Ystäväkirja

tiistaina, tammikuuta 05, 2016

Muistatteko ala-asteella ihanat ystäväkirjaset, joihin pyydettiin kavereita kirjoittamaan omia vastauksia kysymyksiin? Mulla taisi parhaimmillaan olla niitä kolmekin. Kirjaset ovat jääneet muistoksi nuoruudesta, mutta nyt mulle kävikin niin kivasti, että tielle osui vähän vastaavanlainen. Vuoden 2016 ensimmäinen haaste on siis vastaanotettu Ystäväkirja-haasteen merkeissä ja otankin sen välittömästi työn alle, etten vain unohda. Mulla kun on välillä hitsin hyvä muisti, joskin vaan huisin lyhyt. Ihana Katja Optimismia ja Energiaa-blogista antoi minulle haasteen, joka on alunperin lähtenyt liikkeelle Napsahduksia-blogista. Tässä siis minun vastaukset kysymyksiin :)


1. Pituutesi ilman korkkareita?
171,5cm viimeisen mittauksen mukaan. Kai mä alan jo pikku hiljaa pienentyä :D

2. Lempinimesi ja mistä se on peräisin?
Jane, Tarzanin Jane. Eipä mulla oikein koskaan ole ollut lempinimiä. 

3. Minkä ruuan valitset lauantai-illalle jos ei tarvitse miettiä kaloreita?
Voi lurps, mä keksisin vaikka mitä :D No pizza on yks, hampparit kelpaa kans. Sit vähän juustoja ja suolakeksejä. Cannellonit! Hitsi, mulla on nälkä... :D


4. TOP4 asiaa joita arvostat eniten ystävyydessä?
Aitoutta, rehellisyyttä, luotettavuutta ja huumorintajua. Aitojen ihmisten lähellä on ylipäänsä helppo olla. Rehellisesti saa sanoa asiat suoraan, mutta samalla pitää pystyä luottamaan, että asiat jää myös meidän välille. Ja huumorintajua, vitsit, nauraminen pidentää ikää ja yhdessä se on parasta.

5. Telkkarista: Moderni Perhe, Kimmo, Salkkarit, Greyn Anatomia vai Hottikset?
Jaahas, että sellaiset vaihtoehdot. Missä on Emmerdale? En mä oikeastaan telkkarista muita sarjoja katso. Salkkareita seurasin joskus myös, mutta mun mielestä sen taso laski kuin lehmän häntä, ettei enää vaan pysty tai kykene. Mikä ohjelma Kimmo edes on? Ikänä kuullutkaan. Hottiksia piti katsoa, mut enpä koskaan ollut telkkarin ääressä siihen aikaan. Pitkän sepustuksen jälkeen valitsen siis Greyn Anatomian. Sen parissa olen muutamat kyyneleet ehtinyt päästämään :D

6. Rakkaimmat harrastuksesi, ja onko sinulla haaveissa aloittaa jotain uutta harrastusta?
Ratsastus, ehdottomasti. Olen heppatyttö henkeen ja vereen. Hevosten parissa kaikki murheet ja huolet haihtuu. Harmittaa vaan, että mun ihana hoitopolle on ollut nyt niin pitkään poissa, etten rakkaan harrastuksen parissa ole päässyt viettämään aikaan. Lenkkeily ja salilla käynti on kans hyvät harrastuksen.
Nuorena harrastin tanssia ja haluaisin kovasti päästä takaisin sen pariin. Vaikka itse sanonikin, niin mä olin ihan hitsin hyvä kilpatanssissa. Mä haluisin myös päästä kokeilemaan crossfittiä. Kuulostaa aika kivalta ja rankalta treeniltä.


7. Haaveita, joiden toivot toteutuvan lähitulevaisuudessa?
Mä haluisin vaan saada meidän talon remontit valmiiksi. Se on nyt ollut tässä mielen päällä niin vahvasti. Olen sen takia stressannutkin niin paljon. Harmi vaan, ettei raha anna periksi, että kaikki valmistuisi nopealla tahdilla.

8. Hattaraa vai pehmistä?
Pehmis, oi nomnom. Monesti kauppareissulla äidin kanssa pitää aina käydä nappaa pehmis ;D Ja kesällä olen suurkuluttaja. Ei ehkä pitäisi. Jäätelö nyt ylipäänsä on vaan niinhitsin hyvää. Joskus harvoin saatan hairahtua hattaraan kun Linnanmäellä käydään. Se on kyllä sellaista sokerihöttöä, että en ole enää muutamaan vuoteen ottanut.

9. Ripsiväri, kestoripset vai naturel?
Ripsiväri. Mulla on omat ripset ihan kivan pituiset, etten edes halua kokeilla kestoripsiä. Voisin olla au naturelkin, mutta mulla on niin haaleat ripset, ettei ne oikein näy.

10. Mottosi?
Kohtele muita kuten toivoisit itseäsi kohdeltavan 
Mut mun on pakko myöntää, että mulla ei periaatteessa ole mitään selkeää omaa mottoa. Tuo on vain toimintapata, jota yritän toteuttaa :)Haasteen säännöt:
-Voit kopioida nämä säännöt postaukseesi
-Kiitä haasteen antajaa ja mainitse Napsahduksia-blogi haasteen alulle panijana
-Vastaa sinulle annettuihin Ystäväkirja-kysymyksiin
-Lisää kuvaksi/kuviksi parhaiten itseäsi kuvastavia kuvia 
-Keksi uudet (tai käytä vanhoja :D) kysymykset blogiystävillesi
-Haasta mukaan ihania bloggaajafrendejä

Haasteen haluan laittaa eteenpäin näille ihanaisille:

Littlebigthings Tiia
Peace & Style Ansku
All The Little Royals Pauliina
Anni Suvivuo Anni

Tästä postauksesta tulikin mieleen, että pitäisiköhän tehdä pieni kysely-vastauspostaus pitkästä aikaa? :)

You Might Also Like

7 kommenttia

 1. Hih olipas kiva! :) ja eikä ihanat kuvat!<3 Mä pistän tän ylös ja toteuttelen kyllä jossain vaiheessa! Kiitos <3

  VastaaPoista
 2. Toi viimeinen kuva on jotenkin niin sun hersyvyyttä kuvaava. :D Olit nopea tämän tekemisessä!

  VastaaPoista
 3. Tää oli hauska! Mä niiiin rakastin ystäväkirjoja ja slämäreitä nuorena.
  Kiitos haasteesta murunen <3

  VastaaPoista
 4. Tää oli tosi kiva :) <3 hei tee ihmeessä kysely-vastaus-postaus!

  VastaaPoista
 5. Näitä haasteita on vain niin ihana aina lukea, pitääpä kopsata tää itselle ja kamuille.

  VastaaPoista