Liikunnat vko 37 + apuja kaivataan!

maanantaina, syyskuuta 17, 2012

Nyt monessa blogissa olen huomannut puhuttavan bloggerin-kuvatilan loppumisesta ja havahduin tähän hommaan siis itsekin samaisesta syystä, olenhat tätä blogia pian kirjoittanut jo kaksi vuotta. Minä, tietokoneen mahtikäyttäjä, joka ymmärtää näistä lähes yhtä paljon kuin mies muuttuvista naisten mietteistä, tarvitsen siis kipeästi apua, ettei tästä blogista täysin kuvatonta tule. Onnistuin jotenkin ihmeen kautta kuitenkin löytämään sentäs kuvieni tallennustilan tilan ja huolestuttavaltahan se näytti. Tilaa käytettynä jo 83% eli kohtahan tuo jo loppuu. Katselin myös näitä maksullisia vaihtoehtoja ja vielä sellaisen olisin voinut ostaa, mikäli maksu olisi ollut kerran vuodessa, mutta maksuja vaaditaan joka kuukausi. Kiitos, mutta ei kiitos. Olen myös lukenut, että blogille voi tehdä toisen käyttäjän, jolloin kuvatilaa saa enemmän. Voi ei, ei kiitos enempää kikkauluja, olen tässä muutenkin niin huono. En myöskään osaa pienetää jo tänne ladattuja kuvia, mikäli ne ovat kooltaa liian isoja, en vain ymmärrä. Voisitteko te viisaammat siis auttaa minua tässä kamalassa pulmassa? Mulla on näissä hommissa peukalo todellakin keskellä kämmentä ja mulle saa näitä asioita vääntää ihan rautalangasta, selittää vaadittavat toimenpiteen ihan kohta kohdalta.

Kiitos ♥

Liikkuminen... mistä saada siihenkin nyt lisäintoa? Kadonnut motivaatio siihen ihan täysin. Tai oikeastaan mulla aika pahasti motivaatio karannut moniinkin asioihin näin syksyn tullen. Tämä päivien lyhentyminenkö lienee saanut tämän aikaseksi, mutta koko ajan väsyttäis. Nii ja särkeehän tätä päätäkin koko ajan. Mites kauan tätä onkaan jo jatkunut? Kohta neljä viikkoa? Mä en enää edes muista, kun lopetin laskemisen siinä parin viikon kohdalla. Välillä helpompaa, mutta ei silti särkyvapaata aikaa. Eilen oli taas vaihteeksi aika paljon pahempi päivä. Ihmettekin illalla pään tyynyyn laittaessa, että miten olenkaan jaksanut koko päivän touhuta, kun särku oli niin kova. Kai tähän on vaan jo niin tottunut. Mutta kyllä mä sentäs jotain viime viikollakin tein, tai ainakin olevinaan.

Ma: tallityöt 30 min, ratsastus 1h
Ti: -
Ke: tallityöt 30min, ratsastus 40min
To: -
Pe: -
La: shoppailua 5h, tallityöt 40min ja ratsastus 1h
Su: -

Ei kovin hyvältä näytä. Voisko joku lähtee vaikka mun kanssa salille, että jotain tapahtuis? Tänään tuntuu ihan siltä kuin vaipuisin syysmasennukseen. Kiinnostus on tosiaan nollassa. Tuo samperin kuvatilakin saa tänään mielen kovin matalaksi. Hei, eli tänään on virallinen möllötyspäivä! Kuka muu yhtyy? :D Ja kaiken lisäks mulla on selkäkin kipeä. Mä en ala. Nyt tekisi todellakin mieli painua sänkyyn peiton alle ja herätä kun on kevät. Kertokaa jotain piristävää ja tosiaan tuon kuvatilan kanssa kaipaisin kovasti apuja.

Huisin mahtavaa viikon alkua sit vaan :D


p.s. Tämä siis jääköön kuvattomaksi postaukseksi, että edes vähän saisi tilaa säästettyä.

