Liikunnat vko 19

maanantaina, toukokuuta 12, 2014

Voi möh miten nopeasti tuo viikonloppu aina sujahtaa. Niin täällä taas sorvin ääressä näpytellään ja pidetään silmiä tikkujen avulla auki. Väsyttääkö? Ehei, ei yhtään... Harmillisesti tuli taas parin päivän postailettomuuttakin, ihan vaan siitä syystä, että olin uppoutunut kaikkiin muihin hommiin ihan liikaa. Niinkin ihmeelliseen asiaan kuin elektroniikkajätteen lajitteluun. Käytiin toimittamassa kierrätykseen hajonnut astianpesu kone sekä ystävällisesti edellisten asukkaiden jättämä joku 200kiloa painava teollisuus jääkaappipakastin yhdistelmä. Siis kettu sentään, miten paljon se painoi! Ihme ettei katkennut verisuonet päästä, kun Niksun kanssa kaksin sitä siirettiin paikasta toiseen. Tekisi mieli päästää pari valittua sanaa kaikista niitä ei niin kivoista edellisten asukkaiden jättämistä tavaroista. Kaikki kuitenkin meidän pitää jossain vaiheessa hävittää. Mutta eipä siinä, eipä se elektroniikkajätekonttikaan ollut kovin siistissä kunnossa. Saanen ihmetellä, miksi ihmiset ovat niin ajattelemattomia ja jättävät hyvän kokoisen kontin oviaukkoon, siis suoraan siihen oviaukkoon!, kaiken maailman uunit ja pesukoneet? Eihän meillä mennyt kuin vaivainen tunti muiden rojuja siirrellessä, että omat mahtui sisälle. Mun mielestä on todella kurjaa, että ilmainen palvelu joka on tarkoitettu kaikille meille, käytetään rumasti hyödyksi :/ Siinä sitten taiteiltiin tosiaan kuin palapeliä konsanaan, että saatiin kaikki kuolleet laitteet fiksusti ja omatkin vielä sinne samaan syssyyn. Hommaa oli ja saakelin painavia tavaroita! Onneksi on oma lihaskimppu, joten mä sain toimia vain mahdollisena avustuksena ;P

Perjantai meni arkijuttuja tehden ja lopulta Niksun kanssa illastaen Martinassa. Lauantai siivoten ja muita juttuja touhuten. Eilinen sunnuntai meni sit rakasta äitiä juhlien ja äidin herkkuruokia syöden. Ja tietysti muita rakkaita perheenjäseniä näkien ♥ Vedin kyllä sen päiväiset ruokaähkyt, ettei kyllä toisia. Harmittaa ihan vietävästi kun vatsalaukku on pienentynyt uudenlaisen ruokailun myötä. Pieniä annoksia useasti päivässä. Ei siis mahtunut mahalaukkuun tarpeeksi äidin tekemää ruokaa ja sekös harmitti :D Onneksi äiti antoi dogibäkiin kotiinviemisiä ja aion tänään saletisti vetää toiset ähkyt ;p Ja ihan niinkin perusruoasta kuin perunamuussista, kananmunakastikkeesta ja makkarakastikkeesta on kyse. Aivan liian hyvää, kun kuitenkin kyseessä äidin hyppyset ja salaiset ainesosat. Mikä siinä onkin, että vaikka kuinka samalla reseptillä tehdään ruokaa, niin se äidin laittama on miljoonasti parempaa? Tai no saa siskokin oikein hyvät propsit, kun makkarakastikkeen teki ;) Nam nam, vesi herahtaa edelleen kielelle. Että sellainen viikonloppupäivitys taas kerran :D Perus maanantaipostaus kerrassaan.

Eli seuraavaksi niihin liikuntoihin. Yritin viime viikon ottaa vähän rennommin ja nyt harmittaa. Olisin voinut ahertaa kyllä tuplasti enemmänkin. Yksi harmitus on se, kun mun parassalikaveri jää pienimuotoiselle kesälomalle. Äiti pimpulat vieköön harrastaa golfia ja asuu kesät aina kentällä, joten saan hänestä kaverin enää ehkä kerran viikkoon. Mälsää sanoisinko. Vaikka siellä salillakin vedellään välillä ihan eri puolilla, on kiva tietää, että toinen on sentäs siellä. ♥ Vaikka tykkäänkin salilla kuunnella musiikkia, on toisen seura triljoonasti mukavampaa. Ainut syy miksi odotan syksyä, on äidin saliseura ;D Niksunkin kanssa harvoin käydään samaan aikaan, viikonloppuisin vaan jos silloinkaan. Meillä kun on niin erirytmiset työt, ettei oikein yhteisen salikäynnin mahduttaminen aikatauluun niinkuin natsaa mitenkään. Noh, näillä mennään ja nautitaan sitten niistä vähän harvemmista yhteisistä treeneistä.


MA: -
TI: Salitreeni 1h25min
KE: Kävelylenkki 1h5min 6,5km
TO: Salitreeni 1h 10min
PE: -
LA: Salitreeni 1h 10min
SU: Salitreeni 1h 20minEli hieman rauhallisemman näköinen listaus kuin muutama aiempi. Toistaalta varmasti tehnyt ihan hyvää, vaikka treenit olen silti vetänyt ihan täysillä. Silti musta edelleen tuntuu ihan siltä, ettei mun kropassa tapahdu yhtään mitään. Jäätiin tiistaina, vielä äidin yhdessä kanssa ollessa, hetkeksi aikaa rupattelemaan meidän salin toisen personaltrainerin kanssa ja kerroin hänelle, kun musta tuntuu ettei mitään tapahdu. Samantien hän otti asian itselleen hoidettavaksi ja käski mun pitää kymmenen päivän ajan ruokapäiväkirjaa. Kirjaan tällä hetkellä siis ihan kaikki syömingit vihkoon ylös kymmenen päivän ajan. Sen jälkeen kiikutan vihkon hänelle ja käydään yhdessä läpi se. Hyviä ja huonoja puolia, niitä varmasti on kumpiakin. Kiva saada vähän tarkempaa apua ja vinkkejä parempiin ruokiin. Mä olen jotenkin niin huono keksimään ja mätän aina samaa ruokaa päivästä toiseen. Sitten kun ollaan käyty ruokavaliota läpi, tekee tämä toinen persolnaltrainer uuden ohjelman mulle kokonaan. Nyt tässä kunnon treenissä olen huomannut, mitä kropaltani todella haluan. Mistä on vaikeinta sulattaa rasvaa ja missä taas kehityn ehkä ihan ok. Trainerin kanssa käydään siis kunnolla läpi treenausta ja toivon, että siitä saisin vielä suuremman potkun kropan muutokselle. Mutta siitä sit lisää, kun trainerin kanssa on keskusteltu :)


Mites teidän viikonloppu meni? Herkuttelitteko paljon äitienpäivänä?

You Might Also Like

2 kommenttia

 1. Äitillä oli pienoiset paineet ruoan suhteen.
  Tuntuu, kuin ikä tekee tehtäväänsä. Ei enää hallitse kaikkea, vaikka haluaisi. Olen todella iloinen saadessani kaikki rakkaat läheiseni luokseni. Taas jaksaa seuraavaan tapaamiseen. ♥
  -äiti-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja höpöhöpö äiti, sähän vaan nuorrut ♥ Ja ruoka on aina ihan täydellistä :)

   Poista