Fantazya 4-vuotta : Synttäriarvontaviikko - arvonta nro 2

tiistaina, marraskuuta 04, 2014

Jihuu, seuraavana onkin vuorossa arvonta numero kaksi. Jokos jännäätte mitä nyt on mahdollisuus voittaa ;)

Mä rakastan silmämeikkien tekoa. Voin helposti käyttää puolikin tuntia värileikkeihin ja häivyttelyyn, mutta kyllä silti koen, että värien lisäksi tarvitaan jotain muutakin, että kokonaisuus on eheä. Laiskoina päivinä kyllä skippaan tämän osuuden, mutta normaalisti mulla on se aina.

Joko arvaatte mikä näitä kaikkia silmämeikkejä yhdistää? Kyllä rajaushan se. Rajaus on mielestäni se, joka kokoaa yhteen tehdyn luomivärikarnevaalin. Rajaus on se, joka saa silmät näyttämään skarpimmilta. Rajaus on se, jonka teen aina kunnon meikin yhteydessä. Sitä en jätä mielelläni pois.

Olen tässä vuosien saatossa testannut jos ja vaikka millaisia rajauksia ja joukosta on löytynyt omia suosikkeja. On niin kynärajausta, nestemäistä rajausta kuin geelirajaustakin. Ja jokaista rajaustyyliä tulee käytettyä. Toinen rajaus toiseen ja toinen toiseen meikkiin. Useimmiten käytän ehdottomasti neste- tai geelirajausta. Kynärajaus on harvimmin käytössäni. Geelirajauksenkin olen löytänyt vasta tänä vuonna, joten voin sanoa nesterajauksen ehkä olevan se kaikista testatuin. Niitäkin olen siis testannut vaikka ja minkälaisia, mutta yhdeksi ehdottomaksi suosikikseni on noussut Laveran nestemäinen rajaus mustana.


Lavera on NaTrue sertifioitua kosmetiikkaa, jota on tehty jo yli 25 vuoden ajan. Laveran sivuilla kerrotaan näin: Lavera luonnonkosmetiikkasarja, jonka nimi tulee latinasta ja tarkoittaa ”totuutta”, on yksi luonnonkosmetiikkasaran pioneereista. Tällä hetkellä laveraa myydään maailmanlaajuisesti yli 40 maassa. Laveran tuotteet ovat NaTrue-sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Tuotteissa käytetään yli 300 luomuraaka-aineta, joista yli 200 kasvatetaan laveran omilla viljelmilla. Tuotekehitys ja tuotanto ovat olleet alusta lähtien Saksassa Hannoverin alueella.
Laveran tuotteita iholle levitettäessä voi suorastaan aistia luonnon ihollaan ja samanaikaisesti nauttia tuoksusta ja siitä pehmeydestä, jonka laveran tuotteet saavat ihossa aikaan.
Itse olen testannut myös Laveran kasvohoitotuotteita ja kyllä, tykästyin niihinkin todella kovasti. Moni suosittelee epäpuhtaalle sekä herkälle iholle luonnonkosmetiikkaa ja kunhan saan nuo kaikki jo valmiiksi ostetut putelit käytettyä, otan varmasti taas luonnonkosmetiikkaa testiin.


Lavera kertoo omilla sivuillan rajauksesta näin: Sisältää sekoituksen luomukukkauutteita ja ravitsevia öljyjä. Pitkäkestoinen koostumus. Applikaattorin avulla on helppo tehdä siisti ja tarkka rajaus. NaTrue-sertifioitu, vegaani. 3,5ml.
Kyllä, minäkin voin allekirjoittaa tuon, että on pitkäkestoinen. Ainakin siis omilla luomillani jotka eivät rasvoitu. Te, jonka luomet ovat kovasti rasvoittuvaa sorttia, voi toki pysyvyys olla eri. Itkusilmiä tämä rajaus ei myöskään kestänyt, mutta ei mulla kovin moni muukaan vesiliukoinen kestä :D Aplikaattorisivellin on ihan huippu! Se on niin ohkainen ja tarkka, eli saat rajauksen juuri sinne minne pitää. Alla vielä vähän kuvaa siitä, millaista jälkeä rajauksella tulee.


Voin sanoa, että tässä on rajaus, jolla saat niin ohutta ja siistiä jälkeä!  Mutta mikäli pidät hieman paksummasta rajauksesta, onnistuu sekin tällä oikein mahtavasti. Tämä on tällä hetkellä siis ehdottomasti lempparein nestemäinen rajaus. Halusin siis arpoa teille tämän huipuksi havaitsemani rajauksen, että tekin pääsette testaamaan sitä.

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!

ARVONNAN SÄÄNNÖT:

Arvonta on avoin kaikille!

