Hömppäkirjoja

perjantaina, syyskuuta 21, 2012

Mä en ole pitkään aikaan kerennyt käydä kirppareilla. Tai varmasti olisin, mutta jotenkin saamattomuuttani niissä käyminen on nyt vähän jäänyt. Kuitenkin keskiviikkona pitkästä aikaa kävin penkomassa, vaikkakin harmillisesti vaatetarjonta ei tällä kertaa oikein kolahtanut. Matkaani kuitenkin tarttui lehtiä minulle ja Niksulle, sekä pari kirjaa, jotka saivat mielenkiintoni heräämään.

KIRPPARI kirjat 2€/kpl

Monissa blogeissa on hehkutettu Sophie Kinsellan Himoshoppailija kirjoja, mutta mä en ole koskaan lukenut niitä. Nyt kirpparilla tuli vastaan samalta kirjailijalta Muistatko minut?-kirja ja päätin ostaa kokeiltavaksi, eihän se kallis ollut. Ja toinen mikä sai minut hymähtelemään oli 211 asiaa, jotka joka mimmin pitäisi tietää. Ja kirjan avattuani, sieltä ponkaisi esiin heti asia jota en tiennyt, joten pitihän se ostaa :D

Näistä tiedoista saa luvan sit olla jotain hyötyäkin ;D

Lyijykynä-testi. Mä en todellakaan edes tiennyt mikä se on, mutta Niksu kertoi tismalleen samat tiedot, mitä kirjakin kertoo. Mä olen siis ihan kuutamolla, jos mieskin tietää mua paremmin asiat, jotka joka Mimmin pitäisi tietää. Pitää siis pitää opiskeluiltamia tämän kirjan parissa.
kuvat: Janet

Kirjan takakansi sai kyllä mielenkiinnon nousemaan. Pitää siis joku sateinen päivä ottaa kirja käteen ja nauttia :) Mä en olekaan koskaan aikaisemmin hömppäkirjallisuutta lukenutkaan, joten innolla odotan, että vetäiseekö nämä mukaansa. Oletteko te lukeneet kumpaakaan?

Tänään olisi tiedossa pitkä päivä. Töiden jälkeen olisi koulutusta tiedossa, joten kotiin pääsekin vasta ihan iltasella. Mua jo vähän kyllä pelottaa, että miten tulen jaksamaan, sillä päätä jomottaa koko ajan enemmän. Pitäkää peukkuja, ettei tää taas pilaa mun päivää. Mutta onneksi kuitenkin on perjantai :)

Mukavaa viikonlopun alkua ♥

You Might Also Like

6 kommenttia

 1. Itse oon lukenut Kinsellan kirjoja, joista paras on ehdottomasti toi muistatko minut? :) Kevyttä hömppää, mutta mielenkiintoista. Ehkä inan lapsellinen tän ikäiselle, mut kahdessa päivässä ton luin, eli kertoo kyllä jotain vissiin mun lapsenmielisyydestä. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sattuipa sopivasti, jos otin hänen kirjoistaan parhaimman ;D No se voi olla sit tälle lapselle oikein sopiva kirja, just meinaan viikonloppuna tuli katsottua Leijonakuningas :D

   Poista
 2. Minäkin tykkään Sophie Kinsellan kirjoista ja tuo Muistatko minut? oli kyllä tooooosi hyvä! Toinen Kinsellan kirja jota voin suositella, on Salaisuuksia ilmassa. Jos siihen törmäät niin kannattaa napata mukaan :) Myös Himoshoppaajat on omia lemppareitani!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitääkin siis alkaa metsästämään muitankin Kinsellan kirjoja :) Kiitos vaan suosituksesta ♥ Sattuipa sopivasti, että ensimmäinen Kinsellan kirjani on sellainen, jota kaikki kovasti suosittelevat. :)

   Poista
 3. Täälläkin tuuletetaan Kinsellan kirjojen nimeen. :) Itsekin oon kirpparilta ostanut juuri tuon samaisen kirjan. Viikon sisällä oon nyt lukenut kaksi Kinsellan kirjaa, "Salaisuuksia ilmassa" sekä tänään sain lopetettua "Kevytkenkäinen kummitus" kirjan. :) Seuraavaksi ois vuorossa "Soitellaan, soitellaan". Ahernin kirjat on myös ihania! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kuinka kiva, kiitos vaan vinkeistä :) Sä olet kyllä hurjaa vauhtia lukenut kirjoja. Mua ihan harmittaa, kun viimeksi on tullut luettua ehkä...viimevuonna? En edes muista. Kukas tämä Ahern on? Tai millaisia kirjoja hän kirjoittaa?

   Poista