Vuosikooste 2013, osa 2

torstaina, tammikuuta 02, 2014

Mun piti palata tän vuosikatsauksen pariin jo eilen, mutta tauti oli toista mieltä kanssani. Nukuinkin sitten koko päivän, joten jatketaan seuraavalla puolivuotisella tänään.


HEINÄKUU

Intoilin heti kuun alusta alkavaa lomaani. Tämän vuoksi heinäkuu oli myös vähinten postailtu kuukausi. Vietin kyllä niin ihanan loman :) Makkarin remontti alkoi näyttää paremmalta. Tulin murheelliseksi, kun joku oli jättänyt koiran kuumaan autoon. Kävin Kouvolassa hakemassa serkkutytöt meidän luokse kesälomailemaan. Viikko heidän kanssaan kului vauhdilla. Käytiin talleilemassa, Litsillä, Korkeasaaressa ja mitä kaikkea. Sitten lähdinkin viemään heidät kotiin ja jäin samalla sille reissulle, Niksu kun oli poikien kanssa Norjassa jossain autotapahtumassa. Tarekin kävi uimassa ja nautti kovin. Olin myös todella reipas ja sain itseni vihdoin hammaslääkäriin. Ja taaaas shoppailin.
Kuukauden meikki


ELOKUU

Loma läheni loppuaan ja me vietetiin äidin kanssa perinteeksi tullutta Helsinki-päivää. Jalat käveltiin tuusannuuskaksi ja rahapussi shoppailtiin tyhjäksi. Kivaa oli ja ensi kesänä ehdottomasti uudelleen :) Kävin myös koko kosmetiikkakokoelmani läpi. Kyllä niitä puteleita sitten riittää :D Kesäshopailuja esiteltiin useammassakin postauksessa. Niitä meinaan oli! Postailin myös eläinrakkaasta pikkuminästä. Niksun kanssa käytiin myös asuntomessuilla. Haettiin vähän inspiraatiota. Tässä vaiheessahan me taisteltiin jo omakotitalosta, joskin teille en uskaltanut sanoa asiasta mitään. Leffoja tuli katsottua melkoisesti taas. Meillä oli Niksun kanssa vuosipäivä ja juhlistettiin seitsemää yhteistä vuottamme. Kävimme yhdessä ratsastamassakin. Salavaivihkaa postailin myös sisustusinspiraatioita etuovi.comista. Höpöttelin myös puketutumisen vaikeudesta. Se muuten on vaikeeta edelleen :D Makuuhuoneen remontti valmistui ja rakastin sitä niin kovin! Olettehan ottaneet opiksi koirilta? Postailin aiheesta, mutta itsekin olen tainnut unohtaa tehdä niin. Vihdoin ja viimein sain myös olohuoneen seinällä roikkuneet tyhjät taulutkin valmiiksi. Elokuussa postailin eniten.


Kuukauden meikki


SYYSKUU

Syyskuussa löytyi taas energiaa liikunnalle ja ruokatottumiksille. Voi kun saisin saman boostin uudelleen. Käytiin juhlimassa rakkaan nuorimmaisen kummityttöni kolme-vuotis synttäreitä. Vieläkin purin kesäostoksia. Jumpe, tein niitä todellakin paljon! Postailin myös lempimerkeistäni. Aloitettiin vuoden kolmas remontti, kylpyhuone. Meillä oli sen kanssa kiire, kun asunto piti saada nopeasti myyntiin. Tehän ette tästä edes tienneet. Harmillisesti meillä oli myös vastoinkäymisiä sen kanssa, kun löytyi kosteutta ja sen aiheuttamaa hometta. Sisustelin vessaakin. Kerroin myös kauneuden kuolemansynneistäni. Kriiseilin tulevaa syntymäpäivääni. Julkaisin lähtötilanne kuvat kylppäristä ja taas kerran työnsin päätäni piiloon, kun hävetti. Tämän uuden kodin kanssa en taida pystyä, kun saa hävetä kaikkea :D Pitää muistaa, ettei ne ole meidän remontoimia ;) Makunsa kullakin. Kohtasin myös kauhuni, vaa'an. Selvisin onneksi. Esitin synttärilahjatoiveitani. Aloitin 10 kuvaa kesään-haasteen. Postailin MAC ihanuuksista ja kävimme Habitare messuilla. Pistin myös kasvorasvan uusiksi, kun joku oli tehnyt vaikuttavan testin perus Nivealla. Cata streriloitiin ja se oli ihan reppana <3 Löysin ihanan syyssaappaat - Lidlistä! Pitkästä aikaa myös asukuvaa. Iltalehdessä oli hauska kirjoitus "11 tavaraa, jotka naisen tulisi omistaa" ja kävin omaa omistuslistaani läpi. Tare ja Cata pitivät kovasti hellyyshetkiä. Kuu päättyi vatsakipuihin.Kuukauden meikki