You Might Also Like

8 kommenttia

 1. mäkin kauhulla odottelen koska tulee ilmoitus et kuvatila loppu. Sit nimittäin ollaan pulassa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta maisuli, kyllähän sä varmasti osaat! Sähän sait tuunattua sen Gifinkin :) Mutta toivotaan, että jotkut fiksut vaikka kommentoisi ja auttaisi mua tässä asiassa, että säkin saisit vinkkejä, mikäli sulle pulmia tulee, vaikka epäilen :) ♥

   Poista
 2. Mä otin käyttöön google + ssan ja se ilmeiseti lataa ne kuvat automaattisesti sellaisessa koossa ettei se vie sitä tallenus tilaa ollenkaan. Vähän hämärän peitossa vielä tää homma kun ne kuvat ei myöskään ole picasa albumissa mutta hyvin ne tuolla blogissa näkyy joten ihan sama :D Sinne blogiinhan ne onkin tarkoutus saada ei muualle. Mulla oli maksettuna sitä lisätilaa silloin kun se sopimus oli tosiaan jotain 5 € vuosi mutta tähän uuten kerran kuussa hommelliin en halunnut myöskään ryhtyä.

  Niin ja mä en taas tajua kun mulla on kamala motivaatio liikkua ja syödä terveellisesti. Syömisien kanssa kanssa oon aina ollut ihan suht hyvillä linjoilla mutta nyt oon jopa onnistunut laihtumaan kun yleensä vaan pysyn samassa painossa sellaisella "ylläpito ruokavaliolla" Ja tosiaan lenkillä käyn tosi innolla vaikka tulis puukkoja taivaalta, kyllä se sunkin motivaatio löytyy...välillä se vaan on vähän hukassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin on se google+ mut miten kummassa sen saa yhdistettyä bloggeriin? Mitä siis pitää tehdä, että sen lisä kuvatilan saa? Mä kattelin kans just sitä maksujuttua ja kerran kuussa maksu ei niin hirmuisesti innosta. Kivempi olisi ollut se vuosimaksu. Onko sulla siis kuvatila loppunut jo?

   Voi anna mullekin vähän tuota motivaatiota! Mä olisin tällä hetkellä oikeasti kaikkein mieluiten karhu, joka tankkailis talviunille ja kohta sinne vaipuisi. Jotenki ihme uupumusta koko ajan :( Onneksi mulla paino on sentäs melko samana pysynyt, kai.. En mä ole käynyt vaa'alla, öö, moneen kuukauteen :D

   Poista
  2. Emmä sitä mitenkään erityisesti liittänyt :o vai liitinkö, laitoin mä sinne jonnekkin profiilitietoihin blogin osoitteen että olisko sillä ollut jotain merkitystä. Ja eihän siitä lisää tilaa tule, ne kuvat ei vaan vie tilaa. Ja joo, mun kuva tila on mennyt vuosi sitten :D Mulla on jostain syystä ihan super isoja kaikki kuva.

   Mäkään en käy vaa`alla oikeastaan koskaan kun en omista mutta housut tippuu jalasta tällä hetkellä mikä ei oikeastaan ole hyvä juttu kun ei ole mitään päälle pantavaa :(

   Poista
 3. Hmmmm... minulla loppui aikanaan myös kuvien tallennustila ja ostin lisää mutta maksan maksun vain kerran vuodessa, siitä tulee meiliini vahvistus että haluatko vielä maksaa ja sitten siitä sen saa eteenpäin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kans olisin ostanut lisää tallennut tilaa, mutta kun lueskelin niitä, niin se on ilmeisesti nyt muuttunut kuukausimaksuksi :/ Tuollasen vuosittaisen maksun olisin mielelläni ottanut, mutta joka kuukausi maksu ei oikein innosta :( Hitsin tallennustila :D

   Poista
 4. Täällä on nyt samat pohdinnat menossa. Googletellut olen hillittömästi tänään, mutta en ole vielä päättänyt mitä teen. Huomenna kaverini tulee opastamaan kuvankäsittelyssä ja opettaa samalla kuvien pienentämisen. En kyllä haluaisi alkaa käyttämään mitään Flickr-palvelua tai vastaavia. Ja kuvatilaa on käytetty jo jo 99,6 % eli ihan kohta napsahtaa :/

  VastaaPoista