10 kuvaa kesään haaste - toukokuu

maanantaina, toukokuuta 19, 2014

Mä sulan! En valita, rakastan tätä lämpöä ja aurinkoa, mutta täällä sisällä on kuin saunassa. Talvella täällä sai palella paksumpienkin vaatteiden alla ja nyt lämmön tultua täällä saa hikoilla. Ei nyt mene ihan yks yhteen. Vaikka kuinka on melkein nakuna ja liikkumatta, tulee hiki jo ihan pelkästä ajatuksesta. Mutta tätähän tässä on oikeasti jo odotettu, kunnon aurinkoisia ja lämpimiä kelejä. Tää on niin ihanaa vaikka tukalaa onkin. Ja pihalla, siellä on niin kaunista ja vehreää.


Aurinko heijasti kivat kuvat meidän pöydästä, mutta kai tuosta nyt jotain näkee :) Täällä meillä ei koivut ole ihan niin vihreät kuin Vantaalla, mutta hyvässä vauhdissa täälläkin. Ja nurmikko on nyt ajettu, täällä ensimmäistä kertaa ikinä :)


Ajatella, enää yksi kuva jäljellä ja niin olisi kesä :) Ihan mahtavaa! Tai kyllä täällä nyt jo kesältä tuntuu. Tällä hetkellä mä vaan toivon, että Niksu tulis nopeesti kotiin. Ukkonen jyrisee melko lähellä ja täällä asuessamme ei ole ukonilmaa vielä ollut. Saisi Niksu tulla vähän kuuntelemaan, miten tämä talo käyttäytyy. Meinaan siis vain näitä kodinkoneita, että pitääkö ottaa töpselit seinästä. Ei kai tartte :D Mä lähen vähän kuulostelemaan missä ukkonen menee ja saatan lähteä lenkille. Muksaa maanantai iltaa <3

You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Mua harmittaa, kun hikoilen niin helposti. Siksi vaikka kesästä tykkäänkin niin on varsin ikävä olla. Ei tarvitse kuin vaatteet pukea päälle kun on lähdössä ulos, niin on jo hiki ja epämukava olla. Sitten saa koko ajan olla pyyhkimässä naamalta hikeä, niin että iho ärtyy. Olispa joku keino millä hikoilun saisi aisoihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kuinka kurjaa :( Uskon kyllä, että on todella epämukavaa. Toivottavasti löytäisit jonkun helpottavan kikan ♥

   Poista
 2. Hahah, mäkin oon aina ensimmäisenä kun jostaa vähä jyrähtelyä kuuluu nykimässä johtoja seinästä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneks en oo ainut höpelö :D Mulle on jäänyt pieni kammo, kun mummolassa ukkonen oli aina ihan päällä ja pistokkeet rätisi ja vilkkui. :o Siksi vähän huolettaa tässä uudessa talossakin.

   Poista