Rebel Eyes look

lauantaina, lokakuuta 08, 2016

Youtube on ihan mieletön paikka, jos haluaa oppia uusia meikkaustekniikoita tai ihan vaan saada ideoita ja oppeja omaan käyttöön. Kun itse aikanaan blogimaailmaan eksyin, sujahdin samalla Youtuben ihmeelliseen maailmaan. Olinhan mä Youtuben aiemminkin siis tietysti tiennyt, mutta että siellä oli niin tuhottoman paljon sisältöä, mistä en ollut laisinkaan tietoinen. Kuuntelin vain biisejä silloin tällöin ja muuten koko sivu oli käyttämättä. Kun aloitin bloggaamaan, en todellakaan osannut meikata. En kyllä ole vieläkään sitä mieltä. että osaisin vieläkään tarpeeksi hyvin, mutta on tultu pitkälle siitä, mistä aikanaan lähdettiin. Sen takia tykkään vieläkin katsoa Youtubea ja varsinkin kaikkia meikkiguruja, koska heiltä saa videoista harvase kerta uusia oppeja. Kun näet jonkun tekevän, ei muuta kuin kovasti apinoimaan ja harjoittelemaan. Niin mäkin olen tehnyt.


Tämäkin meikki on siis täysin Youtubesta matkittu. Upea Makeup Geekin Marlena näytti videollaan tämän syksyn trendin. Tämä ei ole mitenkään uusi tekniikka, mutta sitä on Marlenan mukaan vähän uudelleen muokattu. Erittäin yksinkertainen tapa tehdä smokey eye ja tämän tyylin nimi on Rebel Eyes. Älyttömän nopea ja helppo tapa tehdä näyttävä meikki ja tätä voi käyttää ihan arkipäivänäkin vaihtamalla väriä neutraalimpaan. Itse tietysti apinoin täysin saman sävyn silmiin, se kun näytti niin herkulliselta.Tässä vielä video teillekin, mistä tämä meikki on täysin apinoitu. Ja kuten siitä näkee, meikki on hurjan helppo tehdä. Kahta sävyä vain ja kovaa buffausta ja häivitystä. Lupaan, tää on super helppo. Vaalealla sävyllä saa korjattua todella hyvin, jos meinaa mennä sävy liian ylös kulmaluulle. Tähän lookkiin sopii mikä sävy tahansa.

kulmat // Lumene  Long-Wear Eyebrow powder 1 Mediun Brown
pohjustus // MAC Paint Pot Soft Ochre
luomivärit // Sleek Ultra Mattes V2  sävy Maple
rajaus // Stila In The Light palette sävy  Ebony
ripset // L'oréal Miss Manga Mega Volume   *tuote saatu


Tykästyin kovasti meikin helppouteen ja veikkaan, että tätä tulee käytettyä uudestaankin. Teen normaalisti silmämeikin niin monella eri sävyllä, että tällainen pikainen levittely oli todella piristävä vaihtoehto. Ja tämä on niin helppo tehdä, että varmasti jokainen tässä onnistuu.Pidin meikin koko lookin punaisen eri sävyissä. Se mistä pidän tässä meikissä, on sen muunneltavuus. Yhdellä silmäsävyllä pystyt muokkaaaman koko kasvot ihan millä sävyllä tahansa. Mua himottaisi jo vähän tehdä petroolin sävyillä tämä sama meikki ja pitää kasvot melko nudena. Ehkä seuraavaksi sitten testiin sellainen.

meikkivoide // L'oréal Ture Match Golden Ivory *tuote saatu
peitevoide // MAC Pro Longwear Concealer NW15
aurinkopuuteri // Lumene  Arctic Sun 1 Päivän hehku
varjostus // Make Up Store smog
poskipuna // MAC Dainty
korostus // The Balm Mary-Lou Manizer
huulet // Clarins Joli Rouge Brilliant Rose Blossom *tuote saatu


Mitäs te sanotte? Aiotteko te kokeilla tätä tyyliä?

You Might Also Like

3 kommenttia

  1. Aivan ihana silmämeikki. Minä se kuule vasta olenkin onneton meikkaaja. Tytär myös katsoo noita meikkivideoita youtubesta. Pitäisiköhän tällaisen vanhan pierunkin vähän opetella niistä meikkaamaan?

    VastaaPoista
  2. Upea sävy tuossa Sleekin luomivärissä. Olen monesti meinannut tilata ko. paletin, mutta kun on noita paletteja jo joitakin...Muutenkin tosi tyylikäs meikki:)

    VastaaPoista
  3. Aivan ihana meikki, täydellinen syksyyn <3

    VastaaPoista