Davvi - luonnonkosmetiikkaa Lapista + arvonta

keskiviikkona, tammikuuta 27, 2016

Te tiedätte, miten tarkka mä olen kasvojeni kunnosta ja mulle on tärkeää, että iholle levitettävät voiteet ovat oikeasti laadukkaita ja tekevät mitä lupaavat. Tai etteivät nyt ainakaan pahenna kasvojeni tilannetta. Varsinkin nyt kun mun iho alkaa olla paremmassa kunnossa kuin aikoihin, on tärkeää etten laita sille mitään vääränlaisia tuotteita. Pakko myöntää, että olen tullut jopa hieman araksi sen kanssa, mitä kasvojeni iholle uskalla laittaa, sillä pelkään aina seuraavan aamun herätystä. Mitä jos peilistä katsookin takaisin pahasti näppylöitynyt naama. Onneksi rohkaisin mieleni, sillä vastaani tuli ihan super mahtavia tuotteita, jotka veivät sydämeni siltä testaukselta.


Sain blogin kautta testattavaksi uutta Suomalaista luonnonkosmetiikkaa. Davvi - luonnollista kauneutta Lapista. Tämä luonnonkosmetiikkasarja on saanut alkunsa rakkaudesta Lapin raikkaaseen luontoon ja sen puhtaisiin luonnonantimiin. Itse olen käynyt Lapissa viimeksi niin pienenä tyttönä, ettei minulle siitä ole oikeastaan jäänyt mitään muistikuvia, mutta kaikki mielikuvani Lapista on nimenomaan puhtoista. Davvin tuotteissa on siis käytetty luonnonmarjoja sekä puusta ja viljasta valmistettuja luonnon öljyjä ja uutteita. Eikä tuotteita saati mitään sen raaka-aineita ole testattu eläimillä. Tuotteiden kehittämisessä on käytetty niin nykyisiä alan uusimpia tutkimustuloksia, mutta myös vanhaa perinnetietoutta. Isältä pojalle ja äidiltä tyttärelle, tämä on itselleni ainakin yksi tärkeimmistä opinahjoista ollut elämäni aikana. Äidin opit eivät koskaa jää unholaan ja samaa haluaisin opettaa eteenpäin muille lapsille.


Minä sain testattavasti sarjan neljästä tuotteesta kolme, joista yksi oli vielä miehille suunnattu. Ei siis toki estä naisten käyttöä millään lailla ;)

Calming Aftershave Balm - tehokas ihoa hoitava ja kosteuttava balsami
Natural Lift Restorative Facial Cream - kasvojen ihon elastisuutta ja kosteustasapainoa elvyttävä voide
Smoothing Eye Serum - silmänympärysihoa siloittava  ja tummutta poistava seerumiCalming Aftershave Balm rauhoittaa, virkistää ja kosteuttaa ihoa parranajon jälkeen, Balsamissa on käytetty kuusenkerkkäuutetta, katajauutetta ja tyrnisiemenöljyä. Havupuun aromit antavat energiaa ja antioksidantit hoitavat ihoa ja vahvistavat vastustuskykyä. Ohutta seerumimaista voidetta, joka imeytyy ihoon nopeasti ja jättää jälkeensä miellyttävän viileän olon, Balsamin vaikutuksina sanotaan ihon rauhoittuminen, pintaveren vilkastuminen, antibakteerisuus ja korjaa UV-säteilyn ja ikääntymisen aiheuttamia vaurioita. Meillä tähän tuotteeseen ihastui molemmat. Niksu piti kovasti tuotteen viilentävästä ja nopeasti imeytyvästä tunnusta. Antibakteerisuuden myös allekirjoitamme. Esimmäisten kertojen jälkeen Niksunkin puhtoiset kasvot pukkasi muutaman epäpuhtauden ulos, mutta sen jälkeen iho oli niin terveen näköinen. Itse olen testannut vain pari kertaa, mutta fiilis käytön jälkeen oli todella miellyttävä. Toisen kerra laitoin tätä meikin alle ja oikeasti super nopean imeytyimisen vuoksi sopii käytettäväksi näinkin. Ihoon jää ihan pieni tahmeus, jonka itse koin vain hyväksi meikin alla. Tuoksu on miedosti havuinen ja miellyttävä.