Arvontaan osallistuaksesi, jätä kommentti jossa kerrot millaisen rajauksen sinä tykkäät tehdä. Teetkö kunnon kissamaisen, ehkä vain pienen ripsen tyveen vai onko rajaus ehkä sinulle vähän vieraampi?

Arvonta-aika on tasan viikon verran. Ensi tiistaina 11.11. klo 12:00 päivällä arvonta päättyy, joten laitahan siihen mennessä osallistumiskommenttisi. 

Tulehan ensi tiistaina katsastamaan, oletko voittanut!
Mikäli voittaja ei ilmoittaudu minulle viikon sisään 18.11. mennessä, arvotaan paketti uudelleen.


Kommenttiboksi laulamaan, mikäli toivot voittavasi tämän ihanan rajauksen :). 


*Yhteistyössä Laveran kanssa. Arvontapalkinto on sponsoroitu.

You Might Also Like

53 kommenttia

 1. viime aikoina olen ihastunut kovasti maybellinen masterdrama khol liner kynään ja tumman lilana. toinen kynä jo menossa :) ja rajauksen tykkään vetää hiukan ja hillitysti silmän yli. nyt mä todellakin haluaisin oppia tekemään rajauksen tuon aplikaattorisiveltimen kanssa. upeita sun silmämeikit muutenkin :)

  VastaaPoista
 2. No onpa kauniita silmiä! Mä olen surkea käyttämään noita linereita, nyt olis hyvä tilaisuus opetella! Siis jos voitan ;)

  VastaaPoista
 3. Laiska olen tekemään rajauksia ja ylipäätään panostamaan silmämeikkiin, lähinnä juhliin vaan. Ehkäpä sitä innostui opettelemaan jos olisi kunnon "vermeet" :D

  VastaaPoista
 4. Nuo sun silmät.. Mä voisin ihastella sun silmämeikkejä varmaan tuntitolkulla! Sulla on niin siluisetkin nuo simmut, mulla kun alkaa nuo luomet jo niin rypistelemään, että en voi edes ajatella laittavani mitään kimaltavaa.. hehhe.. ;)

  Rajauksissa oon käyttänyt viimeaikoina geelimäistä vedenkestävää tököttiä, joka levitellään littanalla siveltimellä. vähän kompelöä menoa,mutta oon pakannut muut hässäkät jo muuttokuormaan.
  Kissamaisen puolelle se rajaus useimmiten menee, oli sitten päivä tai iltameikkiä..

  Mä muuten tilasin ring lightin! :D Ajattelin, että uuteen kotiin päästyäni palaisin taas meikkileikkien pariin.

  VastaaPoista
 5. Kauniita silmämeikkejä ja taitavasti häivytetty :) Terv. Miukkisjee

  VastaaPoista
 6. Oon tosi laiska tekemään rajauksia, jos teen rajauksen on se hento viiva ripsen tyveen :) Haluaisin oppia tekemään kunnon kissamaisen rajauksen.

  only-mortal@hotmail.com

  VastaaPoista
 7. Jeee, tähän mä ehdottomasti voin osallistua, eihän rajaustuotteita voi olla koskaan liikaa? ;) <3 Musta tuntuu aina kovin "kaljulta", jos ei ole rajauksia silmissä, edes ihan ohuita ja pieniä. Normaalisti kyllä tykkään tehdä kunnon kissararajaukset, ne on jotenkin omimmat ja mun mielestä sopii mun silmiin. :) Tällainen nestemäinen multa tällä hetkellä puuttuukin, sillä oon viime aikoina ostellut kovasti tussimaisia rajauksia. Laveran tuotteista oon käyttänyt vaan itseruksettavaa, että tämä kiinnostaisi myös sen takia, että saisi vähän lisätuntumaa merkkiin!

  VastaaPoista
 8. Kissarajaus se olla pittää ! Täydellisen eyelinerin löytymistä odotellessa...

  Mutta ei hitsi että sulla on kauniit silmät ! *___* ♥ Ja kaikki noi silmämeikit on niin upeita ! Nyt iski inspiraatio, kiitos!

  VastaaPoista
 9. kynärajaus ollu käytössä pitkän aikaa, täytyiskin taas kokeilla nestemäisellä =) ohut rajaus tulee tehtyä+ripsaria aina sillo kun lähtee maalta kaupunkiin =D vitsi kun kiva ajatus tälläne viikko arvonta =)

  VastaaPoista
 10. Aivan ohut rajaus ripsien juureen. Tahtoisin osata tehdä hienot voimakkaat rajaukset, mutta opettelemista vielä on :(
  Wafer@suomi24.fi

  VastaaPoista
 11. Aivan ihania kuvia. Voi kun osaisin käyttää rajauksia ja muutenkin tehdä hienon silmämeikin... Mul menee rajaus aina liian paksuksi :/ ja tykkäisin langan ohuesta rajauksesta.

