Hannan pöllöpikkujoulut

lauantaina, tammikuuta 16, 2016

Voi että mulla on alaston olo. Me vietiin tänään meidän sormukset kaiverrettaviksi, sillä Niksu ei ollut uskaltanut tehdä sitä ennen kuin ollaan varmoja sen sopivuudesta mun nakkiin. Nyt kun se tosiaan on pysynyt menossa mukana ja tänään oli ensimmäinen päivä, että oikeasti ehdittiin lähteä liikenteeseen, vietiin ne vihdoin kaiverretaviksi. Nyt kun sormusta ei ole sormessa, niin tuntuu kuin jotain koko ajan puuttuisi. Kyllä siihen kuukaudessa ehti jo niin kovin kiintyä. Joudutaan odottamaan ensi keskiviikkoon asti, että saadaan ne takaisin. Ehkä sen kestää ;)

Mutta jos mennään vielä vähän ajassa taaksepäin ja joulukuuhun. Mulla olisi vielä tulossa juttua sieltä parinkin postauksen verran, joten kurkataas mun viime vuoden ainoisiin pikkujouluihin. Hanna ihanainen kutsui minut blogikavereiden pikkujouluihin ja vitsit miten ihana ilta meillä olikaan :) Oli mahtavaa seuraa, aivan liian hyvää ruokaa, mielenkiitoisia tuotteita, yllätyslahjoja sekä mielettömän goodiebagit. Mä lupasin Hannalle, että otan kuvia sitten hänenkin tarpeisiin, joten tässä nyt sitten oikein reipas satsi kuvia.Kävin kurkkimassa goodiebagejä ennen tilaisuuden virallista alkamista. Kaikille osallistujille oli kolme isoa pussukkaa kotiinviemisiksi. Kyllä niissä riitti ihmeteltävää :)

Ruoka oli ihan mielettömän hyvää. Hannan perheessä asuu oikeita kokkailijoita ja ruoka on super maittavaa.Vaikka juhlien mahtava ja kaunis emäntä olikin ihan parasta seuraa, niin kyllä tämä koirahöperö silti nautti äärimmäisen paljon söpön karvakorvan rapsuttelusta ;) Ihan sama, jos jossain on eläimiä, niin mä meen ihan sekaisin ja lässytän sekä silitän vaan niitä :DEnsimmäisenä me jokainen päästiin yksitellen Dermalogican ihoanalyysiin ja ammattilainen katsoi meidän ihoa sellaisten suurentavien lasien läpi. Saimme jokainen erilaisen setin tuotteita testattavaksi, mitkä sopii omalle iholle. Minulta löytyy rasvoittuva ja epäpuhdas iho, jonka itsekin siis jo oikein hyvin tiesin. Talvisin saattaa tulla pintakuivuutta. Itse tunnenkin Dermalogican tuotteita jo jonkun verran, joten lisäinformaatio oli oikein tervetullutta :)


Sitten pääsimmekin maistamaan turkilaista jugurttia kera luonnonhunajan ja mansikoiden. Tämä herkku vei kielen mennessään. Ja hei, mä en kyllä normaalisti voi sietää hunajaa. mutta tämä oli aivan erikoisen hyvää.


Tämän herkun meille tarjosi kaunis nainen TwistBe - verkkokaupasta. TwistBe on luonnonkosmetiikkaan ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin verkkokauppa. Saimme kuulla tarinan verkkokaupan synnystä, henkilöistä sen takana ja periaatteista. Erittäin mielenkiintoinen esitys ja sen jälkeen saimmekin jokainen oman pussukan kotiin viemisiksi.


Eikä siihen loppunut herkuttelu. Hanna pisti seuraavaksi pystyyn herkkubaarin ja voitte arvata, mikä ähky mulla oli tän kaiken jälkeen. Oikein oksetti :D
Ja mitkäs kosmetiikkaan liittyvät pirskeet ne olisi, jossei olisi tavallista vaihtarikasaa. Kosmetiikkabloggaajilla on ollut tapana tuoda pirkeisiin omia tuotteita, jotka ovat syystä tai toisesta jääneet käyttämättä. Siihen ne kaikki sitten vain samaan kasaan ja jokainen saa viedä kotiin ne, mistä sitten olisi kiinnostunut. Multakin löytyi tuotteita vaihtokasaan, mutta kyllä mäkin sieltä löysin takaisin kotiin tuotavaa :DIso kiitos vielä Hannalle ihanista pirkeistä <3
Kuinkas moni teistä pääsi pikkujouluihin viime vuonna?

You Might Also Like

1 kommenttia