Haaste: 10 kuvaa kesään - tammikuu

sunnuntaina, tammikuuta 19, 2014

Heissan ihanaiset! Miten teidän viikonloppu on sujunut? Onneksi mulla lopulta oli oikein ihana viikonloppu, vaikka perjantaina tuntui kaikki menevän ihan mönkään. Oli oikea surkeiden sattumusten päivä, joka lopulta päättyi kipeän käden kanssa kärvistelyyn. Erinäiset vastoinkäymiset kiusasivat koko päivän ja lopulta illalla, kun olin tekemässä yllätyshyökkäyksen tehneelle Meli-serkulleni ja mulle iltapalaksi mannapuuroa, kaikki kärjistyi ja sain kunnon palovammat. Olkaahan tarkkoina, kun keitätte maitoa, ettei teille vaan käy sama kuin mulle. Tälläkin hetkellä mun on vähän inhoittavaa kirjoittaa, kun palaneet nakkini osuvat kipeästi toisiinsa. Höpöttelin Melin kanssa kuulumisia samalla kun keittelin maitoa kiehuvaksi ja kerkesin vain toteamaan, että kohta kiehuu kun tuntuu tarttuvan pohjaan kiinni. Ja sitten maidot oikein raketin tavoin nousivat kohti reunoja ja minä sitten äkkiä ottamaan kattilaa hellalta ja siirtämään lavuaariin. Eihän se olis ollu kivaa, jos maidot olis olleet pitkin hellaa ja seiniä. Luulin, että loppu hyvin kaikki hyvin, mutta oikean käden sormillehan kaatui aimo annos kiehuvaa maitoa. En ensin edes huomannut, että sattui ja yritin vielä niitä mannasuurimoita laittaa sinne maidon sekaan, joskaan siitä mitään tullut. Sitten kipu iski tajuntaan ja sormet kylmän veden alle. Sain aikaseksi sitten kunnon palovammat sormiini ja tein nakkikuolemaa koko illan. Kyllä me lopulta ne puurot saatiin, enhän voinut luovuttaa, mutta uusi yritys uudella maidolla. Käsi kylmähauteeseen, jossa se oli koko yön. Kaikki muut sormet voivat melko hyvin, mutta etusormi otti pahimmat damaget itseensä :( Onneks mulla on sormet vielä paikoillaan.


Ei siis vieläkään etusormi tykkää yhtään kun vähänkään enemmän tulee lämpöä siihen, mutta eipähän enää tunnu et sormen nahkat irtoaa kokonaan. Ihan pyllystä oli koko perjantai. Onneks Meli tuli meille, niin vähän mieltä piristi.

Palovamma episodin takia jäikin sitten postailematta. Olis mennyt ikä ja terveys yhdellä kädellä kirjoittaen. Taas siis myöhästyi vähän mun kymmenen kuvaa kesään-haaste, mutta kuvan sentäs sain otettua eilen jo. Miltä meillä siis näyttää tammikuussa?


Kylmää on! -20 astetta on jo ylitetty, joten mun puolesta voitaisi pysyä sisätiloissa. Tuonne uloshan jäätyy pystyyn. Taren kanssa ulkoilukin on ollut melkoista tuskaa. Vaikka tossut on jaloissa, niin nostelee niitä jo ihan pienen hetken jälkeen. Saisi se kesä jo tulla. Eipä onneksi enää montaa kuvaa ole jäljellä :)


Ensimmäinen kunnon muutos kuvissa. Toistaiseksi tuntuu niin toivottomalta kesän suhteen, kun on niin kylmä, mutta puolessa välissä mennään :)

Nyt mä meen tekemään huomiset eväät ja painun punkkaan. Mukavaa alkavaa viikkoa <3

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Voi ei.. Toivottavasti sormet paranee pian! :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi nyt on jo paljon parempi, vaikken vieläkään etusormella oikein tunne mitään :P

      Poista