Kympinkampaus @OBHNordica Pop up-kampaamossa

maanantaina, marraskuuta 17, 2014

Mä olin ihan murheellinen jo, kun sain blogin kautta kutsua pikakampaukseen Helsinkiin Foorumiin ja mun aikataulut eivät tuntuneet natsaavan tapahtuman kanssa yksiin sitten mitenkään. Mä kun olen aina valmis antamaan kutrini kampausten tekoon, itse kun sitä en tosiaan niin hyvin osaa laittaa. Sitten niitä aikatauluja sumplittiin ja lopulta sopiva rako löytyikin. Oli kuulkaas ihan tuurista ja varmaan tähdet sekä planeetat sattuivat olemaan mun puolella, kun lopulta kampaukseen pääsin. Oli ihan varmaan muutamista minuuteista kiinni, että olisi jäänyt kampaus saamatta, vaikka paikalle päästiinkin. Mutta lopputulos oli kuitenkin se, että mä istuin intopiukueana siinä OBHNordican Pop up-kampaamon tuolissa ja mun kutreihin tarttui NAPS-kampaamossa työskentelevä hiusmuotoilija Elina.


"Kympin kampaus-konsepti mukailee maailmalla tunnettua pikakampauskonseptia, jossa asiakas saa pienellä rahalla nopean kampauksen - jopa ilman ajanvarausta." Näin kerrottiin sähköpostissa, jossa kutsu kampaukseen tuli. Täähän on hei ihan mieletös konsepti! Tällainen tumpelo kuin minä, olisi äärimmäisen onnellinen, jos tällaisia olisi enemmänkin ja ihan vakituiseen. Kyllä mä ainakin kävisin moisessa paikassa ottamassa kampauksen joka kerta, kun vähänkään olisi tarvetta. Se, kun kestävän kampauksen saa kympillä, on ihan mieletön juttu.

Pop Up-kampaamossa oli valmiina kuva neljästä kampauksesta, josta sai valita mieleisensä. Taisi Elina huokaista helpotuksesta, kun en halunnut hiuksieni jäävän auki ja kiharaksi. Olisi kuulemma kiharrettu vielä muutaman tunninkin päästä. Valitsin siis kampaus numero kakkosen, sillä mä pidän hiukseni miellään kiinni, poissa silmistäni :D


Ja eikun hommiin vain. Kampaus aloitettiin niskasta alkavasta ranskalaisesta letistä ja hetken aikaa sain könötellä polvieni tukena. Oli siinäkin kyllä hommansa, kun mun tukka on takkuuntuvaa mallia. Elina oli huolissaan, että sattuuko mun päänahkaan, kun joutuu samalla repimään takkuja. Onneksi olen tottunut siihen jo vuosien saatossa ja itsekin harjailen vaan menemään. Tuossa piti samalla harjailla mun hiuksia ja Elina totesi, että mulla on joku kolme metriä tukkaa ja oli haastavaa harjata samalla.


Elina joutui käytämään jalkaansa apuna harjauksessa ja mä toimin samalla harjapidikkeenä. Tykkäsin todella paljon Elinasta ja juttu luistikin hyvin. Tällaiseen käsittelyyn todella tulisi mielellään useamminkin.


Kun ranskanletti niskaan oli saatu tehtyä, laittoi Elina osan hiuksistani kumilenksulla kiinni, siis juurikin sen letin loppupään hiukset ja etuhiukset hän jätti vielä auki. Kampaukseen olisi kuulunut aukijääneiden hiusten kihartaminen ja ne olisi joko jätetty päälaelle kiharapilveksi tai sivulle laskeutuviksi kiharoiksi. Kiharoiden tekoon käytettiin OBHNordican kiharruspuikkoa ja Elina kertoi, että mn hiukset pitää kahdessa osassa kihartaa, ne kun ovat niin pitkät. Tulimme yhteistuumin siihen tulokseen, että mulla kun tuota hiusta jäi vähän turhan paljon vieä jäljelle, muokattaisiin lopputulosta hieman. Annoin Elinalle ihan vapaat visioinnit ja lopputulos muokkautui siinä samassa erittäin upeaksi. Osaan hiuksiin tehtiin kyllä niitä kiharoita ja osa letitettiin.


