole mikään kiire. Kuvia tulee sitten tietysti niistäkin, jos jotain saadaan sinne hommattua.

Palataas kuitenkin vielä hetkeen, josta kaikki lähti. Huh, onneksi tuo on nyt jo takanapäin!


 

Olihan tuo vanha melkoisen karu. Ja se home oli kaiken huippu. Onneksi se kaikki on nyt takanapäin ja meillä on tällä hetkellä vain saunan korkkajaiset edessä.

Oletteko valmiina? Tykitän teille nyt sit kuvia vähän enemmänkin.

Musta-valko linjalla mennään siis kylpyhuoneessakin. Meidän mielestä nää värit ovat vain aina tyylikkäät, eikä hyppää mitenkään silmille. Toisin sanoen melko ajaton, vai olenko itse ihan hakoteillä? Suihkuverho tai joku muu suoja tuohon vielä pitää laittaa sekä naulakot seinälle. Ne ovat kyllä jo ostettuna, tulee samanlaiset kuin vessassa. Vielä vaan pohditaan niiden paikkaa. Mä sanoisin, että tuohon saunan ovet kulmaan. Niksu taas oli sitä mieltä, että tuo missä pyykinkuivausteline on. Mä perustelen paikkani sillä, että jos tuohon toiseen kulmaan tulisi joskus joku kaappi, ettei tapit jää sitten piiloon tai ole tiellä. Pohditaan siis vielä.

Ja sitten saunaan.

Siinä se nyt sitten on. Mikäs on teidän ihanien tuomio? Hitti vai huti?

Mä lähden tästä pikkuhiljaa lämmittelemään saunaa ja aion nauttia täysin rinnoin valmistuneesta remontista :)

You Might Also Like

16 kommenttia

 1. hitti todellakin, vau! :)

  VastaaPoista
 2. Hmph. Nyt mua ärsyttää mein oma kylppäri entistä enemmän. Ihana!! Väritys just hyvä, ei pääse kyllästymään ja helposti saa halutessaan väriä pyyhkeillä yms.
  Me laitettiin sillo ku muutettiin kylppäriin savunharmaa suihkuseinä, ettei aina oo koko pesuhuone märkänä, mietin et semmonen vois toimii tuossakin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiva kuulla, kiitos ihanuus maisuli ♥ Väritystä on tosiaan kaikein helpoin muuttaa niillä irto-osilla, siksi varmaan päädyttiikin noihin neutraaleihin :)
   Sitä suihkuseinää/ovia ollaan mietitty, mutta tila on oikeasti todella pieni (tuolla laajakuva objektiivilla kun saa näyttämään niin isolta), että pitää viellä mittailla ja pähkäillä, että onko sellainen sopiva vaihtoehto. Verhon kun saa kuitenkin niin helposti niin pieneen tilaan. On muuten niin rasittavaa kun vesi roiskuu ympäriinsä :P

   Poista
 3. Awwwwww! Aivan ihana, nyt se on päätetty! Muutan teille:D
  -Skeit-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nonni, nyt tuutte sit vaan kylään, ku kaikki on vihdoin valmista ♥ Ja saa meille muuttaa ;)

   Poista
 4. On hieno! Hyvin onnistunut remppa. Kyllä kelpaa kylpeä :)

  VastaaPoista
 5. No hitti todellakin!! Aivan ihana, täydellinen! <3 Ihan hiukan iski remonttikateus tännekin :) Mutta tässä rahatilanteessa ei pysty edes miettimään et mikä pommi tuolla kylppärin laattojen alla muhii :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, kiitos sullekin ihana ♥ Sit mä oon sulle seuraavaks kateellinen, ku sä saat rempan tehtyä :) Toivottavasti sieltä lattiasta ei sitten löydy mitään, pidän peukut pystyssä ♥

   Poista
 6. Toi sauna on aivan mahtava ! Jes :D ja koko kylppäri myös, kivan simmepeli ja juuri tuollaisesta "väri"maailmasta tykkään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä rakastuin saunaan eilen vielä enemmän kun kylvettiin. Se on täydellinen!
   Kiitos sullekin ihanuus ♥

   Poista
 7. Oooh mikä muutos ja apua kuinka hieno sauna! Siis niiin upea! ♥ Onnistunut remontti mielestäni, ei voi muuta kuin kehua. :)

  Psst. Kiiiitos Janet, että kävit jättämässä kommentin Nenäpäivä-postaukseeni. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Noora ihana, kiitos tuhannesti :)♥ Ihana kuulla että muutkin tykkää :)

   p.s. mä jäin vartomaan, että mihin se siitä vielä kehittyy ;) ♥

   Poista