Natural Lift Restorative Facial Cream elvyttää ihon elastisuutta ja kostaustasapainoa. Voiteessa on käytetty vadelmanlehtiuutetta, kauraöljyä, tyrnisiemenöljyä, mustikansiemeöljyä sekä mesiangervouutetta. Voiteen sanotaan palauttavan kasvojen elinvoimaisuuden ja heleyden. Tämän voide lunastaa täysin. En muista, että kasvojeni iho olisi millään muulla voiteella tuntunut samalta. Aivan mielettömän ihana! Voide ehkäisee ja korjaa ihon ikääntymisen merkkejä sekä UV-säteilyn aiheuttamia vaurioita. Ikääntymisen merkit ovat ainakin minun otsaltani painuneet pienemmiksi. Ehdottomasti siis tekee mitä lupaa. Vadelmanlehtiuute tuo iholle luonnollista kosteustasapainoa. Voide edistää ihon kollageenituotantoa ja lisää ihon kimmosuutta ja heleyttä. Supistaa ihohuokosia sekä silottaa juonteita. Eikö kuulostakin ihan liian hyvältä ollakseen totta? Mutta mä ainakin allekirjoitan nämä täysin. Olen aivan myyty tällekin voiteelle. Tälle vielä enemmän kuin edelliselle, mutta tätähän mä olen itse käyttänyt eniten. Voiteessa on hentoinen vadelmantuoksu, joka kyllä harmillisesti katoaa hyvin pian levittämisen jälkeen. Voide imeytyy ihoon myös nopeasti, vaikkakin jättää jälkeensä hieman enemmän voidemaisen pinnan. Iltaisin olen tätä hölvännyt jopa vähän paksumman kerroksen ja aamulla peilistä on katsonut niin heleä ja levännyt iho. Olen totaalisen rakastunut.

Smoothing Eye Serum, voiko oikeasti tämä vaan parantua tuote tuotteelta? Silmänympärysihoa siloittava sekä tummutta poistava seerumi. Seerumin sanotaan tekevän ilmeeestä valoisan sekä kirkkaan, ehkäisevän ja korjaavan ihon ikääntymisen merkkejä sekä UV-säteiden aiheuttamia vaurioita. Seerumi sisältää puolukkauutetta, ruusunjuuriuutetta, kauraöljyä sekä mesiangervouutetta. Voi kyllä kyllä, ehdottomasti paras silmänympärystuote, mitä olen ikinä käyttänyt. IKINÄ! Tälläkin hetkellä melkoisesti kuivattavia hoitotuoteita käytän aknehoitojeni aikana ja silmänympärysiho kuivuu siinä samalla pesujen yhteydessä. Mä aloin olla jo ihan epätoivoinen, kun mikään voide ei tuntunut antavan tarpeeksi kosteustua ja hoitoa kunnes tämä. Iho korjautui muutaman käytön jälkeen jo ihan silminnähtävästi ja mun tummat silmänaluset ei ole enää niin tummat, vaikka edelleen nukun aivan liian vähän. Seerumi lisää luonnollista kollageenin tuotantoa ja tukee ihon normaalia toimintaa sekä vähentää ryppyjen muodostumista. Kirkastaa katsetta ja vaalentaa silänymärysihoa. Suojaa ympäristön saasteilta ja vapailta happiradikaaleilta.  Ehdottomasti, ihan ehdottomasti ykkös tuote tällä hetkelläll mun kokoelmissa. Miten voikaan olla näin ihana! Tässä on myös hento vadelmainen tuoksu ja olen tähän vielä hitusen rakastuneempi kuin edelliseen. Mutta vain hitusen.


Tässä vielä näette tuotteiden koostumukset


Eikä tietysti riitä se, että itse tuotteet ovat niin huippuja, kun vielä pakkauksetkin löivät monet muut kertarykäisyllä laudalta. Todella laadukkaat ja jämäkät pumppupainalluksella varustetut putelit. Korkki menee kiinni pehmeästi ja pysyy hyvin kiinni. Pumppu toimi ja tuotetta tulee jokaisella painalluksella. Ihan täydelliset siis! Jos nyt jostain pitää joku miinus antaa, ettei kaikki tunnu niin hehkutukselta, niin mua harmittaa kun silmänympärysseerumia tulee pumpun painalluksella aina vähän liikaa. Olen yrittänyt painaa vain vähän, mutta silti :D Mä en halua, että tuo loppuu liian aikaisin :D Eli ihan pienen pieni miinus vain. Muuten annan näille ihan täyden kympin!

Davvia voi ostaa mm. heidän omasta verkkokaupasta ja jälleenmyyjät löytyy myös sivustoilta.

Ja nyt sitten yhdellä teistä onnekkaista olisi mahdollisuus voittaa tämä minunkin lempituotteeksi noussut Smoothing Eye Serum silmänympärysseerumi.


