Livbox - joulukuu 2015 arvostelu

keskiviikkona, tammikuuta 06, 2016

Tämän vuoden ensimmäinen boxi saapui mulle eilen. Se on siis jo avattu, mutta käydään vielä viime vuotta vähän läpi. Tai siis tässä postauksessa joulukuun boxin arvostelu. Koko vuoden boxit sitten vielä kerran kokonaisuudessaan omassa postauksessaan.


Joulukuun boxissa oli tosiaan yhteensä kuusi virallista tuotetta ja kaksi ylimääräistä. Iberon hiusvalkki sekä Cocovin suklaa. Valkki lähti jo uuteen kotiin äidin luokse ja suklaa on vielä syömättä. Ihan kivat tuoteet kyllä muuten.

Étré Belle Hyaluronic QuickliftTM Day & Night Serum-seerumi, tuntuu ihan mukavalta kasvoilla. Tuosta pienestä näytteestä kun ei nyt niin paljon saanut testikertoja irti. Pakko sanoa ettei tämä tuote kyllä muutenkaan itseäni innostanut niin kovin.

Palmolive Aroma Sensations Feel Glamorous suihkugeeli on ihan mieltsin kiva! Mulla tuo puteli on ihan just loppu. Niin hyvän tuoksuinen suihkugeeli, jossa on vähän kuorivia pallukoita. Tätä pitää ihan ehdottomasti ostaa lisää. Sopivasti kuoriva ja pesevä geeli.

Lavera Glossy Lips huulikiilto oli erittäin mielekäs tuote boxissa. Sävy 10 Sweet Melon on kovin lähellä omien huulieni sävyä ja tekee tästä huulikiillosta täydellisen arkikäyttöön tai sopivaksi meikkeihin, jossa huulet saa olla melko luonnolliset. Kesto ei tosin ole kovin hyvä, mutta tämä on ihanan pehmeä huulilla. Helppo aplikaattori tuotteen lisäykseen.


Cutrin Bio+ Clear shampoo oli yksi boxin tuotteista, jota mua ei edes kovasti kiinnostanut testata. Mutta nyt kuitenkin kävi niin, että pidin tästä tuotteesta sittenkin aika paljon. Ihanan sitruksinen tuoksu tekin hiukset puhtaiksi ollen samalla hellävarainen kuten luvataan. Hiukset oli ihanan kevyet. Shampoo olikin yllättävän kiva, joten voisin ostaa lisääkin.

Natusan 24 hour Moisture käsivoide yllätti mut toden teolla. Aivan mielettömän hyvä voide, joka tekee käsistä ihanan pehmeät ja voide imeytyy käsiin nopeasti. Tämä on ollut mullä käytössä jo kovin ja monesti iltaisin hölvään tätä käsiin reilumman kerroksen antaen sen pehmentää käsiä oikein reippaasti. Mutta tämä toimii erittäin hyvin myös työpaikalla imeytyvyytensä vuoksi. Hommia voi jatkaa ihan pian rasvauksen jälkeen.

Colgate MaxWhite One hammastahnasta mulla ei oikein ole mitään ihmeellistä sanottavaa. Oikein kiva tahna, mutta mielestäni ei mitenkään kovin erikoinen. Hampaat eivät näyttäneet valkaistuvan tämän käytöllä mitenkään ihmeellisesti. Ihan kiva perustahna kuitenkin. Ihana sen takia, ettei värjää paikkoja siniseksi ollen tavallisen väristä vaahtoa.


Pitkäaikastilaajan lahjana tulleita Philosophyn tuotteita en ole testannut pHformulan kasvohoitokuurin takia. En ole käyttänyt kuorintoja, joten jätin mieluummin nämä näytteet avaamatta. Testaan sitten myöhemmin.

Kokonaisuudessaan tämä oli ihan kiva boxi. Vaikka boxi alkuun tuntui kovin tylsältä, niin ne tylsät tuotteet pääsi kuitenkin yllättämään ollen oikein hyviä tuotteita. Mitäs te tykkäsitte?

You Might Also Like

0 kommenttia