Arvonta 4 - voittaja

torstaina, marraskuuta 13, 2014

Ecotools, nimikin sen jo kertoo. Ekoväline tolleen pikaisesti muoalaasittain suomennettuna. Tässä on sivellin sarja, joka ajattelee niin luontoa kuin käyttäjääkin. Näin käyttäjänä tahdon ehdottomasti hehkuttaa siveltimien pehmeyttä! Siis apuva, voisin hivellä siveltimillä naamaani ilman meikkaustakin, ne todellakin ovat pehmeät. Ovathan tuotteet siis muutenkin hyvät käteen, eikä niillä pelkästään tee mieli naamaa hiplutella, saahan niillä niin mahtavan meikinkin aikaiseksi. Hyviä ovat siis tehtävässäänkin. Kun käyttäjän osa on pikaisesti tutkattu, niin miten sitten luonto?
   Siveltimiä valmistetaan Kiinassa ekologisesti, ympäristöä kunnioittaen. Harjakset siveltimissä ovat taklonit (kierrätyskuituja) ja vähintään 95% valmistusaineista on kierrätysmateriaaleista (varren ja harjasten välinen alumiini mm. kierrätettyä) tai nopeasti uusiutuvasta luonnon raaka-aineista, kuten bambu. Ecotoolsin tuotteita ei myöskään ole testatttu eläimillä. Täällä siis todellakin kannatetaan!!

Tietysti olisin halunnut arpoa teille jokaiselle näitä mahtavia siveltimiä, mutta harmillisesti vain yksi teistä voi voittaa tämän illan arvonnassa. Kuitenkin, jos jotakuta jäi harmittamaan palkinnon ohi meneminen, löyty siveltimiä helposti Sokoksilta (myös Emotionista), Stockmanneilta, Ruohonjuuresta ja Silja Linen laivoilta. Monissa verkkokaupoissa siveltimiä myydään myös. Eli älköötte murehtiko, tuotteita saa helposti eivätkä niiden hinnatkaan päätä huimaa. Tämä arvonnassa olevan Duo-sivellin setin suositushinta on 10,95€, videollani näkyvän BB/CC-voidesiveltimen hinta samainen. Ei paha ollenkaan laadukkaista ja ekologisista siveltimistä. Tarkemmat tiedot niin Ecotoolsista kuin jälleenmyyjistäkin löydätte suoraan heidän sivuiltaan www.ecotools.fi


Okei, te varmaan odottelette jo voittajaa, joten tässä se tulee. Random.org toimi taas arvonta-avustajanani ja tällä kertaa voittajaksi valikoitui...Onnea Sirtsu!
Laitathan yhteystietosi pikaisesti (kuitenkin viikon sisään, ettei palkintoa tarvitse arpoa uudelleen) tulemaan :)

Huomenna sitten taas useampi voittaja ja meikkejä jakoon :)

You Might Also Like

1 kommenttia