SÄÄNNÖT:

arvonta on avoin kaikille 

1 arpa - kerro, onko sinulle merkitystä onko tuote luonnonkosmetiikkaa? Onko Davvi sinulle tuttu merkki?
2 arpaa - vastaat kysymykseen ja olet Fantazyan lukija joko bloggerissa, bloglovinissa tai facebookissa (kerro mitä kautta luet)
3 arpaa - jaat tämän postauksen omassa blogissa tai facebookissa

mainitse kommentissasi monellako arvalla osallistut

Arvonta-aika 27.1.2016 - 10.2.2016 klo 18:00 asti

Onnea jokaiselle tasapuolisesti!

ARVONTA PÄÄTTYNYT!
*tuotteet saatu blogin kautta

You Might Also Like

88 kommenttia

 1. Olen kuullut Davvista, mutta en ole vielä ennättänyt testaamaan. Suosin luonnonkosmetiikka kyllä, olen vähän jopa hurahtanut. :)

  Yhdellä arvalla mukaan,
  pienet.suloisuudet@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Ei ole merkitystä ja ihan vieras merkki oli tämä. Bloglovinin kautta luen

  viivi.korpela@hotmail.com

  VastaaPoista
 3. Davvi ei ole tuttu merkki. Käytän luonnonkosmetiikkaa mielelläni, mutta käytän yhtä lailla myös tavallista kosmetiikkaa. Yleensä valitsen tuotteet vain sillä perusteella, että ne toimivat ihollani hyvin!

  Mukana kahdella arvalla ja blogger-lukijana!

  xevex82(at)gmail.com

  VastaaPoista
 4. Ihan outo merkki, kahdella arvalla mukana! :)

  VastaaPoista
 5. Kuulostaa kyllä todella mielenkiintoiselta sarjalta. Mielelläni käyttäisin enemmänkin luonnonkosmetiikkaa, mikään edellytys se ei kuitenkaan ole. Tällä hetkellä yritän enemmän kiinnittää huomiota kotimaisuuteen, mutta näissä kun yhdistyy molemmat ja vielä tuo sun hehkutus niin todella hyvältä kuulostaa. Entuudestaan ei ole tuttu merkki. Kahdella arvalla tuota ihmevoidetta siis tavoittelen, bloggerin kautta seuraan.

  VastaaPoista
 6. Käytän vain luonnonkosmetiikkaa. Syitä on monia. Minulla on mm. hajuste- ja säilöntäaineyliherkkyyttä. Lisäksi en halua käyttää tuotteita jotka huuhtoutuvat luontoon veden mukana mutta eivät hajoa siellä.
  Davviin tutustuin I love me -messuilla ja totesin tuotteiden olevan loistavia!
  Osallistun yhdellä arvalla.
  S-annama

  VastaaPoista
 7. Mielellään käytän luonnonkosmetiikkaa, tämä sarja ei kuitenkaan ole tuttu, olen sekakäyttäjä.
  Kahdella arvalla mukana; Bloglovin.
  66aurinkoinen@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Kolmella arvalla mukana, seurailen Bloggerin ja Facebookin kautta, ja myös jaoin Facebookissa(siellä nimeni on Elise H..)
  Suosin nykyään kyllä luonnonkosmetiikkaa, kiva että valikoimaakin löytyy jo paljon. Davvista olen kuullut, mutta en ole itse vielä kokeillut.

  netteri@gmail.com

  VastaaPoista
 9. Käytän sekä tavallista että luonnonkosmetiikkaa. Tämä ei ole ennestään tuttu merkki, vaikuttaa kiinnostavalta! Luen blogiasi bloglovinin kautta, kahdella arvalla mukaan siis :)
  cherrycloud@luukku.com

  VastaaPoista
 10. Muistaakseni törmäsin ensimmäistä kertaa iloveme-messuilla... En ole testannut mutta kovssti haluaisin.
  Kahdella mukana
  -Skeit-

  VastaaPoista
 11. En ole jostain syystä pahemmin testaillut luonnonkosmetiikkaa, vaikka se kiinnostaakin. Merkki ei ole tuttu minulle. Mukana yhdellä arvalla! :)

  emmih96(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 12. 2 arpaa:

  Olen Davvista paljon blogeista lukenut, mutta itse en ole vielä päässyt testailemaan. Luonnonkosmetiikka on alkanut kokoajan enemmän ja enemmän kiehtoa, mutta käytän myös ihan hyvillä mielin synteettisiä valmisteita - mikä vain omalle iholleni on sopivaa :)

