Maxia häissä

tiistaina, toukokuuta 27, 2014

Voi luoja miten olen kikatellut omille pöljille ilmeilleni. Mä en vain ole valokuvauksellinen, en sitten yhtään :D Naama aina ihan kurtulla tai muilla omituisilla ilmeillä. Kädet näyttää vengoilta ja jalat sojottaa ties minne. Blogipippaloissa puhuttiin muutaman ihanaisen bloggaajan kanssa samasta asiasta. Se on vaan sellainen vamma, tähän päädyttiin ;D Nostan teille kuvissa aina niin upealta näyttäville hattua. Teillä on joku erikoinen taito. Ja mä kun vielä olen hirmuinen jännäkakkailija, on mun vaikea olla senkin takia kameran edessä. Äiti on paras henkilö ottamaan musta kuvia. Hänen kanssaan en ehkä jännitä ihan niin paljoa. Mikä ihme siinä edes jännittää? Jaa-a. :D Äidin kuvaustaidot eivät ehkä ole vielä ihan sieltä parhaimmasta päästä, mutta ehkä joskus ;)


Ehkä joku teistä muistaakin, kun postasin tuosta päälläni olevasta mekosta viime kesänä. Harmittelin niin kovasti, kun jäin ilman. Kaikissa Henneseissä myytiin eioota ja oikeasti, soitin kaikki pääkaupunkiseudun ja vähän kauemmatkin läpi. Kuitenkin tarinassa on onnellinen loppu ja yhdestä liikkeestä löytyi vielä mekko tai siis kaksi. Erittäin pienikokoinen mallinuken päällä ollut mekko sekä kokoa melkein jopa kahta liian iso. Siellä mä sovituskopissa tuskailin, että mitä teen. Pienempi ei istunut päälle sitten yhtään. Isompi taas hieman lörttö ja roikkuu. Ilman en kuitenkaan ajatellut jäädä, joten valitsin isomman. Niin pieneksi en kuitenkaan olisi koskaan voinut laihtua..pituutenikin vuoksi. No siinä se nyt sitten on, kokoa liian iso mekko, mutta onnellinen kantaja. Ja kuvissa mekko on ensimmäistä kertaa käytössä. Rakkaiden veljeni ja Skeitin häissä.


Onneksi mekon lörttöyttä pystyi kuromaan kasaan tuon ihanan paksun vyön avulla. Kävin vielä edellisenä päivänä Jumbosta metsästämässä sopivaa vyötä mekkoon ja tuntui olevan sekin melkoisen mahdoton tehtävä. Nyt kun muodissa on kuulemma taas ohuet vyöt ja paksut menneet melkein jäähylle. Onneksi Mangosta löytyi täydellinen yksilö. Monissa blogeissakin nähnyt moisia aitonahkaisia vöitä, mutta en vain itse ole raaskinut ostaa. Ja sit kun se hetki tulee, että raaskin, olen auttamattomasti liian myöhässä ja jään ilman. Pitäisi ehkä ottaa toisenlainen käytäntö kehiin.


Kuvat on siis otettu tilaisuuden jälkeen ja alan olla enemmänkin räjähdyksen puolella. Kurvailtiin auton ikkunat avoinna kotiin ja tuo hätäkampauksea toiminut kalanruoto otti vähän nokkiinsa. Tässä vaiheessa voisin peräänkuuluttaa kampaajaa, joka saisi tulla vaikka joka aamu viideltä tekemään mulle kampauksia. Tai no edes viikonloppuisin! Mä en osaa, en todellakaan. Mulla oli niin kamala tukkakriisi ja heitin lopulta päähän hiuskorun ja letin. Jotkut pikakikat hiusten laittoon olisi erittäin tervetulleita :)


Mekko // H&M kesä 2013 19,90€
Vyö // MANGO 29,90€
Kengät // Members.com 14,50€
Hiuskoru // GLITTER 8,90€


Sellaisessa asussa tuli siis viipotettua. Mitäs sanotte? Kuoppaanko mekon vai kehtaako käyttää uudelleen?

