Viikko 53

maanantaina, tammikuuta 04, 2016

Tulihan se talvi sieltä viimein. Mä olisin kyllä tässä vaiheessa mieluummin ottanut jo sen kevään ja lämpiävän sään. Joulu meni hei jo! No ei vaan, on kyllä kiva saada lunta ja viettää sitä talveakin kunnolla. Ja nythän se vasta pakkasen pistikin. -15 astetta on ollut jo parisen päivää ja nuttua on saanut vetää entistä enemmän päälle. Lumen tuomasta valoisuudesta tykkään kyllä ihan hirmuisesti. Ja auringostakin on saatu nauttia, joten ei tässä parane valittaa. Kylmä on vain, jos ei osaa pukeutua kunnolla.

Niin se vuosi sitten vaihtui viime viikolla. En ala tässä saarnaamaan tuosta ajan vaudikkaasta kulusta, mutta oikeasti, joko 2015 on oikeasti ohitse? Sehän tuntui menevän pikakelauksella ohi. Meneeköhän tämä vuosi vielä haipakkaammin? Toivottavasti ei. Mutta mitä viime vuosi opetti tuosta ajankulusta? No sen, että jokaisesta hetkestä pitää oikeasti nauttia ihan täysin rinnoin. Aika oikeasti karkaa käsistä, jos et pysähdy siitä ihan nauttimaan. Tähän aion keskittyä tänä vuonna. Nauttimaan joka hetkestä, tallentamaan kaikki ihanat asiat muistoihini entistä tarkemmin.


Tänä vuonna aion myös pitää itsestäni muutenkin parempaa huolta. Varsinkin henkisesti. En piiskaa itseäni, jos en saa joitain juttuja tehtyä, mutta samalla kuitenkin teen itselleni selkeämmät suunnitelmat ajankäytön kanssa ja aikataulutan hommien valmistumisen ja aion tehdä asiat paremmi deadlineihin mennessä. Jo tämän pitäisi osaltaan poistaa turhaa stressiä, kun hommat pääsee herkästi aina venymään turhan pitkiksi. Oma hyvinvointi, se on vuoden 2016 pääjuttu. Ja tietysti siinä ohessa moni muukin juttu.


Enkä tee tätä projektia yksin. Mukana on niin ystäviä kuin myös tuo oma rakas mieheni. Kuinka paljon mukavampaa ja ehkä helpompaakin tästä tulee, kun saman katon alla on kaksi ihmistä, jotka koettaa tehdä asiat paremmin. Mun fiilis on ollut niin katossa heti vuoden 2016 ensimmäisestä päivästä asti. Me herättiin Niksun kanssa ajoissa, huippu hyvällä fiiliksellä ja aloitettiin päivä aamupalan jälkeen lenkkeilemällä! Me molemmat, aamusta! Mullehan tää ei ole mikään uusi juttu, mutta Niksua ei olisi vielä vuosi sitten saanut kirveelläkään aamulla kävelemään. Ja nyt me siellä auringon paisteessa tallusteltiin hymyt naamalla vierekkäin. Lenkin suurena puheenaiheena oli kiitollisuus. Kuinka onnellinen olo on vallannut meidän molemmat ♥


Viime vuosi jätti jälkeensä monta ihanaa asiaa, mutta kyllä se vain niin on, että Niksun kosinta hyppää ehdottomasti vuoden ihanimmaksi asiaksi. Kihlaus tuli täysin puskista enkä todellakaan osannut sitä millään lailla odottaa. ♥


Uusi vuosi alkoi meillä siis todella hyvällä fiiliksellä ja viime vuosi hyvästeltiin onnellisissa tunnelmissa. Me ollaan tosiaan heti hilpaistu lenkkipolulle ja kahtena aamuna käytiinkin yhdessä lenkillä. Mun flunssa alkaa olla aika pitkälti selätetty kokonaan. Mitä nyt räkää vielä riittää, mutta muuten olo on oikein hyvä. Urheilua jatketaan siis tästä oikein hyvillä mielin ja tehdään sitä mikä tuntuu hyvältä.


MA: -
TI: -
KE: -
TO: -
PE: Kävelylenkki 50min
LA: Kävelylenkki 50min
SU: -


Olen myös super iloinen, että meidän vierashuone alkaa valmistua. Saatte parempia kuvia ihan pian :)


Mutta hei, teittekö te jotain uuden vuoden lupauksia? Millä mielin te lähdette tälle vuodelle? Tuleeko tästä hyvä vuosi? :)

You Might Also Like

12 kommenttia

 1. Onnea vielä tätäkin kautta kihlauksen johdosta! IHania uutisia! Happy for you <3 <3

  VastaaPoista
 2. Tulee hyvä vuosi! Varmasti todella uuvuttava ja mullistava, mutta yritän ottaa erilaisen asenteen elämään muutenkin. Hyvää uutta vuotta siis sinullekin, blogissani olisi haaste!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teille tulee varmasti uudenlainen vuosi, mutta ihana ehdottomasti ♥
   Kiitos paljon ihanainen haasteesta :)

   Poista
 3. En harrasta lupauksia mutta tein itselleni tavoitelistan: http://emerentus.blogspot.fi/2016/01/tavoitteet-vuodelle-2016.html :-)

  Ja tästä todellakin tulee hyvä vuosi ;) Oma hyvinvointi on erittäin hyvä teema vuodelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikein kivat tavoitteet siellä :)
   Wuhuu, tehdään vuodesta 2016 kaikin puolin mahtava :)

   Poista
 4. Lupasin nauttia, ja vaikka vähän leikillä sen sanoinkin niin toisaalta juuri niin aion tehdäkin :D Mutta päätin myös että tänä vuonna keskityn myös omaan hyvinvointiin ja pidän itsestä parempaa huolta, viime vuosina on tullut enemmänkin keskityttyä näihin lapsiin (tai raskaanaoloon), eikä kyllä energiakaan oikein ole riittänyt kuntoiluun. Nyt vaan tarvisi päästä alkuun, jotta muistaisi kuinka ihana olo kunnon treenin jälkeen on.. Kuka veis mut salille?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi jos oisin lähempänä, niin veisin sut mielelläni. Ottaisin omaksikin kaveriksi :)♥
   Hyvältä kuulostaa murunen. Tietysti lasteen keskittyminen on tärkeää, mutta lapset voi paremmin kun äitikin voi ♥

   Poista
 5. Moikka! Mistä löytäisin itselleni tuollaisen Sigman sivellinpuhdistus jutun? Google ohjaa vaan ulkomaan kauppoihin. Hyvää alkanutta uutta vuotta ja kiitos kivasta blogista! :) -Meri

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Meri! Kiitos paljon ihanasta kommentista :)
   Kuules, tuo uusi sivusto eleven.fi myy noita. Eli täältä voit käydä kurkkimassa Sigman tuotteita
   http://eleven.fi/sigma-beauty-b1117.html

   Ja siis on ihan suomalaiset sivut, vaikka tuotteet tuleekin ruotsista. Olin itse tosi tyytyväinen heidän toimitukseen :)

   Poista