Ray Ban Wayfarer

torstaina, tammikuuta 14, 2016

Tehän tiedätte, että mä olin kipeänä, flunssassa, tuossa joulun tienoilla. Arvatkaa mitä? Mulla on taas kurkku vähän omituisen tuntuinen ja poskionteiloissa ei tunnu lainkaan hyvältä. Enhän mä nyt heti taas voi tulla kipeäksi, enhän? Nyt just en haluaisi mitenkään tulla kipeäksi, kun mulla on ihan hyvä draivi ollu päällä. Tänään tosin pidin ihan suosiolla lepopäivän tän kummallisen olon takia. Tein eilen kuitenkin salilla niin hyvän treenin, että kyllä maar tuntuu kropassa kipeät lihakset nyt. Toinen juttu mikä mua on tällä viikolla vaivannut, mä en ole saanut nukuttua kunnolla. Heti kun menin salille, mun unen laatu huononi ihan heittämällä. Mistähän tämäkin lie johtuu? Tätä mä en peukuta nyt yhtään. Josko huomenna olisi parempi. Tai parempi olisi. Meillä täällä kotona kun on jo yksi nuhanenä, ei tarttis olla toista. Niksu raukka on pärskinyt menemää ihan viimeistä päivää.

Vaikka olo ei ole ollut parhaimmasta päästä, niin tänään pilkahtanut aurinko toi kyllä hymyn huulille. Ei kauaakaan, kun tarvitaan taas yhtä suosikki asustettani oikein urakalla. Tai kyllähän sitä varmasti tänäänkin olisi tarvinnut ulkoillessa, jos olisi sellaiseen aikaan ollut pihalla. Nimittäin aurikolaseja. Mullahan on ollut havaittavissa "pientä" aurinkolasimaniaa ja sen innoittamana uskaltauduin ostamaan ensimmäiset merkkilasinikin. Voin ilokseni sanoa, että mun arskaperhe on päässyt kasvamaan uudella tulokkaalla. Mun elämäni toiset merkkilasit kotiutui kylläkin jo viime vuoden puolella, mutta kun niitä ei oikeastaan tullut tarvinneeksi silloin. Nyt päivän hissuksiin pidentyessä, alkaa aurikolasit olla kohta ajankohtainen asuste.


Kävimme Niksun kanssa Itäkeskuksessa shoppailemassa ja samalla käytiin kurkkimassa Instrumentariumissa aurinkolasien tarjontaa. Instrun Heritage-lasien yhteistyön myötä sain valita itselleni yhdet lasit Instrun valikoimasta. Olin harmillisesti juuri vähän aikaa aiemmin ehtinyt ostamaan itselleni jälleen kahdet uudet lukulasit ja nyt kun niitä on jo neljät yhteensä, koin paremmaksi valinnaksi aurinkolasit. Vaikka onhan mulla niitäkin ihan vaan parit :D Ehkä juuri sen takia halusin arskat, kun mulla ei ole kuin oikeasti yhdet laadukkaat ennen näitä.


Niksu oli mukana hyvin tärkeänä makutuomarina, sillä mulle iskee aina kamala valinnanvaikeus. Nyt kuitenkin lasit löytyi yllättävän heposti ja olimme molemmat samaa mieltä valinnasta. Ray Ban Wayfarer ruskean sävyssä kolahti kaikista kovimpaan. Mentiin sitten testailun jälkeen viemään lasit myyjälle ja hän alkoi pistämään niitä mulle kasaan. Niksulla lävähti silmät selälleen ja meikäläinen älähtää, että apua, nyt ne lasit hajosi. Ja mitä vielä, ne vaan on sellaista mallia, että menevät hyvin pieneen kasaan. Ai että miten mua nauratti sen jälkeen. Myyjätytöt nauroi taas mulle siinä :D


Mutta miten huikeeta! Nyt on lasit, jotka mahtuu helposti mukaan pieneen tilaan, mutta on samalla todella laadukkaat ja jämäkän tuntuiset. Miten kätevät! Kyllä meitä nauratti vielä kotimatkalla mun säikähdys hajoavista laseista.


Nyt odottelen sitten innolla sellaisia kelejä, että nämä ovat oikeasti tarpeelliset.
Kiitos vielä Instrulle ja Indiedaysille tästä mahdollisuudesta!

Mitäs te tykkäätte mun uusista minitilaan mahtuvista laseista? Ja huomaatteko, mä tykkään todella paljon ruskean sävyisistä plehoista ;)

*lasit saatu Indiedaysin ja Instrumentariumin yhteistyön merkeissä

You Might Also Like

7 kommenttia

 1. Aivan loistava keksintö! Mä muuten valitsin kanssa Ray Banit :)

  VastaaPoista
 2. Tosi kivan näköiset aurinkolasit :). Itse tykkäsin ennen hirveästi mustista aurinkolaseista, mutta nykyisin ruskean sävyiset arskat miellyttävät enemmän silmää :). Toivottavasti et nyt uudestaan ole pahemmin tulossa kipeäksi! Nyt vaan lepoa! :)

  VastaaPoista
 3. Noi on niin nerokkaat, ei voi mennä enää pienempään tilaan. :)

  VastaaPoista
 4. Kivat! Ja tosi kätevä koko. Terkkuja <3

  VastaaPoista
 5. Onpas coolit kakkulat!
  Mun oli kanssa salin jälkeen usein vaikeampi saada unta. Mä kyllä jätänkin siellä käymisen aina aika myöhäiseen. Oma moka. Nyt onneksibtyövuorot pitää huolta huonoista yöunista. :/

  VastaaPoista
 6. Viileet pokat tosiaan! Noilla kelpaa ottaa arskaa! Ja meneekin vielä noin pieneen tilaan, kätevää :)

  VastaaPoista
 7. No jo menee pieneen tilaan! Mun pomolla on samantyyliset silmälasit :))

  VastaaPoista