Iittalamania jatkuu

perjantaina, marraskuuta 22, 2013

Kävin pitkästä aikaa vähän kiertelemässä kaupoilla. En edes muista milloin viimeksi olisin käynyt ja tänään oikeastaan nautin ihan vaan siitä käppäilystä ympäriinsä. Ostoslistalla oli vain uusi kalenteri ensi vuodelle ja sainkin sen. Sain samalla vähän muutakin. Muutama kosmetiikkatuote, Hennesiltä ihana collegemekko ja astioita. Jos nyt ihan totta puhutaan, niin jokainen pennonen pitäisi pistää säästöön ja uusia huonekaluja varten, mutta näitä muutamaa tuotetta en vain pystynyt ohittamaan. Mekko oli vain niin mun juttu, meikeissä tarjoukset ja noita kuppeja olen himoinnut siitä asti, kun vihdoin sain selvitettyä astiahaaveeni. Ja oli niissäkin tarjous parhaillaan menossa. Hinta oli kyllä edelleen melkoisen kova, joten mukaan lähti vain neljä kipaletta. Joululahja toivelistalle voisi siis laittaa näitä ;) Ja siis ehdottomasti tässä uudessa isommassa koossa. Miten joku voi tykätä astioista näin kovin? Katsokaa nyt, nää on ihanat!

IITTALA STORE Teema kupit norm. 17,20€ kpl// -20% 13,75€kpl

Näitä pitäisi saada vielä kahdeksan kappaletta. Olen kerännyt tätä Teema-astiastoa siis 12 kappaleen sarjana. Ja voi mitä himotuksia sain tehtyä itselleni lisää siellä Iittala-storessa! Mun on varmaan parempi vain pysyä poissa sieltä ;D Mutta nyt on näidenkin keräily alkanut. Lisäksi pitäisi saada ne jälkiruokakulhot, neliskanttiset kulhot ja kaikkee muutakin :D

Iittalaperhe on meillä kasvanut myöskin pienten lahjusten avulla. Kun kävimme maksamassa omakotitalomme, antoi meidän oma pankkitäti meille pienen "tuparilahjan". Olen miljoona kertaa ihaillut kivituikkuja ja nyt taisi sitten alkaa niidenkin kerääminen. Saimme ison kirkkaan kivituikun.


Itse olen enemmän mieltynyt niihin pieniin, mutta kyllä tämä isokin on ihana. Nyt tämän kaveriksi pitää saada sitten kaikkia ihania värejä. Musta on tullut ihan hirmuinen Iittala-fani! Aaaa, ja haluan ehdottomasti niitä Kartio laseja! Tummanharmaana. Okei, kaikki kelpaa ;D

Mutta nyt toivotan teille ihanaa alkanutta viikkoa. Mä menen keittämään iltateen ja nautiskelen töllön ääressä. Huomenna olisi tiedossa taas kaikennäköistä. Niksulle pitäisi käydä ostamassa talvitakki, Anne-ystävällä olisi pizzabileet ja pakkailuakin voisi pikkuhiljaa aloitella. Eli tekemistä riittää. :) Mitäs kivaa teillä on tiedossa?


JA VINK VINK!
Ihanan Tarun blogissa on upea koruarvonta menossa. Käykää katsomassa naisen upeita itsetehtyjä koruja ja osallistukaa arvontaan <3

You Might Also Like

8 kommenttia

  1. Mäkin sain aikoinaan Kivi tuikun (tosin pienen) kun asuntokaupat tein :) Ihanata viikonloppua sinne! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olin ihan äimänkäkenä, kun saatiin tuo lahjus. En mä ensimmäisestä talokaupasta saanut mitään. Mut ehkä täällä maalla onkin eri käytäntö ;)
      Ihanaa maanantaita sinne ♥

      Poista
  2. Toi isompi teemakuppi on kyllä kiva ja kivituikut myös...isot ja pienet. Nyt uutena mulla on sitten toi kastehelmisarja. Lautaset ja tuikut on niin kauniita !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tuo isompi osui ja upposi meikään heti. Pakko siis saada :) Kivituikkuja olen kans aina ihastellut, mutten ole raaksinut ostaa. No, nyt varppina ostan :) Kastehelmikin on kyllä ihana, mutta ehkä hitusen liian koristeellinen meille :)

      Poista
  3. Multa löytyy ruokalautaset teemana, syvät lautaset teemana, kakkulautaset teemana, salaattilautaset teemana... :D Väreinä valkoinen ja vihreä. Sitten kahvikuppeja+asetteja löytyy mustana, ne olen saanut enolta tarpeettomana ja ovatkin kyllä tosi vähäisessä käytössä... Kahvimukit ei oo teemana, vaan muumina, eli sama malli kyllä kun teema-kupeissa :)
    Kivituikkuja löytyy myös 5 kpl tällä hetkellä ja lisääkin mahtuu :) Mariskoolejakin on 13kpl isoja ja 5 pientä :D Ja minä myös ajattelin seuraavaksi hankkia sitä kastehelmi-sarjaa. On niin kivannäköisiä ja sain jo lahjaksi ison tarjoilulautasen, joten pesämuna on jo :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. OOooooOOO!! Sulla on vaikka mitä ihanaa! Voisit kuvailla blogiisi niitä ;) Nyt oon kyllä vähän kade ;)

      Poista
    2. Listasta on näköjään unohtunut lasit :D Niitä löytyy kartioita isoina ja pieninä, muutama aino aalto-lasi ja pari verna-lasia. Noita verna-laseja haluaisin lisää, mutta niitä ei taideta enää valmistaa :/
      Täytyy yrittää joskus nappailla kuvia kokoelmistani ;D

      Poista
    3. ÄÄää! Mä haluun kans kartioita! Voi sun kanssas ;) Joo, kuvat koetat napata :)

      Poista