  Seurailen bloggerin kautta, Facebookissa sekä Instagramissa. :)

  shimmerblinger@gmail.com

  VastaaPoista
 13. Laveran tuotteita olen kyllä käyttänyt ja onhan se huippua, että tuote on luonnonkosmetiikkaa.
  Davvi on ihan uusi tuote minulle.
  Bloggerlukijana kahdella mukaan.
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 14. HennaJenniina
  Yksi arpa, Davvi ei ole vielä tuttu mutta kyllä jossain vaiheessa aion kokeilla kunhan saan tilaisuuden. Luonnonkosmetiikka on lähellä sydäntäni.

  henna.holappa1@luukku.com

  VastaaPoista
 15. 2 arpaa. Ihan outo merkki mutta hyvin kiinnostavan kuuloinen koska suosin luonnonkosmetiikkaa :) charmingnails@suomi24.fi

  VastaaPoista
 16. Mukavaa että moni muistaa meidät I love me messuilta! Kiitos Janet testailusta ja kauniista kuvista. :) Onnea kaikille arvontaan. T. Davvin kosmetologi Jenna

  VastaaPoista
 17. Mä oon nykyään alkanut enemmän ostaa luonnonkosmetiikkaa, suunnilleen vuosi sitten kiinnostuin siitä :)

  En ole koittanut Davvin tuotteita, mutta olen ihastellut näiden kauniita pakkauksia blogeista.

  Luen Bloggerin kautta eli kahdella arvalla mukana :)

  ♡:Sara (mypersonalgalaxy@gmail.com)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luonnonkosmetiikkaan on hyvä vaihtaa pikkuhiljaa niin iho tottuu "uuteen". Kiitos, mukava kuulla! :)

   Poista
 18. Tykkään ite hurjasti luonnonkosmetiikasta, ja mieluiten ehkä ostan sitä mutta en sano ehdottomasti ei myöskään synteettisille tuotteille jos ne kiinnostaa tarpeeksi. Olen lukija bloglovinin kautta joten 2 arpaa mulle :-)
  emminum at gmail.com

  VastaaPoista
 19. Sanotaan, että olen pikku hiljaa menossa siihen suuntaan että olisi kiva jos käyttämäni kosmetiikat olisi luonnonkosmetiikkaa. Mitä enemmän tutustun niihin sitä enemmän rupean kiinnostumaan. :) Davvi on itselleni vielä tuntematon, mutta olen lukenut siitä paljon. :)

  Olen lukijana Bloggerin kautta nimellä Fani. :) Seurailen myös facebookissa!

  Jaan tämän myös blogini Facebook -sivulla ( Fani's nails and beauty )

  Fanny-91@windowslive.com

  3 arvalla!

  VastaaPoista
 20. Ei kauheasti oikeastaan : ) En ole kuullut merkistä.

  anniiina.t@gmail.com

  VastaaPoista
 21. Jonkin verran käytän luonnonkosmetiikkaa. Kyseinen merkki ei kuitenkaan ole tuttu. 1arvalla mukana :)

  VastaaPoista
 22. Ei ole tuttu tuotesarja, mutta kovasti kyllä kiinnostaisi.
  Jonkin verran olen luonnonkosmetiikkaa käyttänyt, mutta vähemmässä määrin kuitenkin.
  Kahdella mukana. Luen bloggerin kautta.
  heli.studiokaira@gmail.com

  VastaaPoista
 23. Ihana arvonta! Davvi on itselleni vielä täysin tuntematon.

  Minulle ei ole merkitystä onko tuote luonnonkosmetiikkaa, vaikka varmaan jo yli puolet käyttämästäni kosmetiikasta sitä on.

  Kahdella arvalla mukana.

  hakusanarakkaus(at)gmail.com

  VastaaPoista
 24. En ole testannut luonnonkosmetiikkaa vielä, eli ei ole tuttua ollenkaan. Olisi kiva päästä saamaan tuntumaa tuotteisiin, kiinnostusta ainakin on. Davvi ei ole tuttu, mutta tämä sinun kirjoitus/hehkutus herätti kiinnostuksen ja kävin Davvin sivuilla jo vilkuilemassa itseä kiinnostavia tuotteita.

  Seuraan bloglovinin kautta nimellä riitta. c_riitta@hotmail.com

  2 arpaa?

  VastaaPoista
 25. Olen lukenut merkin tuotteista ja kiinnostunut kokeilemaan. Aina sitä yrittää metsästää toimivia tuotteita tähän vaativaan aikuisiän akneen... Blogger-lukijana kahdella mukana.

