Dior Addict

lauantaina, syyskuuta 22, 2012

Mä olen ihastellut joka kosmetiikkaliike käynnillä Diorin huulikiiltoja ja olen himoinnut niitä omaan meikkikokoelmaani siitä lähtien kun näin ne ensi kerran. Putelit on niin ihania, tyylikkäitä ja omaan taskuun sopivia ;) En kuitenkaan ole mitenkään raaskinut ostaa n. 30€ huulikiiltoa, saahan selaisia halpiksia kuitenkin vaikka Robbarista kolmella eurolla, siinä on kuiteskii vissi ero. Tällä viikolla kuitenkin Sokos Emotionissa käydessäni oli sellainen huippukäynti, että sain hommattua näitä jopa kaksi :)

SOKOS EMOTION Dior Addict Ultra-Gloss huulikiilto 5€/kpl

Ylempi sävy 732 Flash
Alempi sävy 436 Pearl

kuvat: Janet

Voitte vaan kuvitella kuinka onneissani mä olit löytäessäni nämä näin halvalla! Mikäli näitä olisi ollut vielä jossain muissakin sävyissä, olisin ostanut kyllä enemmänkin. Harmillisesti mä tulin vaan ostoksille vähän liian myöhään, jos ajattelee näitä alennuksi, sillä heillä oli kuulemma ollut muitakin sävyjä. Vaikka kyllähän näillä kahdellakin pärjää paremmin kuin hyvin. Nuo ovat huulilla niin mukavan tuntuisia, ei tuoksunut mitenkään voimakkaasti ja tahmeus oli juuri täydellistä. Nyt sitten jään odottamaan uusia alennuksia. Nuohan myytiin meinaan naurettavan halvalla alkuperäiseen hintaan nähden. Mutta kyllä nämä ovat ihania :)
Löytyykös teiltä näitä kiiltoja?

Nyt meillä alkaa leffailta. Vuokrattuna joku kauhupätkä, jos vaikka säikyttäis tän neljä päivää jo tosi pahana olleen migreenin pois. Heräsin viime yönä puoli neljän aikaa, kun musta tuntui että pää oikeasti halkeaa siitä kivusta. Mä luulin oikeasti halkeavani. Onneksi sain kuitenkin unen päästä kiinni. Seutaavan kerran heräsin vähän kahdeksan jälkeen, sama kipu jatkuen. Ei muuta kuin nappia naamaan ja sohvalle odottamaan niiden vaikutusta. Toiveissa on toki hyvä elää, mutta eihän ne lääkkeet muhun tehonneet, kuten ei pitkiin aikoihin Puoli yhdeltätoista olin kuitenkin sitä mieltä, että oli pakko nousta vaikka kuinka pahalta tuntui. Nyt onneksi helpompi olla ja kömpäisen Niksun kainaloon katsomaan tuota kauhupätkää. Toivottavasti te olette saaneet olla terveinä.

Mukavaa lauantai iltaa :)

You Might Also Like

8 kommenttia

 1. Vau, aika löytöjä! Miten noi noin halvalla myytiin :o Kauniita on kyllä putelit, mut tosiaan, normaalihinta 30e on aika paha.. Toivottavasti et siis tykästy liikaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö ollutkin! Mäkin ihmettelin ja mulla meinas tipahtaa leuka paikoiltaan, kun huomasin nuo. Alennuksista löytyi kyllä vaikka mitä muitakin huippumerkkejä, mutta sävyt oli vähän sellaisia, ettei itselleni sopinut. Toivottavasti en tykästy likaa ;D

   Poista
 2. :o Eipä ollut kalliita, hyvä löytö !!! Joo ja älä tykästy liikaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin oli :) Pitää käyttää noita säästeliäästi, ettei lopu liian nopeasti ;D Taisin jo tykästyä :o

   Poista
 3. Ihanan näkösiä huulikiilteitä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin :) Aivan liian ihania :D

   Poista
 4. On kyllä herkullisen värisiä. Pieni onni kävi! Olisin varmaan hamstrannut noita, jos olisi eteen noin hyvä tarjous sattunut.. Vaikka ei juurikaan tule huulikiiltoja käytettyä, vaikka varastosta löytyykin tuota sekä diorkissiä useampi kpl. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä oli pieni onni, että bongasin nämä :) Olisin kyllä hamstrannut niitä paljonkin enemmän, jos olisi vaan ollut. Ehkä toisaalta ihan hyvä, ettei enempää ollut. Mähän olisin lähtenyt ulos köyhänä :D Mä taas käytän huulikiiltoja paljon, kun huulipunat on jotenkin vaikeita. Ne vaan aina katoavat mun huulilta. Pitäis varmaan ostaa rajaus...

   Poista