LOKAKUU

Heti kuun alussa, mun auto alkoi oikkuilemaan. Onneksi Niksu sai sen korjattua, vaikkakin nyt siinä olis jo seuraavan osan vaihto edessä. Pähkäilin pikkumustia. Edelleenkään mulla ei sellaista ole, mutta ainakin vähän tiedän, millaisin haluiaisin. Oli aika vanheta taas vuodella. Pähkäilin kolmien kenkien välillä, mikä sopii parhaiten asuun. Kuvia oi ainakin hauskaa katsoa jälkikäteen. Mä en todellakaan ole valokuvauksellinen :D Tein pitkästä aikaa kirpparilla hyviä löytöjä. Käytiin I Love Me-messuilla ja tulin ison kassin kanssa kotiin. Pidettiin Niksun kanssa taas Emäntä vs. Isäntä-kisaa ja odotellaan edelleenkin lisäkyselyitä seuraavaa varten ;) Sain myöskin hoidettua hammaskalustoni kokonaan kuntoon ja reikiä suussa nolla :) Stressailin, taas vaihteeks... Ostin pitkään himoitsemani Naked-paletin. Sain blogilleni ensimmäisen yhteistyön ja postailin siitä. Jännää kyllä oli! Näytin teille arkimeikkini, vaikka tätä zombi-naamaa olikin vaikea näyttää :D Sain sähköpostilla viestiä, että blogini olisi osallisena Indiedaysin Inspiration awardseissa ja menin ihan sekaisin siitä. Kiitos vielä teille ihanaiset <3 Otin myös paljon kotokuvia, kun oli niin siistiä. Erityinen siisteys johtui kylläkin välittäjän vierailusta. Vieläkin sain pidettyä suuni kiinni asuntoaikeistamme.Kuukauden meikki


MARRASKUU

Marraskuun alussa sain vihdoin ostettua itselleni vitamiineja, vaikkei varmasti parhaimpia mahdollisia ollutkaan. Purkit ovat kohta tyhjiä. Reippaasti olen popsinut. Blogini täytti kolme-vuotta ja pidin sen kunniaksi arvonnan. Kiusasin teitä ensin pienillä vilautuskuvilla valmistuneesta kylppäristä, mutta heti perään postailin kunnon kuvat. Polttelin kynttilöitä siistissä kodissa ja kuvalin tunnelmaa blogiin. Meillä vihdoin alkoi asuntohommelit näyttää paremmalta ja uskalsin teillekin siitä vähän vinkata. Kävin listailemaan loppuneita tuotteita. Kerroin vilkkaasta mielikuvituksestani, kun onnistuin pelottamaan itseni hengiltä aamulenkillä. Sairastinpa sitten lentsua marraskuussakin. Höh! Tän hetkinen lentsu ei vieläkään ole mennyt ohi. Ja tää on kyllä paljon pahempi. Näytin meidän edellisen kodin pohjapiirrustuksen. Juhlittiin äidin synttäreitä. 19. päivä paljastin teille vihdoin, että olemme ostaneet omakotitalon. Ehdottomasti suurin asia koko vuonna :) Meikkasin ekaa kertaa Naked-paletilla. Jatkoin Iittalan Teemojen keräilyä. Kerroin, miten meidän omakotitalohaaveesta tuli totta <3 Löysin huippuhyvän varjostusvärin kasvoille. Suunnittelin vähän jo uuden kodin sisustusta ja tein muuttajan muistilistan.

Kuukauden meikki


JOULUKUU

Ja vielä viimeinen kuukausi. Aloitettiin pakkailu heti kuun alussa. Tein pikkujoulumeikin ja kärsin taaas kovista pääkivuista. Höpisin muutosta kovin ja vilauttelin Insta kuvia uudesta kodista. Netti ei heti toiminut, mutta onneksi sekin saatiin nopeasti. Joululahjatoiveita sai taas esittää. Postailutahti oli vähän hiljaista muuton ja muun hässäkän vuoksi. Kriiseilin joululahjojen ostosta, vaikka lopulta ne löytyi melko hyvinkin. Aloin esittelemään meidän uutta kotia huone kerrallaan ja pikkuvessa pääsi ensimmäisenä esittelyyn. Hiljennyin joulun viettoon ja blogi sai jäädä pikkulomalle. Sitten sainkin tappolentsun ja tässä sitä ollaan :)
Kuukauden meikki
Pakko sanoa, että viime vuosi meni kyllä todella vauhdikkaasti. Ihan päätä huimaa näin jälkikäteenkin. Mitkä ovat teidän vuoden 2013 loppufiilikset? Paljon tapahtui ja nyt toivonkin vuodesta 2014 vieläkin tapahtumarikkaampaa :) Parempaa terveyttä, rakkautta ja rauhaa. ♥

p.s. Minkä kuun meikki oli tällä kertaa mieleenne?
p.p.s. Mikä oli suosikkipostauksenne?

You Might Also Like

0 kommenttia