  VastaaPoista
 26. Mielelläni käytän kyllä luonnonkosmetiikkaa, mutta olen oikeastaan sekakäyttäjä :) Davvi on tuttu nimeltä, mutta en ole testannut tuotteita.
  Olen lukijana Bloglovinissa, joten mukana kahdella arvalla.
  haaruhainen@gmail.com

  VastaaPoista
 27. Minulle on erittäin tärkeää, että käyttämäni tuotteet ovat luonnonkosmetiikkaa. Aloitin viime kesänä siirtymään käyttämään luonnonkosmetiikkaa ja oikeastaan kaikki käyttämistäni tuotteista lukuunottamatta meikkejä ja dödöä, ovat luonnokosmetiikkaa.
  Merkki on minulle aivan uusi.
  Mukana kahdella arvalla, lukijana bloggerin kautta. :)

  hankasaina@gmail.com

  VastaaPoista
 28. Ihan uusi tuttavuus :). Minulle ei ole kovin tärkeää, että käyttämäni kosmetiikka olisi luonnonkosmetiikkaa, mutta huomaan, että olen enemmän alkanut hankkimaan luonnonkosmetiikkaa :).
  2 arvalla mukana :).
  laurasblogi@outlook.com

  VastaaPoista
 29. Jos kosmetiikka on luomua, se on plussaa, mutta missään nimessä se ei ole ensimmäinen valintakriteeri. Toimivuus taas on.

  Bloggerin kautta luen, eli kahdella arvalla mukana, tuo merkki on tuttu vain nimenä :)

  dzinni@europemail.com

  VastaaPoista
 30. Davvi on nimeltä tuttu, kiinnostaa kovasti! Luonnonkosmetiikka on minun valintani.
  henzukki(at)luukku.com

  VastaaPoista
 31. Käytän paljon luonnonkosmetiikka ja haluan lisätä koko ajan sen käyttöä ihan parempien ainesosien takia. Seuraan bloggerin kautta, eli 2 arpaa.
  kivipuuteri(a)gmail.com

  VastaaPoista
 32. Moi yhdellä arvalla mukana. Kyseinen merkki on outo mutta tykkään käyttää luonnon kosmetiikkaa . Salli.moilanen36@gmail.com

  VastaaPoista
 33. Merkki ei ole tuttu, mutta rupesin heti googlailemaan lisää, vaikuttaa kiinnostavalta ja kotimaista on aina kiva tukea :) Luonnonkosmetiikkaa en juurikaan ole hamstrannut, koska opiskelijabudjetilla on valitettavan usein sanansa sanottavana kosmetiikkahankinnoissa. Kiinnostusta kyllä olisi.

  Kahdella arvalla mukana, luen bloggerin kautta.

  jippurajr(a)hotmail.com

  VastaaPoista
 34. Davvi on mulle uusi tuttavuus, joka kiinnostaa kyllä kovasti, sillä luonnonkosmetiikka on lähellä sydäntä. Mukana yhdellä arvalla.

  saraana.makela@gmail.com

  VastaaPoista
 35. Luonnon kosmetiikka kiinnostaa, mutta en ole vielä päässyt tutustumaan.

  Mukana 2 arvalla. Seuraan Bloglovinin kautta :)

  VastaaPoista
 36. Aion siirtyä kokonaan luomuun niin kosmetiikan kuin puhdistusaineiden osalta ja mahdollisimman paljon ruoan osalta. Davvista olen lukenut pelkkää hyvää, olisi mahtava päästä kokeilemaan :)
  Kahdella arvalla mukana (Blogger)
  talviuninalle(at)gmail.com

  VastaaPoista
 37. Kahdella mukaan (FB). Davvi ei ole tuttu ennestään, mutta perusteellinen postauksesi herätti kiinnostukseni.
  t. silmäpussillinen Nelliina ;)
  nelliina(@)yahoo.com

  VastaaPoista
 38. Mä rakastan ulkona otettuja tuotekuvia <3

  VastaaPoista
 39. Olen kuullut Davvista, mutten ole koskaan itse kokeillut. Luonnonkosmetiikka kiinnostaa paljon ja sitä jonkin verran käytän. Mukana kolmella arvalla. Tykkäsin ja jaoin fb:ssä.
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 40. On paljonkin merkitystä, käytän suurimmaksi osaksi pelkkää luonnonkosmetiikkaa. Muistan kuulleeni Davvista joskus, mutta omakohtaista kokemusta minulla ei merkin tuotteista vielä toistaiseksi ole.. Kokeillaan, jos tämä yksi arpa muuttaisi asian :)
  eaaaak(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 41. Käytän sekaisin luonnonkosmetiikkaa sekä tavallista. Olen lukenut Davvista blogeista viime vuonna, mutta en ole vielä nähnyt missään.

