Viikko 3

maanantaina, tammikuuta 25, 2016

Voi harmitus sentäs. Ja pahoittelut! Mun viime viikko oli blogin osalta ehkä yksi kehnoimmista pitkään aikaan. En vain ehtinyt paneutua rakkaan harrastukseni pariin kunnolla juuri ollenkaan, sillä mulla oli niin paljon kaikkia rästihommia ja sitten se himputin hedarikin vielä. Rästihommia on vähän saatu karsittua, vaikka edelleen mulla jäi se isoin ja kivoin homma puoleen väliin. Mutta uusi viikko ja uudet kujeet. On kuulkaas paljon juttua kertynyt ja kun sanoin paljon, niin todellakin PALJON. Oon ihan aikataulusta jäljessä. Joululahjatkin on vielä esittelemättä. Kehtaanko ees enään? Mun vuosi on alkanut niin hektisesti, etten ole ehtinyt. Ja kun sitten vielä tietäisi, mihin se mun aika on oikeasti kadonnut. Ihan mystistä. No, ei tässä auta muu kuin tehdä ne asiat miten ehtii. Ja ei tää mun tarinointi nyt niin ihmeellistä yleensäkään ole, joten ei kai sillä väliä vaikka joulusta puhuttaisi kesällä ;)

äiti teki superhienot conversevillasukat ♥

Mutta tiedättekö mistä mä oon ihan fiiliksissä! Lenkkipolut, ne ovat taas olleet avoinna lauhtuneen kelin vuoksi. Tai siis onhan ne koko ajan olleet käytettävissä, mut kuka rohkelikko uskaltaa lähteä tarpomaan -30 asteessa? Mä en ainakaan kyennyt. Persposket jäätyy jo pelkästään, kun kävelet autolle ja matkaa muutama vaivainen metri. Viikonloppuna tuli siis oltua pihalla ja teki niin hyvää! Viime viikon supertiukat pakkaset on toivottavasti nyt taakse jääneet, eikä moisia tarttis enää tänä vuonna kattella. Mun auto meinaan oli jo ihan rajoilla, että pystyykö käynnistymään. Onneksi voin luottaa mun mustaan Volkkariin :) Mutta en mä silti vielä ihan plussakelejäkään toivo, sillä se jää kuitenkin siihen alle viitenn, jolloin saadaan kärsiä vain loskasta ja harmaudesta. Joko kesä tai sitten sellainen kiva -5 tai -10. No joo, mä voisin nähtävästi jauhaa joko säästä tai ajan kulumisesti. Kuten sanoin, mun tarinointi ei ole todellakaan mitään tähdellistä :D


Olen käynyt salilla myös viime viikolla ihan kiitettävästi. Lihakset alkaa palautumaan kunnolla käyttökuntoon, vaikka tällä hetkellä mulla  on pieni vaiva. Mun takareiden jumahti niin pahasti maastavetoa tehdessä, ettei niitä meinaa mitenkään saada rentoutumaan ja auki. Ehkä se tästä tehdessä ja rullaillessa helpottuu. Ja mä tajusin viime viikolla sen, että mä olen rakastunut vatsalihasten tekemiseen. Liike, jota olen ala-asteella vihannut täydestä sydämestä, on tällä hetkellä yksi ihanimmista. Ja siis aika pitkälti kaikki vatsalihasliikkeet. Ei pelkästään perus istumaannousu. Lankutus, sille mä en kyllä edelleenkään peukuta.


Mulla on ollut ihan hirmuinen kosmetiikka- meikkausapatia menossa. Meikkiä olen laittanut mahdollisimman vähän tai ollut ilman. Mulla on ollut lähes kaikki mun kosmetiikka isoissa kasseissa poissa pikkumakkarin remontin tieltä enkä ole tutkinut uusia meikkejäni oikeastaan ollenkaan. Ihastellut välillä, mutta sitten taas pistän vain pois. Meikki on ollut hyvin ruskeapitoista, eli sitä tavallista päivästä toiseen. Otin kuitenkin itseäni niskasta vihdoin viikonloppuna kiinni ja laitoin pikkumakkariin sen järjestyksen mikä on sopivin ja aloitin purkamaan kosmetiikkojani lipstoon. Hiljalleen löysin itsestäni taas sen purkkeja ja purnukoita rakastavan kosmetiikkahöperön. En tiedä missä se on ollut piilossa koko ajan eikä se kyllä vieläkään ole täysin tullut takaisin. Mä veikkaan, että iso osa on tällä pimeydellä. Nyt onneksi valoisuutta alkaa olla koko ajan enemmän, joten josko kohta löydän itsestäni taas energiaa.MA: Salitreeni 1h (jalka-vatsa)
TI: Salitreeni 1h (rinta-hauis-ohentaja)
KE: - (migreeni)
TO: - (jomotus)
PE: Salitreeni 40min (selkä)
LA: Kävelylenkki 50min 5km
SU: Kävely/hölkkä 50min 5km, lumityöt 2hPitäisi vielä laittaa parit jutut seinälle ja sitten saatte lopullista kuvaa. Istagramissa olen kyllä jakanut jo kuvia sieltä, mutta tarkka postaus tulee sitten kun kaikki on paikoillaan. Mä itse tykkään tuosta niin kovin paljon ja jännään jo nyt mitä mieltä te tulette olemaan kokonaisuudesta :D Mutta siis tuolla kaiken ihanan keskelläl mä tutkailin mun kosmetiikkaa ja mm. siitä, miten monta suihkugeeliä mulla oli jemmoissa. Ei ehkä hetkeen tartte ostaa yhen yhtää uutta saiputta. Samaa voisin sanoa kuivashampoista. Lisääntyykö nuo putelit keskenään yöaikaan? Mutta ihania juttuja löysin omista jemmoista. Nyt sit vaan järjestyksessä kaikkia tyhjentämää ;)


Ja hei, ihan mahtavaa alkanutta viikkoa! Tehdään tästä viikosta mieletön :)

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Hei mullakin on järkyttävä määrä shampoita ja hoitoaineita 😄 jotenkin niitä vaan tarttuu mukaan kun on hyviä tarjouksia. Ja ne kuluu mulla niin hitaasti... En lutraile kauheesti pesuaineilla, kohta kyllä pitää.

    VastaaPoista
  2. Conssisukat en kestäääää-äää :'D <33

    VastaaPoista