Liikunnat vko 6 - kipeänä

maanantaina, helmikuuta 09, 2015

Lentsulikka täällä vain hei!

Mä en muista, milloin viimeksi olisi ollut näin vetämätön olo. Hyvä että silmiä jaksaa pitää auki tuntiakaan putkeen. Ja mistä ihmeestä tätä räkää riittää näin paljon? Yskänpuuskista nyt puhumattakaan. Se mikä tästä kaikesta tekee vielä ihmeellisempää, on alilämpö. Mulla on koko ajan kylmänkuumantuskainen olo. Ei sitä oikein osaa selittää. Todella pöljä fiilis. Lämpö on pysytellyt 35,5 asteessa ja mulla normaalisti on sen asteen enemmän. Tää on niin kökköä. Harmittaa ehkä eniten paljon. Uni maistuu siis todella hyvin. Sinnittelin koko lauantaipäivän vieraiden kanssa ja jaksoin ihmeen kaupalla käydä siellä Apassionatassa. Muistinko edes kertoa, että olin menossa? Eilen sitten annoin itselleni luvan levähtää ja sitten sitä vasta huomasi, miten kovin kipeä olo olikaan. Nukuin monen tunnin päikkärit ja illalla kympin aikaan sänkyyn ja heti untenmailla. Harmi vaan, että vähän väliä mut herättää joko nenästä karkaava räkä tai se kamala yskänpuuska. Sama jatkunut tänään. Voi kumpa huomenna olo olisi jo virkeämpi. Tätä en todellakaan haluaisi tartuttaa kellekään.

Teetä on uponnut päivittäin ehkä joku viiskyt kuppia. Sitruunavettä olen myös immuttanut sienen lailla. Buranaa olen ottanut vain pahimpina hetkinä. Uni paras lääke, niin on aina sanottu. Apteekkiin asti en ole edes eestynyt. Onneksi kodin lääkelaatikosta on löytynyt jotain apuja. Ja puuro, miten se voikin olla nyt niin hyvää. Se menee helposti alaskin. No joo, tästä nyt tuli kunnon sairaskertomus. Tällaista täällä nyt vaan sattuu olemaan tällä hetkellä ja olo on niin fyysisesti kuin henkisestikin todella uupunut.MA: - (lumityöt 1h)
TI: Kayla-treeni 40min
KE: Kayla-treeni 40min, iltalenkki kävellen/juosten 35min 3,7km
TO: - (kipeä)
PE: (kipeä)
LA: (kipeä)
SU: - (kipeä)


Nyt alkaa todella huolettamaan, että ehdinkö saada niitä tuloksia kesään mennessä. Tämäkin hemmetin lentsu tuli tähän taas tekemään taukoa. Milloin sitä tästäkin sitten taas pääsee treenaamaan? Montako oikeasti tervettä päivää pitää olla, ettei vaan tee itselleen hallaa? Ja kuinka paljon harmittaa, että taas Kaylan-treeniputki tyssähti. Ärh, harmittaa niin paljon!

Mutta joo, nyt taas kroppa alkaa vetää niin veteläksi, että parempi siirtyä vaaka-asentoon. Olettehan te terveitä? <3

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Voi lentsu, onneksi vissiin jo voiton puolella ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tällä hetkellä onneksi valo on vahvasti näkyvissä tunnelin päässä :)

      Poista