Catan valtakunta

keskiviikkona, helmikuuta 18, 2015

Cata saa välillä ihan hulluja hepuleita. Se juoksee meidän taloa päästä päähän häntä paksuna ja siinä ohessa käy kiusaamassa Tarea leikkiin mukaan. Sitten ne jahtaavat toisiaan, kunnet Tare kyllästyy. Cata on niin pöljä, se yrittää aina purra Tare takapuolesta ja sitten ne painivat. On ne kyllä kaverukset ♥ En olisi osannut kuvitellakaan miten hyvin ne tulevat toimeen keskenään. Mun ihanat karvalapset ♥ Mutta tosiaan, Catan hirmuiset hepulikohtaukset saivat miettimään, miten saisimme sille lisää virikkeitä. Se leikkii onneissaan leluhiirillä, heittelee niitä ympäriinsä ja raatelee. Ja sitä juoksemista ympäriinsä on päivittäin. Sitten törmäsin jossain netin syövereissä Saksalaiseen sivustoon Jago24.de jossa myydään tarvikkeita kissoille ja koirille. Mulla meinasi tipahtaa silmät päästä kun näin kissantornien hinnat. Siis älyttömästi halvempia entä Suomessa!


Olin kauhistellut joo aiemmin eläinkaupoissa näiden kissan kiipeilytelineiden hintaa. Siinä parin sadan euron huitteilla lähes aina nämä isommat telineet. Vaikka kattiamme kovasti rakastammekin, on 200€ ihan liian korkea summa pelkästä kiipeilytelineestä. Me olimme ostaneet Catalle pentuna sellaisen pienen raapimapuun, mutta johan sekin alkoi olla loppuunkulutettu ja rikkinäinen. Olin siis vähällä tiputtaa silmät päästä, kun löysin tuon sivuston ja tutkailin tarjontaa. Miten paljon erilaisia kiipeilytelineitä ja hinnat vielä ihan järkevissä summissa. Ja jos hinta oli yli satasen, oli kiipeilyteline jo sen verran iso, ettei me niin hirmuista lotjaketta edes oltaisi ostettu.


Sitten se sopiva yksilö löytyi. Kiipeilytelineissä oli vielä paljon värivaihtoehtoja, joten valitsimme sisustukseemme sopivan harmaan telineen. Kaiken kukkuraksi kun sivustolta tilasu uutiskirjeen sai 5€ alennuskupongin sähköpostiin. Eipä me siinä enää kauaa mietitty. Niksu on tilaillut niin paljon ulkomailta, että meitä ei pelottanut lähteä Saksasta tilaamaan. Se on kuitenkin EU maa. Eli kun sopiva kiipeilyteline löytyi oli aika maksaa. Me valittiin Leopet malli KBD011/2 ja sen hinta on 66,95€. Tästä sai siis vielä sen 5€ alennuksen. Kuljetusmaksu Saksasta oli yhteensä 11,46€ ja näin ollen kokonaisuudessaan maksoimme 76,22€. Sivustolla oli mahdollista maksaa luottokortilla tai PayPalilla ja me valittiin tää viimeinen. Sivusto lähetti koko ajan hyvin tietoa sähköpostiin ja lopulta paketti löysi kotiovelle asti perille DPD:n kuljetuksella. Olimme siis erittäin tyytyväisiä asiakkaita.


Mutta veikkaan, että Cata on vielä tyytyväisempi. Se taisi heti oivaltaa, että paketin sisältö kuuluu sille. Ei meinannut antaa Niksulle kasausrauhaa, kun koko ajan oli hinkuttamassa telinettä. Se taisi tykästyä siihen kertaheitolla :)


Paketissa oli mukana selkeät ohjeet ja kaikki tarvittavat välineet. Niksu ei siis joutunut turvautumaan omiin työkaluuihin kertaakaan. Helppo kasata, vaikka osia olikin useampi. Minä en nuhapäänä voinut kuin ihastella tornin nousua, mutta homma näytti kyllä niin helpolta että sen osaisi varmasti kuka vaan.
Torni hakee vielä paikkaa, mutta nyt alkuun se sijoitettiin olohuoneeseen terassin oven eteen. Siinä on ollut aiemmin pikkuinenkin torni ja siinä Cata on aina tykännyt katsoa pihamaalle. Alkuun meitä huolestutti, että torni ei olisi tarpeeksi jämäkkä pysyäkseen kunnolla pystyssä, kun Cata siinä riehuisi. Onneksi siinä tuli kattoon saakka korkea pultti ja näin ollen se pitää tornia pystyssä hepulikohtaustenkin aikaan. Tuota ei siis ole ruuvattu kattoon vaan tuo harmaa on pussukka ja sen sisällä oln pultti jonka saa sitten kiristettyä.


Siinä Cata on sitten joka ilta nököttänyt. Leikkinyt ja nukkunut. Ja jokainen kohta on testattu. Meitä ohan naurattaa, miten se hinkuttaa omaa hajuaan joka kohtaa torniin. Kovin on merkattu omaksi :D


Ja tämä ei ole mainospostaus vaan ihan vain tyytyväisen asiakkaan kerrontaa. Tiedän että joukossa on muitakin kissanomistajia, joten halusin jakaa hyvän vinkin kohtuu edullisista kissan kiipeilytorneista teillekin. Ja voin kertoa että kissa kiittää. Se on ollut onneissaan uudesta valtakunnastaan :)

You Might Also Like

10 kommenttia

 1. Oi kun kivan näköinen. VAstaava taitaa olla niillä muutamalla kissanomistajalla jotka tunnen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä kiva. Kyllähän moni taitaa kisuilleen noita hienouksia hankkia :)

   Poista
 2. Vautsi mikä torni! Nyt on kisu taatusti tyytyväinen. :)<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä vaan, siellä se joka päivä hengailee :)♥

   Poista
 3. Makeet housut näkyvissä ekassa kuvassa;) Joko ne on puhki kuluneet?
  Ihana Catalainen, kyllä siitä niin huomas että on ominu torninsa. Eihän sen lähellekkään uskaltanu, kun tyyppi näytti silmää;)
  -Skeit-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No taitaa ne kohta olla. Oli niin hyvä joululahja :) Nehän on koko ajan käytössä :)♥
   Joo, tyyppi näytti silmää xD

   Poista
 4. Vau, upea. Ja huimat hinnanerot suomeen, täytyy pitää mielessä jos joskus tarvii jotain kalliimpia eläinjuttuja hankkia.. :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, ihan hirmuinen hintaero! Kannattaa kyllä katsastaa valikoimaa ulkomailtakin. Ja laatu on ollut ainakin tässä yksilössä oikein hyvä :)

   Poista
 5. Voi eiii miten ihana! Miksei koirille vois olla kans tollaisia... :D :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta! :D Tein isoille nalleille kiipeilyteline x) hih ;)

   Poista