Not my week

perjantaina, helmikuuta 06, 2015

Olishan se pitänyt arvata jo maanantaina, että tää viikko ei tule olemaan mun viikko. Tällä hetkellä maailma on vain ihan selkeästi mua vastaan ja pakko kai se vaan on antaa periksi eikä pyristellä vastaan. Tehdä samalla tavalla kun maanantaina maassa kankkuani kiroillen, jäädä vain paikoilleen makaamaan. Antaa kökön mennä ohi. Just nyt tekisi ehkä eniten mieli kadota maailmaa vällyjen väliin ja nousta vaikka sitten vasta keväällä auringon porottaessa ja lintujen laulaessa. Nyt ei todellakaan ole hyvä olo. Mulla alkoi toissa iltana kurkussa tuntumaan hieman omituiselta. Eilisestä aamusta olo alkoi laskea tasaiseen tahtiin ja illalla mittailin jo kuumetta. 36,8 astetta. Ei siis ole...ainakaan vielä. Nukkumaan mennessä tunsin miten keuhkoja painaa. Tänä aamuna sitten ensimmäiset yskäisyt ja räkää irtosi. Voi ketale sentään! Ei mulla ole aikaa sairastaa, ei todellakaan! Nyt harmittaa ehkä eniten kovaa.


Meille olisi vielä kaiken kukkuraksi tulossa tänään viikonloppuvieraita. Miten ihmeessä mä kehtaan olla kotona, jos räkä valuu poskella ja tekisi vain mieli nukkua? Tartuttaa nyt sit vielä toisetkin. Kyllä nää taudit osaa aina valita parhaat hetket milloin iskeä päälle. Pitää siis vain yrittää tsempata ja kitata teetä alas kurkusta. Ja pysyä lämpimänä. Josko se sillä lähtisi nopeammin. Mitäs muita vinkkejä teillä olis antaa?


Ja se mikä mua ehkä ihan kaikkein eniten harmittaan, on tauko liikunnalle. Siis miksi, voi miksi pitikään tulla kipeäksi? Just kun kunto alkoi nousemaan ja huomasi pystyvänsä ylittämään itsensä ja tässä sitä sitten taas ollaan. Miten kamalaa se salille paluu sitten taas tulee olemaan. Nyt pitää sitten vain heti kun on tervehtynyt mennä takaisin, ettei tauosta tule liian pitkä. Viimeksihän mulla nimenomaan sairastelun takia jäi salilla käynti sitten pois. Vaikka tervehdyin, en saanut enää pakotettua itseäni salille. Tuutte sit heti potkimaan mua, jos meinaan lösähtää. Enää ei todellakaan olisi aikaa hukattavana!


Toivottavasti teillä alkaa viikonloppu vähän paremmissa meiningeissä. Mä yritän kovasti tsempata, mutta pikainen tervehtyminen ei todellakan tekisi haittaa tässä vaiheessa.

Ihanaa alkavaa viikonloppua! ♥

You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Äh...toivottavasti viikonloppusi on parempi!! Täällä ollut myös raskas viikko ja on yritetty rauhoittua, mutta.....ehkä huomenna??? Eh

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, kipeenähän se meni. Onneksi nyt alkaa olla parempi. Toivottavasti sielläkin on fiilikset paremmat ♥

   Poista
 2. Tiedätkö ihan kuulosti meikäläisen viikolta! Maanantaista asti tuntui, että voihan kura. Ja pe olin kipeä myös... Nyt jo voitolla flunssasta, mites siellä? Toivottavasti paremmin. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt vasta alkaa tuntumaan että voitolla ollaan. Kauheen sitkeä pöpö on kyllä ollut. Kai sielläkin jo paremmin? :)♥

   Poista