Liikunnat vko 26

maanantaina, kesäkuuta 30, 2014

Tänään olis tehnyt todella kovasti mieli vain jäädä peiton alle ja jatkaa unia. Näin kamalia painajaisia koko yön ja nukuin todella levottomasti. Unessa oli koko ajan läsnä kuolema ja menetys. Kamalan ahdistavia unia. Heräsin ehkä joku sata kertaa ja sen kyllä huomasi aamulla, kun kello soitti - väsymys oli sen mukainen. Olin niin väsynyt, että nukahdin työpisteellenikin. Sit pitikin lähteä happihyppelylle ja onneksi loppu päivä oli niin kiireinen, ettei väsymystä edes ehtinyt ajatella. Reippaana kuitenkin kävin tekemässä salitreenin ja pakko sanoa, että se teki kyllä ihan hyvää. Sai purkaa paineita niihin laitteisiin ja kidutinkin itseäni oikein urakalla. Voi olla, että simahdan ihan piakkoin ja hyvä vaan. Josko ensi yönä painajaisetkin tajuaisi pysyä poissa.

Liikunnat ovat sujuneet ihan kivasti. Mun tavoitteet kasvaa ja vaikka en kamalasti vieläkään tuloksia näe, sanoi PT näkevänsä. Onneksi edes joku. Mä en ole ikinä ollut näin päättäväinen minkään asian suhteen ja tää on mulle outoa. Mä olen päättänyt, että saan sulatettua tämän uimarenkaan pois. Saisin kiinteytettyä koko kropan ja aijon taistella tämän eteen niin paljon kuin tarve vaatii. Ainakin siis vielä mulla on taistelutahtoa ja musta tuntuu, että se koko ajan vielä lisääntyykin. Mä aijon päästä mun tavoitteeseeni ja sen yli! Oli ne tulokset nähtävissä sitten vasta ensi kesänä, mutta mä saan ne tulokset kuitenkin aikaiseksi. Mä olen päättänyt.

Syömisetkin on menneet tosi jees. Lauantai on edelleen mun herkkupäivä ja silloin olen antanut itselleni vapauksia herkkujen suhteen. Ei ole mitään todella pahaa tapahtunut, vaikka voisin kyllä harkita  herkkupäivien vähentämistä kahden viikon väleihin. Juhlissakin olen tehnyt poikkeuksia. Ei se herkuttelu kuitenkaan maailmaa kaada. Mä en todellakaan ole liian nipo, sillä mä haluan pystyä silti koko ajan nauttimaan siitä mitä teen. Okei, tulokset tulee sata varmasti hitaammin kun pidän löysäilyjä, mutta muuten tästä hommasta menee kokonaan into. Mä kun olen edelleen ihan kamala herkkupepa, olisi kaikesta totaalikieltäytyminen mulle ihan liian vaikeaa ja sitten pelkään sössiväni koko homman.

Syömiset ovat olleet paljon proteiinipitoisempia kuin ennen. Peruna, pasta, riisi ja leivät ovat mulla tällä hetkellä niin minimissä kuin olla ja voi. Pottua olen syönyt viikonloppuisin, pastaa ja riisiä en ollenkaan ja leipää tai patonkia salaatin kanssa. Olen oikeasti niin ylpeä itsestäni, että jaksan kiinnittää niin paljon huomiota syömisiini. Syömisten lisäksi mä käytän siis lisäproteiinia salin jälkeen ja aamuisin vedän huiviin magnesiumia, sinkkiä, D-vitamiinia, Möllerin tuplaa sekä uutena tulokkaana vihreätee kapseleita ja CLAta.


PT suositteli mulla tätä komboa, koska mä olen niin huono syömään pähkinöitä ja avokadoa, että CLAsta saa hyviä rasvoja ja vihreä tee kapselit taas auttaa kiinteytymään. Mulla on nyt jo jonkin aikaa näiden testausta takana ja pakko sanoa, että mun mielestä nämä on tehnyt muutoksia mun kropalle. Ihan kuin rasva olisi lähtenyt helpommin palamaan. Ei nää ainakaan pahaa ole tehneet, joten jatkossakin nämä taitaa pysyä mun aamun napeissa.


