Liikunnat vko 35

maanantaina, syyskuuta 03, 2012

Mä niin toivoin, että olisin viime viikolla päässyt harrastamaan liikuntaa jo reippaasti, mutta mun nuppi oli vahvasti eri mieltä. Mikäli mun takaraivo kipu hellittää, tuntuu ohimoilla ja otsassa vaihteeksi kipua. Olen miettinyt, että voisikohan mulla olla joku flunssanpoikanen ja se ilmoittelee itsestään takaraivosäryllä, mutta ei kai se näin kauan kestäisi. Mikäli joku nyt ihmettelee, että miten mä kykenen töissä käymään, niin kivut ovat aamusta pienimmät nukkumisen jälkeen. Kivut alkavat yltyä vasta puolenpäivän aikaan todella inhottavaksi ja kun on aika lähteä kotiin ja suunnitelmissa esim. lenkki tai salitreeni, ilmoittaa pää hajoavansa jokaisesta täräyksestä, liian nopeasta kääntämisestä tai mistä vaan. Mulla ei siis oikeastaan ole muuta vaihtoehtoa kuin mennä kotiin päikkäreille. Joskus se helpottaa, mutta joskus olo on vain pahentunut. Otapa tästä nyt sitten selvää.


Ma: -
Ti: -
Ke: kävely 30min
To: kävely 30min
Pe: kävely 30min
La: -
Su: kävely n. 4km 40minMä olen kyllä myös miettinyt, että pitäiskö vaan ottaa ja repästä ja mennä kokeilemaan, miltä tän pään kanssa tuntuis salityöskentely. Jos koettais ottaa ihan vaan rauhallisesti ja tekisi tuntemuksien mukaan. Toisaalta mua jo kauhistuttaakin ajatus siitä rehkimisestä ja painojen nostelusta. Jo pelkkä sohvalta ylös nouseminen saa sellaiset paineet nousemaan mun päähän, että taju meinaa lähteä. Fiksuako siis mennä salille? Jotain tälle kuitenkin pitää nyt saada tehtyä. Ei auta lepo eikä lenkkeily, joten ottaako vaiko eikö kovemmat aseet käyttöön? Mitä veikkaatte?

Mukavaa viikonalkua :) ♥

You Might Also Like

6 kommenttia

 1. Kyllä toi liikkeestä ja tärähtelyistä paheneva särky viittaa niin paljon migreeniin että mahtaako siitä salista olla apua...pahentaa vaan :( Toisaalta eihän sitä tiedä jos ei kokeile.

  Pitäiskö sun mennä hierojalle ? Mun siskolla oli pitkään polvi kipeä ja turvonnut ( siis vuosia ) ja ne lääkärit ei okein osannut sanoa siihen juuta eikä jaata mutta yllättäen hieroja sitten osasi heti kertoa mikä oli vikana. Yli ojentuvuus ja liian heikot reisilihakset. Määräsi sitten liikuntaa ja lihastreeniä siihen reiteen. Nyt on sikso muakan lenkillä eikä vaivaa polvi. Jos sullakin on siellä joatin suoer syviä lihaksia jossain lukossa ? Tai entä akupunktio, siitäkin oon kuullut hyvvää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kans kyllä pelkään, että salirehkiminen pahentaa kipua. Mutta eihän sitä voi tietää jos ei kokeile. Mä en vaan halua sitä kaikista kovinta kipua aiheuttaa tahallisesti, sillä silloin tuntuu että kuolema tulee.

   Hieroja vois kyllä olla kova sana. Voihan se olla, et olen vaan niin jumissa, et siksi niin kamalat kivut. Pitää alkaa tutkia lähiseudun hierojia. Akupunktio vois myös olla auttava, mutta miten se toimii neulakammoiselle ihmiselle? Mä varmaan löisin sitä neulan laittajaa nenään, kun en vaan voi sitää niitä :D Onneksi sun siskolle löydettiin syy ja apu :)

   Poista
  2. :D Mulle on myös 100 kertaa suositeltu tota akupunktiota kun niska on niin jumissa että käsistäkin menee välillä tunto mutta en oo kyllä uskaltanut kun pelkään niitä neuloja myös. Oo sä rohkeempi, ei se kuulemma kamalaa ole ...tai sitten on :D

   Poista
  3. Äiti oli käynyt akupunktiossa kans migreenin takia ja arvaa mitä. Hänellä ei ole mitään neulakammoja, mut häntä oli oikeasti sattunut siellä aika kovaa eikä ollut tuonut mitään helpotusta, päin vastoin. Migreenihän se silläkin reissulla tuli. Tämä sai mut pelkäämään akupunktiota entisestään :D Eli mua ei välttämättä ihan pian nähdä siellä :D

   Poista
 2. Hih, paljon paremmin kuitenkin kuin mulla tuota liikuntaa :D Eh, ehkä tällä viikolla molemmat päästään taas treenin makuun? Tsemppiä! :)
  Joskushan se on niin että vaivat unohtuu kivassa puuhassa, mutta en kyllä oikein tiedä miten se tuon pääsäryn kanssa toimii, kuulostaa kyllä niin kammottavalta vaivalta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D voi meitä. Kovasti tsemppiä myös sulle ♥
   Olen monesti saanut unohdettua päänsäryn tosiaan kivalla tekemisellä ja joskus se on sillä jopa kadonnutkin, mutta toisinaan se tosiaan muuta tee kun pahenee. Voin kyllä kertoa, tää on tosi kammottava vaiva :(

   Poista