Liikunnat vko 7 - edelleen kipeänä

maanantaina, helmikuuta 16, 2015

Arvaatteko, toivotan teille edelleen räkäistä alkanutta viikkoa. Miten ihmeessä tää tauti voi kestää näin kauan? Mä en todellakaan ala. Viikko meni siis lentsuillessa. Ja kovasta lentsusta onkin sitten kyse. Mälsää. Olen yrittänyt taltuttaa tätä terveellisellä ruoalla. Mitä nyt muutama sortuminen suklaaseen on tullut. Pari palaa valkoista suklaata. Soin itselleni, kun oli niin paha olo. Nyt tässä juuri juon iltapala smoothieta ja ajattelin kohta kömpiä nukkumaan. Unta on meinaan riittänyt. No, ehkä tää tästä. Eilen uskaltauduin ensimmäistä kertaa vähän ulkoilemaan. Keli oli niin houkutteleva, että pakko oli päästä ulos. Ei se hyvää tehnyt keuhkoille, mutten mä kuollutkaan. Huomenna ajattelin myös käydä kävelemässä, jos olo vaan antaa periksi. Mutta voi aurinko, miten paljon se antaakaan energiaa. Nautin täysin siemauksin siitä ulkoillessa :)MA: - (kipeä)
TI: - (kipeä)
KE: - (kipeä)
TO: - (kipeä)
PE: - (kipeä)
LA: - (kipeä)
SU: Kävely 40min


On muuten jännä, miten illan ohjelmat ovat menneet uusiksi tämän taudin myötä. Normaalisti touhuan kotijuttuja, urheilen ja no kauheasti kaikkea muuta paitsi sohvalla möllöttämistä. Emmerdalet katson kyllä yleensä aina, ellen niistäkin ole jäänyt jälkeen ja sitten katson Katsomosta useamman jakson putkeen. Sarjoja en siis oikeastaan seuraa. Telkkarista useimmiten katson vaan leffat, jos siis niitäkään tulee hyviä. Nyt kuitenkin olotilan ollessa mikä on, olen ollut nenä kiinni telkkarissa käytännössä jo reippaan viikon verran. Ja voi miten olenkaan koukuttunut muutamaan sarjaan. Mihinkän muihin kuin näihin treenailu/laihdutus ohjelmiin. Olen katsonut Hurja Painonpudotus, Jutta ja puolen vuoden superdieetit ja Rakas, sinusta on tullut pullukka ohjelmia antaumuksella. Se mikä mua näissä on koukuttanut, on se ihmisten kroppien muutos. Siis vau! Varsinkin tuossa Hurja Painonpudotus-sarjassa. Siinä oikeasti isokokoiset ihmiset tekevät hurjan elämänmuutoksen vuoden aikana. Kiloja tippuu paljon! Ja se, millaisen työn he lopulta ovat tehneet. Arvostan! Pistää miettimään, että mitä ihmettä mä voin tehdä niin väärin, etten mä saa muutamaa kiloa edes tiputettua. Vaikka katson syömisteni perään, vaikka liikun (okei, en todellakaan niin paljon kuin ihmiset noissa ohjelmissa) ja vaikka mitä, nää kilot on ja pysyy. Ohjelmat kuitenkin valaa muhun samalla uskoa, että kyllä mäkin pystyn tähän, jos muutkin pystyvät. Mutta tarvitsenko mä henkilökohtaisen piiskurin siihen rinnalle, joka todella potkii mua ja sanoo mitä mun pitää tehdä. En tiedä. Jotenkin turhauttava olo. Mikä avuksi? Ja nyt tässä kipeillessä tuntuu taas, että olen paisunut ainakin viiskyt kiloa. Harmittaa, ärsyttää ja ääh. En haluaisi valittaa. Mut miten musta tuntuu, että kesään on liian lyhyt aika tehdä tuloksia. Apua naiset! Tai miehet... Mut se mitä mä silti tahdon tehdä toisin kuin näissä kahdessa viimeisessä ohjelmassa, on kokonaan kunnon elämänmuutoksen.


Nyt mä taidan kuitenkin lähteä sinne unten maille taltuttamaan tän taudin. Mut murut, nyt kaipaan tsemppejä ja vinkkejä. :)

You Might Also Like

10 kommenttia

 1. No kyllä sulla on sitkee tauti päällä!!! Höh!

  VastaaPoista
 2. Kuules murunen, kyllä me tästä vielä selvitään. Sitten jatkuu salitreeni ja tuloksia syntyy. Siihen uskotaan ja luotetaan. Näin aattelee äitiliini! ♡♡♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pus äiti ♥ Kohta aletaan hulluna treenaamaan ;)

   Poista
 3. Voih muwuu:( tsempit lähtee tästä suunnasta, siihen suuntaan. Flunssalle terkkui että jos et kohta häviä, ni tiiät jäänees!!!!! Minä voin tulla istumaan pulkkaan ja heiluttamaan raippaa, kun sie vejät;)
  Eikö huippu diili XD
  -Skeit-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, huikee idis! Vielä kun lunta on maassa, alahan tulla raippoinesi. Tai voin ma lainata mun raippaa, jos sulla ei oo ;)

   Poista
 4. No johan on sitkeä pöpö :( Nyt lepoa ja malttia vaan, mutta pysy edelleen sitkeästi terveellisessä ruokavaliossa sairastelun aikana. Se auttaa tervehtymisessä. Treenaamaan ehdit kyllä kunhan tauti on poissa. Älä stressaa ihanainen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Stella ihanasta kommentista ♥ Yritän olla ressaamatta. Harmittaa kyllä ihan vietävästi miten pitkäkestoinen lentsu on :(

   Poista
 5. Voihan räkä :/ nyt vaan lepoa lepoa, toivottavasti se siitä pian helpottaa :)
  Samat ohjelmat täälläkin auki mikäli sopivasti sattuu tulemaan kun sohvalla tätä nykyä aika paljon tulee aikaa vietettyä, upeita muodonmuutoksia kertakaikkiaan. Noiden lisäksi tuleekin sit aika paljon katsottua ruokaohjelmia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lepo on onneksi auttanut. Vielä tosin yskä vaivaa :P
   Hihii, hyvää vastapainoa ruokaohjelmat kunnon laihdutuksille x) Mutta ne muodonmuutokset on niin mahtavia, huh! :) Ne mua aina eniten kiinnostaakin :)

   Poista