I Love Me - messut 2016

tiistaina, lokakuuta 25, 2016

Vieläkin tuntuu jaloissa ja koko kropassa viime viikonlopun I Love Me-messut. Perjantaina suhasin paikalle tosiaan bloggaaja kollegoideni kanssa ja yritin pysyä kamerani kanssa menossa mukana. Haastavaksi homman teki se, että paikalla oli muutama muukin tyyppi ja messukeskus oli melkoisen täynnä porukkaa. Muutamia räpsyjä sain napattua sieltä täältä, mutta postauksen ideana onkin kertoa vähän omia mietteitä messuista ja miten mielestäni tänä vuonna onnistuttiin.


Messuilla oli kauneus-, terveys-, luonnollisesti- sekä muotipuoli. Kaiken kaikkiaan erittäin kattavat messut ja itseäni messuilta kiinnostikin kaikki. Vaikka kartan mukaan kauneuspuoli oli iso, tuntui se kuitenkin yllättävän pieneltä. Tämä jäi harmittamaan itseäni ainakin, sillä kauneusjuttuja haalin yleensä messuilta eniten. Kauneuspuolelta vei paljon tilaa bodypainting-kilpailualue ja muutamat osastot olivat niin isoja, että ne veivät sitten tilaa aika lailla koko alueesta. Kyllähän sieltä löytyi silti monen monta erittäin kiinnostavaa osastoa ja upeita tarjouksia. Eniten juttuja tarttui mukaan ProCaren ja Biozellin pisteiltä. Messuhaalinta postaus tulee vielä erikseen. Perjantai menikin oikeastaan pelkästään kauneuspuolella, enkä silti päässyt koko aluetta käymään läpi. Tämä olotila meinaan vähän hidastaa menoa tällä hetkellä :D Jalat olivat ihan tuusan nuuskana parin tunnin jälkeen.Lauantaina oli ehdottomasti paikalla eniten väkeä. Niin paljon, että ahdistus iski vähän väliä. Kyynärpäätaktiikkaa käytti todella moni kävijä ja me Minnan kanssa pysyttiin ihan suosiolla väljemmillä alueilla. Tällä kertaa käytiin koko messut läpi, mutta silti meiltä jäi paljon näkemättä ihmispaljouden takia. Terveys- ja luonnollisestipuolet olivat niin tupaten täyteen ahdettuja, ettei välillä meinannut eteenpäin päästä. Musiikki soi paikoitellen niin kovaa, että jopa tällainen messukävijöiden konkari meinasi ahdistua tilanteesta. Me oltiin varmasti siinä kaikista pahimmassa ruuhkassa. Jotain pientä tarttui lauantainakin matkaan mukaan. ProCaren pisteellä mulle testattiin hiuksiin Batisten uutuustuoksuja ja Lieracin lakkoja ja sain samalla ihanan kiharakampauksen. Paikalta poistuttiin jo kolmen tunnin jälkeen.Sunnuntain toivoin olevan vähän lauantaita hiljaisempi, mutta silti porukkaa riitti paljon. Tällä kertaa messuiltiin kälyn ja kummilapsen kanssa. Meidän taktiikkana oli käydä messut läpi rivakasti ja tehokkaasti. Mun jalat olivat kahden aiemman päivän takia aivan velliä. Vietimme jälleen eniten aikaa kauneuspuolella, joskin terveys ja luonnollisestikin tuli koluttua kohtalaisen hyvin. Muoti puoli jäi sen verran heikoksi mielestäni tänä vuonna, että siellä ei sen kummemmin pyöritty. En kyllä oikeastaan ole koskaan siltä puolelta kamalasti saanut mitään. Tänä vuonna tarttui sentäs yksi juttu mukaan.
Kokonaisuudessaan I Love Me-messut ovat ehdottomasti suosikkimessuni. Eikä tälläkään kertaa messut jättäneet kylmäksi. Ainut mikä ahdisti, ihmispaljous. Siihen ei tosin voi vaikuttaa kukaan. Messuilta löytyi jälleen kerran vanhoja tuttuja ja turvallisia tuotteita, mutta joukkoon mahtui paljon uuttakin ihmeteltävää. Ensi vuoden messuja innolla odottaen. Silloin mulla ei pitäisi olla tällaista painoa jaloilla estämässä kunnon suhailua osastolta toiselle.

Mikä teille jäi päällimmäiseksi ajatukseksi messuista? Mikä oli paras löytö?

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Ens vuonna vedät rattailla kaikkien muiden kantapäille :)
    Parasta oli Biozell tänä vuonna ja se, että näin niin paljon muita bloggaajia, sua esimerkiksi.
    Hullusti porukkaa, mutta ens vuonna mennään taas :)

    VastaaPoista
  2. Me ei nähty lainkaan messuilla :( Messut olivat ihan huikeat tänä vuonna! Ensi vuonna pakko päästä kolmena päivänä :D

    VastaaPoista