  VastaaPoista
 12. Siisti pienempi siisti rajaus töihin, viikonloppuna kissamainen ja kaunis! mieow!
  T. ItuJenna

  VastaaPoista
 13. Kissamainen it is! Se on vaan jotenkin mun juttu ja mun silmille sopiva rajaus. :)

  valeriedementor@gmail.com

  VastaaPoista
 14. Rajailen vähän harvemmin, kun tuntuu, ettei siitä tule aina niin kaunista. Kissamaista rajausta suosin.

  marikax@gmail.com

  VastaaPoista
 15. Aivan ihanat silmät! Rajailen aina, jos meikin teen. Siisti rajaus, jota häivytän vielä vähän lisäksi =). Mukaan arvontaan.
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 16. Aivan ihana tuote, tosin juuri loppumassa :) nyt olis tilausta uudelle!
  t. Eko mamma

  VastaaPoista
 17. Tuula A
  Teen mustalla kynällä ohuen rajauksen yläluomelle. En ole koskaan kokeillutkaan muunlaista, joten olisi ihanaa kokeilla saisinko minäkin tuollaiset silmät :)
  tuula.mille@hotmail.com

  VastaaPoista
 18. Tykkään tehdä hieman kissamaisen rajauksen, mutten kovin paksua kuitenkaan.
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 19. En tiedä kuulostaako tää vähän hassulta,mutta sulla on tosi kauniit kulma!:)

  Rajaukset on yleensä mun meikin "se juttu", jos joskus en ehdi rajauksia tekemään saa se oloni tuntemaan alastomalta ja jotenkin näytän "vajaalta":D Tykkään tehdä sellaisen rajauksen joka on n. 2/3 yläluomella,eli siis en tee sisänurkkaan asti, teen myös ulkonurkkaan pienen siiven. Joskus jos en tee kovin näkyvää luomivärisähellystä teen ulkonurkkaan mentäessä paksummat ja vahvemman siiven (muistuttaa eniten nuista kuvista toisiks viimeistä kuvaa). Käytän ehdottomasti eniten nestemäistä rajausta,koska pidän selkeästä ja terävästä jäljestä enemmän kuin kynällä tulevasta sumuisesta jäljestä. :D

  VastaaPoista
 20. Kissamaisen kun on biletystä tiedossa. Arkisin vähän hillitymmän rajauksen.Meikkivoide, puuteri, poskipuna ja luomivärit sekä ripsari jo luomua, mutta rajaus ollut vielä lumenen..pitäisi vaihtaa vihdoin sekin luomuun. tia_hki@hotmail.com

  VastaaPoista
 21. Rajailen oikeastaan vaan juhliin, ja silloinkin aika ohukaisesti :) vaatehuttuja(@)gmail.com

  VastaaPoista
 22. Arkena aika ohuet "perus" rajaukset, juhlissa vahvemmat ja kissamaisemmat. Haluaisin oppia tekemään erilaisia rajauksia jos olisi parempi kynä.

  VastaaPoista
 23. Ihan mitättömän pienet rajaukset laitan,en ole oikein koskaan opetellut.

  tvoitto@gmail.com

  VastaaPoista
 24. Oi, ehdottomasti mukana! Minäkin arkena teen ohuen rajauksen ja juhliin paksumman :)

  VastaaPoista
 25. teen yleensä ohuen, mutta näyttävän rajauksen! etl@dnainternet.net

  VastaaPoista
 26. Kissamainen rajaus yläluomiin normaalisti; riippuu yleensä mihin olen menossa.

  VastaaPoista
 27. Mahdollisimman ohuen jos teen ollenkaan. Aina nestemäisellä, mutta vöähön laiskan laisesti.

  VastaaPoista
 28. Saat opettaa äitiliinille tuon "ihme" aineen käytön. Miulla ei ole homma hanskassa ollenkaa.Paa mukkaa arvontaa. äitiliini

  VastaaPoista
 29. Arkena useimmiten ohuen ripsien tyveen, jos ollenkaan, koska en ehdi/viitsi käyttää kauan aikaa arkiaamuina meikkiin, ja olen sen verran huono rajauksentekijä että on riski että se menee pieleen :D . Jos on jotain spesiaalimpaa, kuten juhlat tai vähän pienempikin juttu esim. koulukuvaus tms niin teen kunnon rajaukset geelimäisellä rajausvärillä tai tussilla. Nestemäistä en tällä hetkellä omista, mutta se voisi tulla tarpeeseen :) t. Saya sayav(a)hotmail.fi

