Viikko 42

maanantaina, lokakuuta 24, 2016

Hullunmylly viikko on nyt takana päin. Kiirettä piteli ja sen varmaan huomasittekin postauksien määrästä. Enhän mä missään vaiheessa oikein ehditinyt tulla näpyttelemään mitään, kun koko ajan sai olla menossa. Ja sen tuntee nyt. Mun kroppa ja pää on aivan super tööt. Tai pää ehkä vielä kestäisikin, mutta nyt kroppa alkaa ilmoittamaan kiputiloista. Tai lähinnä, että sille pitäisi antaa lepoa. Vielä pitäisi silti jaksaa töissä painaa, neljä viikkoa mammalomaan. Onneksi töissä ymmärtävät mun olon ja mun ei ole tarvinnut mitään rankkaa tehdä. Vaikka tällä hetkellä pelkkä istuminenkin saa mun kropan juilimaan niin kamalan paljon. Pitäisi päästä pötkälleen aina välillä, mut sitä mahdollisuutta meillä ei töissä harmillisesti ole.


Viime viikko oli täynnä kaikenlaista touhuamista. Maanantaina oli neuvolakäynti ja samalla hoidettiin isyyden tunnustus. Meidän tosiaan piti se hoitaa, naimisiin asti kun ei olla vielä päästy :D Loppuilta jatkettiin remonttia ja sama homma sitten tiistaina. Mä olen niin rakastunut tuohon meidän makuuhuoneeseen! Ihanaa valkeutta, jota olen odottanut siitä asti, kun tänne muutettiin. Vielä on siis remontit kesken, mutta yksi huone alkaa olla valmis. Vielä pinnasänky ja muutama lista ja järkkäily, niin huone on täysin valmis. En haluaisi poistua makkarista enää ollenkaan :D Uusi sänky on myös ihan super ja en muistakaan, milloin viimeksi olisin nukkunut niin hyviä yöunia.


Keskiviikkona olikin pitkästä aikaa ihana blogitapahtuma. Pääsin osallistumaan Essencen lanseeraustilaisuuteen ja innolla iminkin kaiken tiedon tuosta hyvästä halpismerkistä. Parempaa postausta Essencestä on tulossa, kunhan saan tuotteita kuvattua ja testattua. Tämä merkki meinaan ansaitsee tulla kuulluksi. Ei olisi voinut uskoa, että halvalla saa näinkin hyviä tuotteita. Tietysti susia joukossa, mutta niin se tuntuu olevan kalliimmillakin merkeillä. Oli kyllä niin ihana tilaisuus, että kyllä kannatti :)


Torstaina meille tulikin pitästä aikaa kylään käly lapsien kanssa. Oli ihana nähdä murusia, vaikka minä lähdinkin viipottamaan melko pian jälleen kerran kylille. Olin sopinut ystäväni kanssa, että mennään katsomaan leffateattereissa pyörivä Bridget Jones - Baby elokuva. Samalla käytiin syömässä ja vähän shoppailtiin. Leffa, se oli kyllä ihan mielettömän hyvä! Osui omaan nauruhermoon todella hyvin ja tilanne kun on osittain samanlainen täällä paraikaa. Raskaus siis. Suosittelen leffaa erittäin lämpimästi!


Perjantaina alkoikin sitten kolmen päivän koitos. Nimittäin I Love Me-messut. Perjantaina nähtiin siellä blogaajakollegoiden kesken ja pyörittiin pelkästään kauneuspuolella. Kolmen tunnin rykäisy oli tuolloin vielä helppo, vaikka jaloissa tuo seisominen ja käppäily aika kovasti tuntuikin. Otin illan levon kannalla ja köllähdin onnellisena makkariin nukkumaan.


Kyllä vaan kroppa oli kovilla heti lauantainakin. Minnan kanssa kierrettiin messut kokonaisuudessaan kolmessa tunnissa ja olin sen jälkeen aika totaalisen uupunut. Uupumista aiheutti myös se kamala ihmispaljous, mitä messuilla oli. En muista, että millään käymilläni messuilla olisi ollut tuollainen tungos. Sai koko ajan varoa, ettei tule kyynärpäästä. Suurin osa pisteistä oli niin täynnä, että ihan suosiolla jätettiin välistä.


Illalla suunnattiin vielä ystäväpariskunnan 60v pirskeisiin. Eli siis 30+30 juhlat. Olin sinne mennessä jo melkoisen uupunut ja lopulta meinasinkin nukahtaa sinne sohvalle muiden nauttiessa ilolientä. Ihanat pirskeet oli, mutta liian myöhään venähti kyllä meikäläisen osalta. Unille vasta kahden maissa ja unta sain lopulta vain kuusi tuntia ennen viimeistä messupäivää.


Viimeinen päivä messuilla meni jalkakipuisena. Jalkapohjat huuteli armoa kävelystä ja pitkään jalkeilla olemisesta. Viimeinenkin päivä vedettiinkin lopulta parissa tunnissa kälyn kanssa ja ostettiin vain tarpeelliset jutut. Ihmisiä oli edelleen melko paljon, joten osa pisteistä jäi tälläkin kertaa näkemättä. Silti on pakko sanoa, että oli hyvät messut ja muutamia todella mielenkiitoisia pisteitä. Tavaraa lähti tälläkin kertaa mukaan ja näette näistä pian lisää.


Uusi viikko alkoi siis ihan töttöröö ololla, kropan huudellessa enemmän lepoa. Mutta pakkohan se on taas jaksaa.
Kuinkas moni teistä kävi messuilla?

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Mepäs nähtiinkin messuilla, olit niin kauniina ja masu oli mitä suloisin. Raskaus pukee sua (vaikka ei aina varmasti siltä tunnu).
    Toivottavasti saat tällä viikolla vähän enemmän levättyä.
    Ihanaa viikkoa <3

    VastaaPoista
  2. Itse olin messuilemassa vain perjantaina ja lopun viikonlopun vietin kotona lepäillen ja valmistautuen henkisesti uuteen työviikkoon :D Messupäivästä voi käydä lukaisemassa: https://blingershimmer.blogspot.fi/2016/10/i-love-me-messut-2016.html

    VastaaPoista