Töitä kotona

keskiviikkona, syyskuuta 26, 2012

Hih, tää päivä oli aika jännä :D Blondi-aivot ei oikein osannu käsittää, että olen töissä mutta kotona :D Ja kaikista hassuinta oli se, että mä oikeasti tein töitä ihan hulluna. Paljon normaalia enemmän. Normaalisti mä kuitenkin töissä kerkeän hyvin bloggailla ja lukaista muittenkin blogeja, mutta tänään oikeastaan millekään ylimääräiselle ei jäänyt aikaa. Paitsi pyöräytin pari koneellista pyykkiä ;D


Ja kivaa oli myös se, että mulla oli äiti päivän seurana. Äiti hyödynsi aikaansa neulomalla ja kyllä on kiva katsoa, kun toinen osaa hommansa. Siinä nopeasti tuli sukka jos toinenkin valmiiksi. Tiedän myös jo, mitä saan joululahjaksi ;) Samalla kun äiti tuli seuraksi niin äiti toi kivan yllärin. Piristi kyllä päivää niin hirmuisen paljon.


Kuinka upea kukka tuo onkaan :) Todella ihanasti piristi.

No, nyt on myös lääkärissä käyty, vaikka naistenlääkäri olikin. Hän oli ensinnäkin ihan kauhuissaan siitä, että työpaikkalääkäri ei silloin tehnyt tämän päänsäryn eteen mitään. Myöskin hän kirjoitti sinne lääkäriseurantaan, tai mikä se onkaan, mitä tänään kävimme läpi ja mun on huomenna ensimmäiseksi soitettava omalle lääkärille. Kerron asiasta vaikka hieman tarkemmin, kun saan itsekin tähän jotain selkoa, mutta tällä hetkellä e-pillerit aiheuttavat mulle melkoista riskiä aivoverenvuodolle tai tukokselle, ku en nyt muista. Tämän päivän lääkäri sanoi, että se on pakko selvittää ensin, ennekä katsotaan voinko näitä pillereitä enää edes jatkaa. Jos vaikka nyt oma lääkäri sais vihdoin tälle selvyyden. Jotenki skeptinen olo mulla tähän hommaan silti on. Ja jo valmiiksi lääkäri varotteli, että aikoja on tällä hetkellä tosi huonosti saatavilla. Katsotaan siis mitä tuleman pitää.

Nyt mä paneudun Emmerdalen pariin Katsomoon ja kohta Salkkareihin. Nyt mä rentoudun vihdoin :)

You Might Also Like

5 kommenttia

 1. Ois kyllä ihan mahtavaa jos pystyis välillä tekee töitä kotoa käsin, harmi ettei se mulla oo mahdollista mitenkään :S
  Toivottavasti nyt joku kunnolla paneutuu tuohon sun pääkipuiluun, eihän tommosta voi noin vaa jättää edes kunnolla tutkimatta..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli se kotona työskentely kyllä niin hassua, mutta tosi kivaa siis kuitenkin. Outoa :D Voi harmi, että sulla se ei ole mahdollista. Enpä kyllä tiedä saanko itsekään noita niin paljoa tehdä..

   Toivotaan joo! Nyt on kuitenkin aika varattu taas yhdelle lääkärille ensi viikolle ja katsotaan mitä hän on mieltä. Jotenkin vaan alkaa usko loppua, kun mistään muualtakaan ei ole apua saanut... Toivotaan siis parasta ja pelätään pahinta.

   Poista
 2. Oi sä olet päässyt tekemään etätöitä :) Tuleeko tulevaisuudessa päiviä lisää? Mie voisin niin myöskin haluta tehdä kotona etänä töitä :)

  Hieno juttu että lääkäri otti päänsäryn tosissaan ja toivottavasti tämä toinenkin lääkäri nyt paneutuisi asiaan tarkemmin ja saisit selvyyden asiaan! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, pääsin :) Mä en tiedä vielä, saanko näitä jatkossakin tehdä. Pitäisi vaan rohkaistua kysymään, mutta joku kummallinen este mulla siihen on. Ehkä mua pelottaa kieltävä vastaus... Kyllä ehdottomasti näitä silti haluaisin lisää tehdä, kun se kuitenkin on ihan mahdollista. Olisiko sulla kuitenkin mahdollista tehdä niitä? Jos on niin ole sä rohkeampi ja kysy pomoltasi :)

   Mä kans niin toivon, että saisin selvyyden tähän särkyyn. Tää ei ole yhtään kivaa. Aika on nyt varattuna ensi viikolle, jännätään nyt kui käy.

   Poista
  2. Ei valitettavasti ole mahdollisuutta, kun olen niin paljon asiakaspalvelussa töissä. Ja ne viikot kun teen toimistotyötä, on paperit niin salassapidettäviä, ettei kotia voi tuoda :(

   Poista