I Love Me - messuhaalinta

keskiviikkona, lokakuuta 26, 2016

Tykitän teille vielä viimeisenkin messupostauksen heti putkeen, että saadaan koko homma kokonaan purkitettua. Jos en ole muistanut mainita, niin sain tosiaan messukeskukselta bloggaajapassin, jolla pääsin liikkumaan messuilla jokaisena päivänä. Näin ollen pääsin mahdollisuuksien mukaan myös tekemään kontakteja mahdollisten yhteistyökumppaneiden kanssa. Pakko myöntää, tässä olotilassa en kamalasti jaksanut siihen hommaan panostaa. Mun päässä pyöri suurimmaksi osaksi jalkojen kipu :D Ostin siis muutamia juttuja, mutta sain bloggajapassilla myös muutamia juttuja testattavaksi. Tänäkin vuonna mukaan tarttui kaikkea ihanaa, joten katsotaas ne nyt läpi.Tänä vuonna pääpaino oli ehdottomasti kosmetiikassa. Mitä nyt yksi vaate tarttui myös mukaan ja muutama paketti leipää (Uotilan leipää piti taas ostaa useampi pussi, mutta unohdin kuvasta). Mulle kun ei näin raskauden aikaan ole maistunut mikään ihmeellinen, jätin ihan suosiolla luonnollisesti- ja terveyspuolen tuotteet hankkimatta. Ne ehtii sitten myöhemminkin. Kunhan ehtisi käyttää kaapista edellisetkin pois.


Tämän vuoden haalinnassa voisin sanoa hiustuotteiden olevan ehdottomasti pääosassa. Biozellin pisteeltä sai bloggaajat ihanan upean goodiebagin. Pussukasta löytyi pari pyyhettä kuplajuoman kera ja muutamia tuotteita valmiina. Sen jälkeen kierrettiin Biozellin piste vielä PR-henkilön kanssa, joka sitten suositteli omalle tukalle sopivia tuotteita.


Hurrawn pisteeltä mun oli pakko ostaa tarjouksesta 3kpl/10€ huulirasvoja. Olen himoinnut muutamaa tuoksua jo pitkään ja nyt ne sitten vihdoin ostin. Kassalla vielä mukaan laitettiin yksi ylimääräinen rasva. Ihania!

pHformulan pisteellä kävin moikkaamassa ihanaa Veeraa, jonka kanssa tosiaan yhteistyötä tehtiin mun aknenaaman kanssa. Hän oli niin iloinen mun kasvojen tämän hetkisestä kunnosta, ihan niin kuin minäkin. pHformula toi meinaan apua tähän aknenaamaan niin hyvin, että en voi vieläkään muuta kuin lämmöllä suositella. Veera sitten antoi minulle testattavaksi ihan uunituoreen Vita C seerumin. Tätä lähden testailemaan kunhan olen käynyt synnyttämässä pojan ensin maailmaan.


Nude Dude paletti oli pakko, ihan pakko ostaa. BYS pisteellä oli monen monta merkkiä myytävänä, mutta tämä paletti kun löytyi 25€ hintaan, ei ollut kahta sanaakaan sen jättämisestä sinne. Multahan löytyy Nude Tude paletti entuudestaan, joten pakkohan tämä kakkospalettikin oli saatava :D Todella ihanat sävyt ja onhan tää paletti nyt vaan niin hauska nimineen ja kuvineen ;)


NYXin pisteellä oli koko ajan ihan jäätävä ruuhka. Kävin sunnuntaina pikaisesti katsomassa, josko laareista löytyisi yhtä matta huulilakkaa, jota moni on hehkuttanut. Ja löysinhän sen! Stockholm sävy lähti 8,50€ hintaan matkaan mukaan.

ProCaren pisteeltä sain myöskin ihan mielettömän upean goodiebagin. Pussukkaan sain itse valita muutamia tuotteita ja osa tuli sitten suosituksesta. Real Techniquesin uutukainen Diamond meikkisieni oli ehdottomasti yksi pussukan mielenkiintoisimmista tuotteista. Sitä on nyt hehkutettu monella taholla ja olinkin onnesta soikea, kun pääsen nyt itsekin sitä kunnolla testaamaan. Samalla pisteen PR-henkilö suositteli kokeilemaan muitakin RT:n sieniä ja sainkin useamman pakkauksen testiin.

Batisten kuivashampoot on samalta pisteeltä ja mukaan sain ihan uuden tuoksun sekä tummalle tukalle tarkoitetun. Mikä on ihan mahtavaa. Batiste on ehdottomasti yksi lemppari kuivashampoista ja olen harmitellut sitä, että siitä jää niin vaalea puuteri hiuksiin. Nyt tällä tummalla versiolla pitäisi olla tuokin ongelma selätetty.

Viimeisenä samalta pisteeltä oli vielä Models Own tuotteita. Itselleni merkki on tullut vuuuoosia sitten tutuksi kynsilakoista. Niitä löytyy edelleen mun kokoelmasta. Nyt merkiltä on tullut erittäin kattava meikkikokoelma ja olinkin ihan intopiukeana saadessani tuotteita testattavaksi.


Primer, sellainen kiilto luomiväri/rajaus/mikä ihmeupeus onkaan ja yksi paletti. Models Ownin pakkausten värit kiehtoivat kovasti ja luomiväripalettien nimet olivat huikeita. Itse ihastuin todenteolla Supernatural palettiin sävyjen vuoksi. Olinkin onneissani saadessani senkin testattavaksi.


Avonin pisteellä muistettiin myös bloggaajia goodiebagilla. Suloinen vaaleanpunainen pussukka sisälsi täysin uunituoreita hiustuotteita, ripsivärin ja kolme puuteria. Mielenkiinnolla näitäkin siis testaamaan.


Viimeisenä vielä ainut muotiostokseni. Vero Modan pisteellä oli mielestäni hyvässä alennuksessa bomber-takit ja päätin uhkarohkeasti ostaa itsellenikin oman kappaleen. Testaus tällä mahalla oli vähän hankalaa, mutta toivottavasti mahdun tuohon keväällä viimeistään. Kotona takki ei tosin saanut hyvää vastaanottoa :D Niksun mielestä tuo takki on ihan kamala eikä sovi mulle. :D Mut mäpä tykkään siitä silti ;P Takki maksoi 24,95€


Tällaisia haalintoja tarttui mun matkaan tällä kertaa. Mitä kaikkea kivaa te saitte?

You Might Also Like

0 kommenttia