  VastaaPoista
 42. Niin ja siis osallistun yhdellä arvalla...

  VastaaPoista
 43. Onhan se mukava lisä, jos tuote on luonnollisista aineista ilman turhia lisäaineita. Uskon myös, että voisivar olla hellävaraisempia helposti ärtyvälle iholleni. Mukava pakkaus olisi tuokin kokeiltavaksi. Testaanpa siis arpaonneani! :) hiltuha(at)gmail.com

  VastaaPoista
 44. Davvista ei ole vielä kokemusta, mutta luonnonkosmetiikka on kyllä alkanut lähiaikoina kiinnostaa aiempaa enemmän. Mukavampihan niitä on iholle laittaa. timmarjo(at)gmail(piste)com

  VastaaPoista
 45. Yhdellä arvalla mukana. Olen käyttänyt myös luonnon kosmetiikkaa. Kyseinen tuote on minulle vieras, olisi kiva tutustua. Tykkään kirjoituksestasi, ovat mukaansa tempaavia. Olen uusi lukijasi.
  Katariina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yhdellä arvalla myöskin mukana.

   Lähes kaikki käyttämäni kosmetiikka on luonnonkosmetiikkaa, sillä en halua iholleni parabeenejä, petrokemikaaleja tai silikoneja. Davvi on minulle brändinä tuttu ja tälläkin hetkellä on käytössä Natural Lift Restorative Facial Cream, joka on aivan ihana! Muita en ole vielä raaskinut ostaa, vaikka voiteen perusteella ovatkin laadukkaita. :)

   viliina[piste]julkunen[ät]google[piste]com

   Poista
 46. Yhdellä arvalla mukana. Viime vuonna aloitin siirtymisen luonnonkosmetiikan pariin ja suurin osa kaapin sisällöstä tänä päivänä onkin sitä. Davvia olen käyttänyt joulusta lähtien ja ilahtunut suuresti. Tuo silmänympärysseerumi on taivaallista!

  VastaaPoista
 47. Olen lukenut Davvista, mutta en ole vielä testannut. Viime vuonna vaihdoin ihotuotteet luonnonkosmetiikkaan ja ihoni voi paremmin kuin koskaan :) 2 arvalla mukaan (facebook).
  nmpnetti.com@jippii.fi

  VastaaPoista
 48. 2 arpaa (blogger). Luonnonkosmetiikkaa tulee suosittua, mutta käytän edelleen myös muutakin. Davvi on vain nimeltä tuttu merkki, josta olen kyllä jo lukenut hieman. suvi.vikholm(a)luukku.com

  VastaaPoista
 49. Mulla on luonnonkosmetiikkaan aika neutraali suhtautuminen, en erityisesti suosi tai välttele sitä. Pääasia on että tuote kiinnostaa minua, jos kyseessä on luonnonkosmetiikkaa oleva tuote, niin se on plussaa. Olen lukenut Davvin tuotteista blogeista, mutta merkistä ei ole omakohtaista kokemusta.

  Kahdella arvalla mukana (olen Blogger-lukija).

  pokkaritaivas(a)gmail.com

  VastaaPoista
 50. Mukana yhdellä arvalla. KÄytän jonkun verran luonnonkosmetiikkaa, mutta Davvista en ole aikaisemmin edes kuullut, joten olisi kiva kokeilla.
  mariah-79(at)suomi24.fi

  VastaaPoista
 51. on merkitystä.en ole vielä kokeillut.yhdellä arvalla mukana. mervik75@luukku.com

  VastaaPoista
 52. Luonnonkosmetiikalla on minulle merkitystä, mutta olen toisaalta niin laiska ottamaan selvää, että mikä tuote oikeasti toimii. Siksikin tämä tuote ei ole entuudestaan tuttu, mutta kokeilisin mielellään :)

  Mukana yhdellä arvalla!
  -Noora-
  laukkanoora(at)gmail.com

  VastaaPoista
 53. Oikeastaan tärkein valintakriteeri on se, että tuotteet ovat luonnonkosmetiikkaa. En halua ylimääräisiä kemikaaleja iholleni. Tämä tuoteperhe oli ihan uusi tuttavuus! :)
  mmyheartishere@gmail.com

  VastaaPoista
 54. 3 arvalla mukana!
  On todellakin merkitystä, en halua kaikki myrkkyjä ihooni. Merkki ei ole vielä tuttu.
  hautnina at gmail com

  VastaaPoista
 55. En erikoisesti suosi luonnonkosmetiikkaa mukana 1 arvalla
  jahvetti62@gmail.com