Huomenna sitten vihdoin pääsette kuulemaan lauantaisista blogipippaloista. Meinasin nyt jo postailla, mutta mennääs päivä järjestyksessä ;)

You Might Also Like

24 kommenttia

 1. No et todellakaan kuoppaa tota mekkoa, näytät upealta! :)

  VastaaPoista
 2. Kuule, sun seurassa kalpenee kaikki. Kaunis olet<3
  -Skeit-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No höpsistä pussiin ja pussin suu kiinni :D Mutta kiitos rakas ♥

   Poista
 3. Ihana tyttöni.Joo äitin kuvaustaidot ei ole parasta mahdollista, mutta kyllä noista kuvista sinut tunnistaa. ♥♥♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä mä sustä kelvon kuvaajan koulin ;) ♥
   Kiitos äitiliini ♥

   Poista
 4. Eikä yhtään huomaa, että olisi liian iso, vyöllä homma hoituu kätevästi! Hyvältä näyttää:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vyö pelasti kyllä melkoisesti. Mietin vaan, että mitenköhän tuota saisi kurottua pienemmäksi. Omat taidot ei kyllä riitä. Kiitos ihanainen ♥

   Poista
 5. Superkauniit kuvat ja ihan täydellinen asu päästä varpaisiin! ♥

  VastaaPoista
 6. Niin kaunis! ♥
  Mä tiedän että tää ei varmaan auta, mutta sä näytät kuvissa kyllä mun mielestä aina niin hyvälle!
  Mulla painin pääni sisällä saman ongelman kanssa, mä näytän kuvissa aina niin urpolta, en yhtään itseltäni. Ja vielä kun toi aviomies ei osaa yhtään ottaa kuvia, sillä ei oo vaan silmää niille. Kuvakulmat on aina aivan järkkyjä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ää, Maija ihanainen <3 Kiitos <3 Sä olet kyllä niin upea, että varmasti omatkin kuvasi ovat ihan mielettömiä! Ehkä me ollaan vaan liian kriittisiä ;)

   Poista
 7. Mitä höpsit ettet muka olis kuvauksellinen, noi kuvathan on UPEET!! Ihana asu ja hieno letti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä täällä punastelen teidän ihanille kommenteille, voi Saara ihana <3 Kiitos tuhannesti <3

   Poista
 8. Todella kaunis mekko! Tuota kannatti kyllä etsiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo mekko oli kyllä niin ihana, että pakko oli metsästää :D Onneksi löysin :)

   Poista
 9. Upeita kuvia, upea look ja ihanan iloinen sinä, en mäkään tajua mikset olisi valokuvauksellinen, oletpas! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Amanda, sie ihanainen <3 Mä nyt meen ihan sanattomaksi! Kiitos ihanainen sanoistasi <3

   Poista
 10. Mitä ihania, iloisia ja aitoja kuvia! Elä turhaan höpötä mstään pöljistä ilmeistä, näähän on valtavan ihania. Ihan niinkuin sä olet muutenkin, ihan huipputyyppi! Oli mahtavan ihana tavata sut vihdoin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ansku muru, oli todellakin niin ihana tavata, sie upeus <3 Itse olet huipputyyppi <3
   Kiitos ihanista sanoistasi <3 Mä olen ihan häkeltynyt näistä teidän ihanista kommenteista! Ehkä mä uskallan jatkossakin ottaa asukuvia :)

   Poista
 11. Mähän sanoin sulle, että ihan turhaan jännäkakkailit näitä makseja, sullahan on varsin näpsä runko! ;) Eli nyt vaan kesää vasten kaikki maksit sieltä kaapista päälle! :) Kaunis Jane!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äää!! Nyt punastuttaa, näpsä runko xD Ihana sinä! Kyllä mä ehkä uskalla pitää niitä sit enemmän käyttää ;) Sinä se kaunis olet <3

   Poista
 12. Oon kuule muiden kanssa ihan samoilla linjoilla, näytät niin hyvältä ja luonnolliselta näissä kuvissa :) Ja mekko ehdottomasti uudelleen käyttöön!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maisu ihanuus♥ Kiitos paljon ♥ Ehkä mä tosiaan uskallan sit kuvailla asuja enemmänkin :)

   Poista