Isadora Nude Essentials Twist-Up Matt Lips

tiistaina, helmikuuta 24, 2015

Mä olen aina vähän häpeillyt omia huuliani. Joskus muinoin mua on jopa haukuttu niiden takia. Sain kuulla olevani isohuulinen. Se oli silloin ala-asteella, jolloin kaikki vähänkään ulkonäköön liittyvät kommentit loukkasivat. Kaikkien niiden läski ja finninaama huuteluiden lisäksi. En käyttänyt huulillani juuri mitään muuta kuin rasvaa ja harvoin huulikiiltoa. En halunnut herättää niillä sen isompaa huomiota. Tätä nykyä taas olen oikein sinut huulieni kanssa. Eihän ne ihan symmetriset ole, mutta mielestäni ihan sopivat tähän naappeliin. Tämän vuoksi olen aiemmin karsastanut huulipunia. Ne kuitenkin saavat katsojat kiinnittämään huuliin huomion. Vasta jokunen vuosi sitten aloin punia kuitenkin testailemaan ja lopulta hamstraamaan. Mitä sitten vaikka joku ei pitäisikään mun huulista. Tällaiset mulle on luotu ja sillä sipuli.

Ja näin pääsemme hyppäämään Isadoran Nude Essentials matta huulipunakyniin. Ennen olisin todella arastellut näiden käyttöä, mutta mut laitan näitä huulilleni mielelläni vaikka joka päivä. Jopa räväkämpiä ja tummempia. Mutta nämä Isadoran mattapunat ovat jotain niin ihanaa, että tiedän näiden olevan kovassa käytössä.


Sprinh 2015 - Nude Essentials kokoelmaan kuuluu siis kolme eri sävyistä matta huulipunakynää. On rusehtava, korallinen ja pinkki. Äärimmäisen ihastuttavat sävyt. Vaikka nämä ovat mattaisia, en koe niiden kuivattavan huulia. Mikäli huulet kuitenkin ovat kuivat ennen käyttöä, näyttää puna hieman kuivalta. En kyllä kokenut näiden olevan liian mattaisia sävyjä. Multa löytyy ennestään Sleekin mattainen huulipuna ja se on todella mattainen, nämä ovat vähän sinnepäin. Minun mielestäni juuri sopivan mattaisia. Nämä kestävät huulilla myös todella hyvin. Syönnin jälkeen pitää lisätä kyllä, mutta eivät kulu kuitenkaan normaalissa puheessa. Mutta katsotaan punat suoraan huulilla.


Sävy 50 Naked tuo mieleeni 90-luvun. Silloin nämä ruskean sävyt olivat kovassa huudossa. Nyt ne taitaa tehdä tuloa uudelleen. Tämä on kuitenkin mielestäni tarpeeksi hillitty ruskea ja sopii varmasti monille. Itse kuitenkin odotan tämän käyttöä eniten sitten, kun olen saanut päivetystä pintaan. Uskoisin sen olevan silloin hieman enemmän nude. Tällä hetkellä mä kun olen ihan valkea. Mutta todella ihastuttava sävy.


52 Posh Peach oli ensin vähän uih, sopiikohan tämä mulle nyt ollenkaan. Todella vaalea koralli, joka kalvakalla iholla näyttää aika hurjalta. Uskoisin tämänkin pääsevän oikeuksiin päivetyksen kanssa. Muuten sävy on kyllä todella ihana ja yleensä vastaavista sävyistä olen pitänyt eniten. Tämä on ollut vähiten käytössä.


Sitten omaan lemppariin. Tämä erittäin pinkki 56 Candy Store vei sydämeni ihan täysin. En olisi voinut kuvitella ihanstuvani tällaiseen Barbie-pinkkiin, mutta tässä on jotain niin ihanaa. Se on tuonut tähän harmauteen väriä oikein kunnolla. Tämä on myös kynistä kaikkein kulunein.

Suosittelen näitä erittäin lämpimästi teille jokaiselle. Äärimmäisen mukavia käyttää, helppoja lisätä kynämuotonsa takia ja no, sävyt!
Onkos nämä kynät teille tuttuja?

You Might Also Like

13 kommenttia

 1. puspus mitkä huulet!

  psst. nyt blogissa ohjeet oman sivun luomiseen ;))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olinkin ihan fiiliksissä postauksestasi. Alkoi kyllä kovasti himottamaan, ehkä pitää tehdä ;)

   Poista
 2. Nättejä kaikki! Candy Store taitaa olla se ehdotona oma suosikki kuitenkin. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. CS on kyllä niin herkullisen värinen! Veikkaan kovasti, että se tulee loppumaan ensimmäisenä :D

   Poista
 3. Sun huulissa ei kyllä ole mitään vikaa! Päinvastoin, mun mielestä just kivan täyteläiset! :) Mulla on ollut, ja oikeastaan edelleenkin, ongelmana näin kauneusbloggarina tuo omien huulien kuvaaminen! Mullakaan ei täysin symmetriset ne ole, varsinkaan tuo alahuuli, joten oon tosi arka kuvailemaan tällasia lähikuvia omista huulista :/ Mutta niinkuin sä Janet tuossa itsekin kirjoittelit, niin tällaiset mulla nyt on ja jos joku ei tykkää niin ei ole minulta pois! Pitääkin muistaa tuo vaan ensi kerralla kun jotain punia tms testailen tänne blogiin!
  Kauniita sävyjä nämä kaikki, mutta on kyllä munkin lemppari tuo Candy Store! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Pauliina ihanuus, kiitos ihanasta kommentista. ♥
   Ja sullahan on niin nätit huulet! Ehkä se on enemmän omassa päässä tällainen, ei muut niihin samalla lailla kiinnitä huomiota. Nyt vaan pusuhuulet esille ;)♥
   CS on kyllä niiiin ihana :)

   Poista
 4. Höh! Sun huulet on kuule täydelliset just tommosina kun ne on♡
  Mä tykkään ekasta, varmaan siks että sitä uskaltaisin itekki sutia huuliloille;)
  -Skeit-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No höh sie ihana ♥
   Hih, no tuuhan testaamaan miten sävy istuu sulle ;)♥

   Poista
 5. Mieti kuinka monet nykyään tunkevat kaikenmaailman täytteitä huuliinsa, jotta saisivat noin upeat pusuhuulet kuin sulla! :D Mun mielestä ne on super upeat. Sain muuten kuulla eräänä päivänä työkaverilta, että hänen ystävänsä oli minut nähdessään tokaissut vaan järkyttyneenä "olipas tolla tytöllä isot huulet". Olivat pohdiskelleet onko jotain täytettä. Sain kyllä päivän naurut. Eikä huuleni ole edes isoimmasta päästä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi apua murunen, kiitos ihanasta kommentista ♥ Vai pusuhuulet, paraskin puhuja ;)♥
   Sulla ne vasta täyteläiset on! Ja voi apua ihmisten pohdiskeluja :D Mutta ihana, miten otit asian ♥

   Poista
 6. Uu, ihana tuo sun lempparisi! Tosi herkku pinkki ja sulla on kylllä niin nätsät pusuhuulet!

  VastaaPoista