  VastaaPoista
 56. En suosi lunnonkosmetiikkaa, mukaba 1 arvalla
  jahvetti62@gmail.com

  VastaaPoista
 57. Jonkin verran käytän luonnonkosmetiikkaa, mutta myös muitakin tulee kyllä käytettyä. :) Davvi ei ole itselleni tuttu merkki.
  Olen lukijana Bloggerin kautta. :)

  mimyy93@gmail.com

  VastaaPoista
 58. En ole kuullut merkistä, mutta aion kyllä ehdottomasti kokeilla! Luommonkosmetiikka on alkanut kiinnostaa, mutta oon niin laiska ottamaan selvää eri tuotteista. 2 arvalla mukana, seuraan sekä bloggerissa että Facessa

  VastaaPoista
 59. Kahdella arvalla mukaan kivaan arvontaan! Ei ole vielä tuttu merkki ja mielelläni suosin luonnonkosmetiikkaa =).
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 60. On luonnonkosmetiikalla väliä,kaikkea myrkkyjä ei ihminen vain kestä.Yksi arpa! sannikas15@gmail.com

  VastaaPoista
 61. Kannatan luonnonkosmetiikkaa. Kyseisestä merkistä en ole kuullut.
  Yhdellä arvalla mukana.
  ~elle~

  VastaaPoista
 62. Kyllä sillä on mulle merkitystä, yritän pikkuhiljaa vaihtaa käyttämäni tuotteet sopiviin luomuihin. Yritin sitä jo joitakin vuosia sitten, mutta en ollut kovin tyytyväinen hinta-laatusuhteisiin, tällä välillä on tapahtunut huimaa kehitystä! Näihin tuotteisiin sain jo hieman tutustua jollain viime syksyn messuilla ja todella vaikutuin

  Seuraan bloggerissa ja facessa, jossa myös jaoin tämän, joten kolmella arvalla mukana. =)

  VastaaPoista
 63. Kyllä on suuri merkitys että tuote on luonnonmukainen. Kahdella arvalla mukana.
  klaara49@luukku.com

  VastaaPoista
 64. Kaksi arpaa. Luen Bloggerin kautta. Tämä tuotemerkki on minulle ihan uusi. Käytän mielelläni luonnonmukaista kosmetiikkaa. Alkaa tämä kemikaalikuorma huoletuttaa.
  vaatehuttuja(@)gmail.com

  VastaaPoista
 65. Suosin ehdottomasti luonnonkosmetiikkaa! Tämä merkki on minulle uusi tuttavuus, mutta hyvältä kuulostaa ja mielelläni testaisin :) Bloggerlukijana kahdella arvalla mukana.
  ameliarose211@gmail.com

  VastaaPoista
 66. On merkitystä, suosin luonnonkosmetiikkaa, joskin käytän myös "tavallista". Davvin tuotteet kiinnostavat kovasti, olisi ihana päästä kokeilemaan! En ole siis koskaan päässyt niihin käsiksi, mutta olen kyllä lukenut niistä.
  Bloggerin kautta seurailen eli 2 arvalla mukana.
  pakolliset ät gmail.com

  VastaaPoista
 67. Aiemmin ei ollut merkitystä, mutta nyt olen alkanut siirtymään luonnonkosmetiikkaan.
  Luen blogiasi bloggerin kautta eli kahdella arvalla mukana, ihana arvonta! :)
  amandasiiri@gmail.com

  VastaaPoista
 68. 2 arpaa ;)

  Ei kiinnosta onko luonnonkosmetiikkaa, enemmän suosin synteettistä :D Davvi on nimenä tuttu, tuotteita en ole vielä testannnut :)

  Ja seuraan Bloglovinin kautta!

  highandlightblog@gmail.com

  VastaaPoista
 69. Yhdellä arvalla mukana, itse en yleensä kiinnitä huomiota siihen onko joku tuote luonnonkosmetiikkaa vai ei :)
  - Karamelli / cupido.maxi@gmail.com

  VastaaPoista
 70. Ei ole merkitystä, mutta käytän myös luonnonkosmetiikkaa. Davvi ei ole tuttu edes nimeltä. 2 arpaa (blogger).

  mustikkapusu@gmail.com

  VastaaPoista
 71. Yhdellä arvalla mukana! Käytän ainoastaan luonnonkosmetiikkaa, mutta Davvi on minulle merkkinä uusi tuttavuus.

  tiiinu_(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 72. Käytän mielelläni luonnonkosmetiikkaa. Tämä merkki ei ole minulle tuttu,mutta vaikuttaa mielenkiintoiselta. Yhdellä mukaan. Anne
  annelaukkanen09@hotmail.com