Robin Hoodista sai tällaisen tuplateho paketin 27,90€, kun normaalist kaupassa maksaa yksittäin sellaisen 18€. Säästöä siis teki. Mukana tuli tuollainen kirjanen sekä rasvaprosenttimittari, joka on mun mielestä ihan yhtä tyhjän kanssa. On testattu, mutta kaappiin jäi. Mutta jos joku siis mielii, niin ainakin Robbarista tällaisen setin saa :)


MA: Salitreeni 1h25min
TI: Salitreeni 1h30min
KE: Pyöräily 50min 14km, kävelylenkki 40min 4km
TO: Salitreeni 1h
PE: - (shoppailua 3h)
LA: Kävely/hölkkälenkki (ehkä noin 3km 50min, Skeit avita vähän ;D)
SU: Salitreeni 1h20min


Lauantain lenkki tehtiin veljen perheen kanssa, kun käytiin uittamassa heidän vasikankokoista koiraa. Lapset pyöräili reippaasti ja täti sai sitten juosta heidän perässä ;) Hyvää hyötyliikuntaa. Nautin pyöräilystä myös kovasti ja nyt odottelenkin, että aurinkoiset kelit palaisivat, että pääsen taas sutkuttelemaan.

Mutta joo, nyt ei enää kestä silmät auki, joten siirryn punkan puolelle. Ihanaa alkanutta viikkoa! Enää kolme viikkoa lomaan!!!

You Might Also Like

8 kommenttia

  1. Mä olen myös harkinnut noita Vihreä Tee kapseleita. Oliskohan niistä ihan oikeasti apua?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En osaa ihan 100% sanoam onko niistä ihan hirmuisesti apua, mutta ei niistä kyllä ole ainakaan haittaa ollut. Kyllä mulla on nyt tän treenin ja pillereiden syömisen jälkeen ainakin reisistä lähtenyt 3cm pois :)

      Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. Kuulostaa minulta :) arkisin pysyn ruodussa mutta viikonloput on hankalia. Meni viime viikonloppu ihan plörinäksi. Lisäksi on antibiootit päällä ja maha niin turvonnut niistä ja syömisestä ettei mitään järkee. Jos heinäkuun vielä yrittäis pysyä ruodussa ja elokuussa lomalla relaa. Salitreenit mulla menee hyvin, liikun töissä paljon ja käyn lenkillä mutta syöminen on se ongelma. Eihän mun tarviis pudottaa kuin max.5 kg mutta ei oo helppoa :(
    Tuntuu että kun naisten vaivat tulee niin turpoan kahdeksi viikoksi ja toiset 2 vkoa kuukaudesta olen normaali ja melkein mitoissa. Jotenkin ärsyttää :D

    Mullakin cla + vihreä tee ja kyl ne auttaa mutta pitää liikkua niiden kanssa. Ei ne yksinään...sulla on hyvä kun on pt..kyllä se patistaa ihan eri tahtiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viikonloput on kyllä hankalia. Kyllä mä yritän syödä silloinkin terveellisesti, mutta jotenkin sitten aina on jossain muualla ja syömiset menee vähän miten menee. Mutta olen todellakin samaa mieltä, että naistenvaivojen aikaa turpoaa ihan sikana ja se kestää. Todellakin ärsyttää! Mäkin ajattelin lomalla ottaa vähän iisimmin, mutten silti heitä ihan pörinöiks. Mulla on vielä paljonkin varaa tiputtaa, mutta vielä toistaiseksi tässä menee aikaa, että saadaan aineenvaihdunta toimimaan kunnolla. Mä kun sain sen ihan sekaisin, kun laihdutin silloin syömättömyydellä sen 40kg. Ehkä tää tästä :)

      Poista
  4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  5. Tosi hienoa että homma toimii ja tuntuu hyvältä :) Ruokavaliomuutoksista tuli mieleen että voisko olla mahdollista että raudan saanti on vähentynyt -> väsy? Paitsi siis jos näistä jostain purkista sitä löytyy..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi olla, että raudansaanti on vähentynyt, mutta voi toki johtua tästä kaikesta työstressistäkin. En tiiä. Katotaa sit lomalla. Jos ei vähene, niin sit kyllä lääkäriin.

      Poista