  VastaaPoista
 30. Tykkään ehdottomasta nestemäisestä rajauksesta ja teen yleensä ohuen rajauksen.
  T. Tiramisu

  VastaaPoista
 31. Arkena / töissä ohut rajaus ja vkloppuna / juhlissa paksumpi rajaus : ) (anniiina.t@gmail.com)

  VastaaPoista
 32. Mukana arvonnassa :) Ohuen rajauksen yleensä teen:)
  netteri@gmail.com

  VastaaPoista
 33. Monesti jää rajaukset tekemättä kun mun nestemäinen rajaustökötti meni ja kuivui :) Enkä ikinä muista ostaa uutta...
  t.Gabriella

  VastaaPoista
 34. yleensä teen mahd ison ja näyttävän kissarajauksen mutta vaihtelu virkistää välillä :)

  viivi.korpela@hotmail.com

  VastaaPoista
 35. Mahdollisimman kevyt ja ohut rajaus ihan luonnollisessa muodossa ja nestemäisellä rajaustuotteella.
  flight(at)luukku(piste)com

  VastaaPoista
 36. en yleensä käytä, mutta olis kiva kokeilla kaimasika(at)gmail.com

  VastaaPoista
 37. Arkisin en rajauksia tee lainkaan, juhliin sitten kissamaiset silmät :)
  marvu954@hotmail.com

  VastaaPoista
 38. Meikkikynällä teen yleensä rajaukset. Juhliin korostan kissamaisuutta ja voimakkutta rajaussiveltimellä ja rajausvärillä.
  honkanenpa@gmail.com

  VastaaPoista
 39. Aika paljon vaihtelee rajaukset, kissamaisista tykkään eniten! :)
  mmyheartishere@gmail.com

  VastaaPoista
 40. Rajaan silmät lähinnä juhlimaan lähtiessä ja silloinkin melko kevyesti :)
  minnal@luukku.com

  VastaaPoista
 41. tykkään tehdä mahollisimman ohuet rajaukset arkimeikkiin, juhliin korostan silmiä paksummin ja kissamaisuuttakin löytyy. Mima93@wippies.fi

  VastaaPoista
 42. Rajauksia käytän lähinnä juhlissa, ja silloin teen melko kissamaiset. :) Arkena en mukamas ehdi panostaa, vaikka kiva olisi lisätä arkeenkin ne..
  sopeutuja(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 43. Vahva rajaus kuuluu olennaisesti juhlameikkiin, arkena vähän huomaamattomampi rajaus.
  pussikarhu(at)luukku.com

  VastaaPoista
 44. En rajaa silmiäni ollenkaan, mutta osallistun tähän silti, sillä voittaessani lahjoisin siskoani :D
  Nimimerkki Millanen

  VastaaPoista
 45. Rajaukset ovat jääneet kynällä tehtyihin, mutta ennen käytin nestemäisiä rajauksia. Pitääpä taasen kokeilla.

  VastaaPoista
 46. Olen joskus kauan sitten testannut nestemäistä rajausta mutta en saanut tarpeeksi ohutta jälkeä aikaiseksi. Nyt kynä käytössä mutta tämä tuote oikeasti vaikuttaa hyvältä ja että sillä voisi onnistua. Haluaisin kokeilla! lakon_illuusia@hotmail.com

  VastaaPoista
 47. teenvain pienen rajauksen ripsen tyveen. Haluaisin kokeilla nestemäistä rajausta kun en ole sitä vielä testannut:)

  VastaaPoista
 48. Rajaus kuuluu ehdottomasti meikkiin, mutta vain pieni kevyt ripsen tyveen, aina nestemäisellä tuotteella, ei koskaan kynällä!
  teija(dot)lento(at)elisanet.fi

  VastaaPoista
 49. Kun teen rajauksen, teen sen yleensä nestemäisellä linerillä. Tykkään tehdä ohuen rajauksen pienellä "siivellä", jotta siitä tulee hauska ja kissamainen! :)

  VastaaPoista
 50. Joskus juhliin teen rajauksen, aika pienen.
  Nimimerkki Neiti Kesäheinä

  VastaaPoista
 51. En ole vielä käyttänyt rajausta meikissäni, koska en oikein osaa tehdä sitä. Eipä mulla kyllä ole välineitäkään millä tehdä, mutta nyt viime aikoina olen miettinyt, et jos jostain saisin jonkin hyvän eyelinerin niin voisin opetellakin ja alkaa käyttämään, vähän uudistusta arkimeikkiin. Noi sun silmämeikit ja rajaukset on tosi upeita! :)

  VastaaPoista
 52. Ohuen rajauksen haluan tehdä sillä käytän vahvoja plus-laseja.

  VastaaPoista