Ja muutamien kymmenien pinnien sekä kunnon lakkasuihkausten jälkeen kampaus oli valmis. Sekä kampauksen saaja että tekijä olivat molemmat hyvin tyytyväisiä lopputulokseen. Elina totesi, että kivan grungemainen lopputulos ja olin kyllä samaa mieltä, heti sen jälkeen kun Elina oli selittänyt mulle grungemaisen merkityksen :D


Kampaus oli todella kestävä ja mähän juhlin samalla päällä vielä eiliset siskon-tytön synttärit. Tykkäsin tuosta kampauksesta ihan kamalan paljon. Mun pitää varmaan joskus suhauttaa uudelleen Helsinkiin Napsiin, että pääsen Elinan käsittelyyn toistekin :) Olin kyllä niin tyytyväinen kampaukseen, että harmitti sen purkaminen.


Mä olen ihan sitä mieltä, että tällaisia Pop up-kampaamoita ja pikakampauspaikkoja saisi tulla enemmänkin. Ihan mahtava paikka ja mä tykästyin konseptiin ihan kympillä :)

Mitäs te sanotte kampauksesta? Joku voisi opettaa mulle, miten itse tuon niskaranskiksen saisi tehtyä..olis kiva pitää sellaista useamminkin :)

You Might Also Like

22 kommenttia

 1. Kiva tukka! Voi kun pääsisi itsekin useammin laitettavaksi. Mutta hei, sä osaat kyllä laittaa hiuksiasi tosi hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katja <3 Sullahan on hiukset aina niin upeasti <3 Mutta useammin olisi kiva munkin mielestä päästä laitettavaksi :)

   Poista
 2. Wau! <3
  Olispa kyllä siistiä kun kaupungilla olis ihan pysyvä tollanen kympin kampaamo!! Siitä liikeidea vapaasti käytettäväksi kelle tahansa, olkaa hyvät :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) <3
   Joo, todellakin joku voisi pistää kympin kampaamon pystyyn. Mä ainakin olisin vakiasiakas! :)

   Poista
 3. Ihana kampaus!!! Ton mäkin olisin valinnut jos olisin ehtinyt paikalle. Toi konsepti on loistava, toivottavasti noita tulee lisää (tai joku kampaamo ottais vakkarivalikoimiin)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi kun et ehtinyt. :( Oli tosi kiva käydä pidempääkin paikalla, palvelu oli mahtavaa ja kampaus upea :) Toivotaan, että vastaavia tulee lisää tai ainakin jotkut kampaamot ottaisi vakkarivalikoimiin :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. No niin teki Elina upeaa jälkeä :) Tällaisia helppoja kampauspaikkoja enemmänkin, kiitos :)

   Poista
 5. Ihana♡ sopii todella hyvin siule kaunokainen
  -Skeit-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo oli kyllä ihana, kiitos sie upeus siellä <3

   Poista
 6. Oi kun kiva kampaus! Visti sulla on tukkaa josta tehdä tuo, upea! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä niin kiva kampaus :) Hih, on tätä tässä parikyt senttiä vissiin :) Kiitos ihana <3

   Poista
 7. Tosi upea!! Ja voi morjens, sulla tota tukkaa kyllä riittää!! :D<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kampaus oli kyllä ihana. Hih, kyllähän tuota tuossa takaraivolla roikkuu :D <3 Pus muru<3

   Poista
 8. Wauuu! Aivan mahtava!! Mä pääsen huomenna kampaajalle :) YESS!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, nautihan sinä kampaajalla huomenna <3

   Poista
 9. Hahaa, mikä fleda! <3 Mä mietin kanssa tota, mutta todettiin sen kampaajan kanssa, että tukkaa on liikaa tohon, eikä keksitty mihin sen lopun laittaisi. :D Te kekkasitte hyvän fiksin, vaikka sulla on vielä reilummin tukkaa, kun mulla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, tällainen reuhka tää vaan :D
   Joo, Elina keksi kyllä hyvin mitä lopulle tukalle tehdään. Sulla oli kyllä kans niin upea kampaus <3

   Poista
 10. Vastaukset
  1. Mäkin tykkäsin siitä ihan hirmuna :)

   Poista