Goodie bag

perjantaina, toukokuuta 30, 2014

Vielä vähän hehkutusta blogipirskeistä :)

Mun mielestä oli jo pelkästään niin huikeen mahtavaa päästä tapaamaan Ansku ja muut bloggaajat, etten oikein voinut uskoa mitä muuta Ansku oli meille oikein järkännyt. Upeiden muistojen lisäksi Ansku pisti meille kaikille jotain muutakin mukaan. Saimme ihanien herkkujen ja mahtavan seuran lisäksi kivoja kotiinviemisiä. Olen kyllä ihan sitä mieltä, ettei Anskun olisi tarvinnut meitä ihan näin paljoa hemmotella, vaikka älyttömän ihanaahan se oli!


Hurjan kokoiset kassit lähti siis jokaisen meidän matkaamme ja jännityksellä hotellihuoneessa illemmalla sisältöjä LittleBn kanssa tutkimme. Vaikka osa sisällöstä tiedettiin, oli niiden tarkempi tutkiskelu silti jännittävää.


Tuote esittelyäkin pitämässä olleelta Matexilta tuli kivan pirteän värinen huivi, minun tapauksessa siis. Miehille tuon voisi laittaa takin rintataskuun. Värit tuossa ovat kyllä niin ihanat :)

Sitten kirjanen, jota tulen kyllä vaalimaan ikuisesti. Kirja, joka on omistettu just mulle ja vielä Helin ja Minnan allekirjoituksilla. Kuin siistiä! Muistan vieläkin sen hetken, kun sain elämäni ensimmäisen nimmarin, Simo Silmulta. Sitä piti esitellä kaikille ja se oli niin huikee juttu. Nyt mä sitten näin vanhempana vaalin uusia nimmareita ;)

Puhdistamolta oli lahjuskassissa vai mikä se on suomeksi? :D useampikin tuote. MSM+C, Omega 3-6-9 öljyä sekä raakasuklaata. Olen tätä nykyä treenailun lisäännyttyä sekä ruokailujen parantamisessa kiinnostunut myös vitamiineista ja lisäravinteista. Otan siis erittäin suurella innolla nämä tuotteet testiin. MSM+C jauhe on rikkiyhdiste, joka on yksi elimistön tärkeimmistä rakennusaineista. Tämän pitäisi siis tehdä hyvää hiuksille ja kynsille muun muassa. Omega öljyjen hyödyt kaikki varmaan suurinpiirtein tietää ja minäkin joka aamu otan vitamiinien yhteydessä omegatabut. Tämä kassissa ollut tuote on kuitenkin nestemäisessä muodossa. Näinköhän saan sitä alas? Hämmästelin myös sitä, miten paljon päiväannoksessa on kaloreita, yli 200! En tiedä onko se nyt niin paha juttu, mutta ainakin testailun arvoinen. Ja lisäksi vielä saimme pari patukkaa raakasuklaata. Terveellisemmät herkut ovat tänne todellakin tervetulleita. Maku vaan jänskättää.

Saimme myös tätä kosmetiikkahöperöä älyttömästi kiinnostavia tuotteita, nimittäin Barefaced Beauty mineraalimeikkejä. Näistä kerron teille testailujen jälkeen enemmänkin. Saimme myös Four Reasonsin kiiltolakan. Edelleen, hiuksia en osaa pahemmin laittaa, mutta testiin todellakin!

Foreveriltä saimme monta eri tuotenäytettä sekä täysikokoisen Aloe Vera huulirasvan. Tämä on todettukin jo huipuksi tuotteeksi, joten uusi puteli otettiin onnellisena vastaan. :)

Mahtavia tuotteita kertakaikkiaan. Kiitos Ansku miljoonasti näistäkin. Olet hemmotellut meitä kyllä ihan hirmuisesti <3


Ja hei teille kaikille murusilleni, ihanaa alkanutta viikonloppua! <3

You Might Also Like

12 kommenttia

  1. Toi Aloe Vera-huulirasva on kyl huippu! Oon ollut pitkään sillä kannalla, että Burt's Beesin huulirasva on maailman parasta, mutta tätä Foreverin rasvaa nyt pari päivää testailtuani on kai pakko vaihtaa suosikkia. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen kaks tuubia tuota Aloe Vera huularia käyttänyt ja todennut sen ihan huipuksi! Harmi vaan, kun sitä ei saa ihan niin helposti. Siksi mä olenkin käyttänyt apteekista saatavaa ACOa, sekin ihan huippua :)

      Poista
  2. Siinä kassissa oli niin paljon kaikkea kivaa! Ja hyödyllistä :) Ihanaa viikonloppua kaunokainen, toivottavasti siellä(kin) aurinko paistaa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin oli! Suurin osa on jo käytössä :)
      Ihanaa alkanutta viikkoa sinullekin upeus ♥♥ Ainakin tänään aurinko paistaa täällä :)

      Poista
  3. Hahaa, kiitti vaan itselles :D Ja hei, mä laitan tota öljyä kaurapuuron sekaan, sit vielä raejuustoa, vähän maitoa ja mustikoita niin johan maistuu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heeei, hyvä idea! Mä koko ajan oon miettinyt, että minä joukkoon tuon sekoittaisin. Ennen meinaan laitoin jugurttien joukkoon, mutta kun en enää niitä syö. Puurossa varmasti menisi :) Kiitos ihanuus ♥

      Poista
  4. Tuo huulirasva on ihan huippu. Otin vähän empien kokeiluun ja nyt se kulkee mukana koko ajan!

    Hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huulirasva on todellakin huippu! Arvasin, että moni tykästyy kokeiltuaan :)

      Ihanaa alkanutta viikkoa Dahlia!

      Poista
  5. Tää pussukka oli kyllä ihana, kaikkea kivaa ja hyödyllistä! :)

    VastaaPoista
  6. Oottepa saanu kivoja kotiinviemisiä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ihan ilolla räpeltelen niitä vieläkin :)

      Poista