  VastaaPoista
 73. Ei ole tuttu merkki, mielelläni tutustuisin...
  marianna1 at luukku.com

  VastaaPoista
 74. Olen nähnyt blogeissa nyt juttuja kyseisistä tuotteita, mutta itse en ole vielä testannut. Mukana kahdella arvalla, seuraan bloggerin kautta :)
  anna_88@luukku.com

  VastaaPoista
 75. Olen nähnyt blogeissa nyt juttuja kyseisistä tuotteita, mutta itse en ole vielä testannut. Mukana kahdella arvalla, seuraan bloggerin kautta :)
  anna_88@luukku.com

  VastaaPoista
 76. Minä käytän vain ja ainoastaan luonnonkosmetiikkaa. Davvista luin eräästä toisesta blogista. Ihana sarja <3 Yhdellä mukana.
  aliisah@icloud.com

  VastaaPoista
 77. Mielellään sitä naamaansa luonnontuotteita laittaa... En ole Davvin-tuotteista aikaisemmin kuullut.
  Mukana yhdellä arvalla.
  sannamp(at)gmail.com

  VastaaPoista
 78. Hei,osallistun, multa loppui juuri silmänympärysvoide :) Merkki ei ole tuttu. Luonnoskosmetiikasta tuttuja on Hauschan puhdistusvoide ja EkoPharman tuotteet.

  Haluaisin myös kiittää sinua todella hyvästä, rohkeasta ja aidosta blogista! <3 <3 Löysin tänne viime viikonloppuna, ja luin lähes kaikki postaukset :) En löytänyt, oletko kokeillut ihonhoitoon Lierac prescription-tuotesarjaa? Minulla on hormonit sekaisin, ja valitettavasti iho myös...Itse olen nyt muutaman päivän käyttänyt keratolyyttista liuosta, geelivoidetta ja kuivattavaa tiivistettä. Olen aika vakuuttunut jo nyt! Isot ja kipeät paukamat on pienempiä, ja iho tasaisempi. Kalliita toki, noi 75€ kaikki kolme meidän apteekissa, mutta jos toimii niin ostan todella toistekin! Googlettamalla myös löysin paljon kehuja tuotteista!

  VastaaPoista
 79. Oon kuluneen vuoden aikana siirtyny hiljalleen luonnonkosmetiikkaan, joten joo, on väliä :) Merkki itsessään ei oo vielä tuttu. Mutta suomalainen luonnonkosmetiikka kuulostaa superhyvältä!

  snoukkaapina@hotmail.com

  VastaaPoista
 80. Haluaisin käyttää enemmän luonnonkosmetiikkaa, tää seerumi kuulostaa ihanalta! Merkki on mulle uusi mutta olisipa kiva kokeilla.
  Kolmella arvalla mukana :)

  VastaaPoista
 81. Ei ole tuttu merkki.
  Kahdella mukana ( Facebook)
  Riitta.m.lehtonen@luukku.com

  VastaaPoista
 82. Suosin kosmetiikassa luonnonkosmetiikkaa. Davvi on nimeltä tuttu, mutta vielä kokeilematta. Yhdellä mukana!
  eeva22@hotmail.com

  VastaaPoista
 83. Mukana kahdella. :) Tästä tuotteesta en kyllä ollut kuullut, mutta muutoin ostan kyllä ainakin välillä luonnonkosmetiikkaa. :)

  hippohiiri at gmail.com

  VastaaPoista
 84. Luonnonkosmetiikka on hyvä asia. Tätä merkkiä en ole käyttänyt. Yhdellä mukana.
  karhuoja@gmail.com

  VastaaPoista
 85. Erityisesti en kosmetiikkaa ostaessani ole paneutunut siihen että onko tuote luonnonkosmetiikkaa, mutta jos kahdesta saman tyyppisestä olisi valittava niin tietysti mieluummin tänä päivänä valitsisin sen luonnollisimman version 😊 Davvi on jostain tuttu, ei kylläkään valitettavasti vielä omien tuotteiden joukosta.

  Kahdella arvalla mukana.

  --Maisa

  VastaaPoista
 86. Olen vähitellen alkanut suosia jossain määrin luonnonkosmetiikkaa ihonhoidossa. Erityisesti minua kiehtoo ajatus lyhyemmistä INCI-listoista, eli turhien ainesosien karsinta. Davvi on tuttu vasta blogeista, mutta erittäin kiinnostava! Seurailen bloglovinin kautta, eli 2 arpaa. :) msesmsesmses@gmail.com

  VastaaPoista