Korusäilytys

keskiviikkona, marraskuuta 05, 2014

Mä pidän koruista ihan kamalasti. Niillä saa moniin asuihin sen viimeisen silauksen tai normaalimman asun juhalavammaksi. Mun mielestä on myös ihanaa, että kaikki kauniit korut voivat olla jollain tavalla esilläkin, eikä aina piilossa jossain kaapin perällä. Näin niitä tulee myös enemmän otettua käyttöön. Vaikka mä siis rakastan koruja, olen oikea harakka ja mitä blinginpi koru, joo mulle!, unohdan herkästi vaihtaa koruja. Mulla onkin usein aina ne samat päällä, joten esillä olevat korut pääsevät myös paremmin käyttöön.


Yh, älkää välittäkö noista meidän seinistä. Ne odottavat vielä muodon muutostaan. Kuka haluaa tulla maalaamaan? Täällä olis sieniä vaikka muille jakaa ;) Mutta mun korut on tällä hetkellä säilössä meidän makuuhuoneessa. Olen tehnyt itselleni oman pikku tyttönurkkausen jo, sillä en jaksa odottaa koko remontkin valmistumista. Hyllykkö on siis Ikean Expedit, joka on jo harmillisesti lopetettu. Hyllykköön olen koonnut omia ihania juttuja ja säilön siinä toistaiseksi myös sellaisia juttuja, jotka sitten remontin jälkeen pääsevät muille paikoille. Korut, ne ovat siis tuossa päällä.Osa koruista on tuossa kauniissa puulaatikossa ja osa tuossa Ikean kolmikerros tarjoiluastiassa. Sopii niin keittiöön kuin koruillekin ;) Puulaatikon voitin jonkun blogin arvonnassa aikanaan.Puulipasto imaisee itseensä ihan kivan määrän koruja, vaikka sekin on jo ihan täynnä. Kolmikerros astiassa taas esillä kellot, kynsilakkoja ja muutamia koruja. Pidän ihan kamalasti siitä :)


Ja vielä muutamia vähemmän käytettyjä koruja löytyy huoneen toiselta seinustalta. Osa Niksunkin koruista on sujautettu näihin.

Näin säilyy minun koruni. Mites teillä? Onko teillä millainen tapa säilyttää? Ja oletteko koruihmisiä? :)

You Might Also Like

8 kommenttia

 1. Mulla on aivan liikaa koruja. Ne on matkamuistoja ja lahjoja ja niitä on kerätty kauan ja huolella... Korurasioissa. Nykyisin vähän sekaisin säilytys, uuden pöydän myötä sen laatikoihin tallettuvat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uih, olisikin kiva nähdä sun korusäilytyksestä enemmän juttua :)

   Poista
 2. Korulippaassa ja vähän sielä sun täälä. Pitäis kyllä hommata kunnon koruloota. Siulla nätisti kaikki omilla paikoillaan. Hyvä sie!
  Äitiliini

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oliko sulla äiti korulipas vai? Mä kun muistelin, että korut roikkuu siinä tein makkarin seinällä :D Voin tulla tutkimusmatkalle ;)

   Poista
 3. Vitsi että harmittaa kun jäi expeditit saamatta. Ja tosi kiva tuo puinen laatikko! Mäkin tykkään koruista, mutta aina ne samat käytössä. Joskus jonnekin juhliin saattaa muistaa vaihtaa jotain "paremmista" koruista käyttöön, mutta ei aina edes silloin. Harmillista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onhan siellä nyt se Kallax- ei iske kyllä niin kovaa enää meikäläiseen sen ohuemman ulkoreunuksen takia.
   Mäkin tykkään kovin tuosta puisesta :) Sunkin pitää pistää korut enemmän esille, että muistat käyttää ;) Toimii meikällä :)

   Poista
 4. Mulla on suurin osa suuressa korurasiassa, mistä niihin pääsee helposti käsiksi. Sitten lisää löytyy myös tuollaisista läpinäkyvistä rasioista, mistä ne näkee kanssa hyvin! Korujen on pakko olla jotenkin esillä, koska muuten ne jää pölyttymään, koska niiden olemassaolon unohtaa. :D

  Onnea näin vähän myöhässä nelivuotiaalle blogille! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos muru ♥
   Ooh, sun koriaarteita olis ihana päästä hiplaamaan :)

   Poista