Livbox - tammikuu 2014

tiistaina, tammikuuta 14, 2014

Ja taas mä olen myöhässä Livboxin esittelyn kanssa. En edes aloita höpöttämään siitä, miten nopeasti aika on taas hurahtanut. Mutta onhan se! Nyt on jo tammikuukin puolessa välissä. Siis What!? Miten tää on mahdollista. Ei vaan voi käsittää... Olen hypistellyt tätä tammikuun Livboxia aikasta pitkään, se kun tuli jo viime viikolla. Ja mikä kivointa, se oli jätetty suoraan meidän postilaatikkoon! Ei tarvinnut lähteä hakemaan postista enää. Toivon mukaan jatkossakin se jätettäisi suoraan laatikkoon. Mutta samalla toivon, ettei olisi kovasti pakkasta, ettei tuotteet mene pilalle. Mites te muut omakotitalossa asujat? Jätetäänkö teidän boxi postilaatikkoon? Meillä on siis sellainen vanhanaikainen, missä kaikki luukut saa auki eli lukkoa ei ole.

Käydäänhän nyt itse asiaa, että saadaan boxi esiteltyä. Kohtahan muuten helmikuun boxi ehtii tulla.


Vau, siis VAU! Tämän kertaisessa boxissa tuli seitsemän tuotetta, joista jokainen on todella mielenkiintoinen.

Lumene Lab on apteekkisarja Lumenelta ja boxista tuli silmänympärysvoide. Tämä oli täysikokoinen tuote ja hinnaksi oli kirjattu 24,90€. Hurjaa, että mukana oli yksi noinkin kallis ja vielä todella hyvältä vaikuttava tuote. Boxin hinta tuli siis reippaasti kuitattua jo tällä yhdellä tuotteella! Ja itse tuote, käyttöön meni heti samana iltana! Mulla on silmänymärysvoide ollut vähän vähällä käytöllä se varmasti näkyykin :D, mutta uuden tuotteen ansiosta sain takaisin käyttöön. Katsotaan sitten arvioissa, mihin tuotteesta lopulta oli.

Rimmel Scandal Eyes silmämeikkikynä tuli minulle sävyssä 006 Paranoid Purple, eli tuommoinen tumman lila. Jee, meikkejä :) Ne iskee aina. Katsotaan miten osaisin tuota sitten käyttää. Käytänkö pohjustajana lilalle meikille, käytänkö yksinään vai mihin tuosta kynästä on. Testailuja odotellessa.

No7 erittäin kuivalle iholle suunnattu kasvovoide. Ja taas voide. Tästä en kyllä jaksanut enää iloita yhtään. Kaiken lisäksi, en usko voiteen sopivan mulle laisinkaan. Testaan kyllä, mutta uskon siirtyvän piakkoin uuden omistajan hoiviin. Erittäin kuivalle iholle suunnattu voi olla mulle liian tymäkkää tavaraa. Testailullahan se selviää, mutta pliis, josko saatais pari boxia ilman kasvorasvoja? Entisetkin ovat käyttämättä!

System 4 tuli kaksikin tuotetta, Bio Botanical shampoo ja seerumi. Näiden sanotaan säännöstelevän hiuspohjan talineritystä sekä vilkastuttavan verekiertoa joka lisää hiustenkasvua. Huuh! Mikäli nämä todella tekevät mitä lupaavat, niin kaikkien pitkiä hiuksia toivovien pitäisi käytää näitä! En usko, että näin pienillä puteleilla saati näin lyhyellä testausajalla tapahtuu mitään huomattavaa. Olisi kiva testata näitä pidempäänkin, että tehoavatko todella. Skeptisyyttä on täällä ehkä vähän ilmassa, mutta kai ymmärrätte ;) Paremmin tämän vaikutuksen varmasti huomaisi lyhyemmissä hiuksissa. Mä kun en edes huomaisi, jos joku varastaisi pari senttiä. :P

Boxin hämmästyttävin tuote oli Emmelle. Pyörittelin hetken aikaa sitä käsissäni ja mietin mikä rasva se on, kunnes tajusin mitä se on. Hammastahnaa! Mutta kiva tuotehan tämä olikin boxiin, vaikken ensin ollutkaan ihan sitä mieltä. Varsinkin kun kyse on uudesta merkistä, on kiva tehdä tuttavuutta tätä kautta. Josko löytyisikin se huipputuote. Hampaat kuitenkin pestään pari kertaa päivässä, joten hyvinhän tuote sopii boxiin. Katotaan nyt, onko tästä haastajaksi perus pepsodentille.

Vimoisena vielä Etré Bellen Collagen & Aloe Vera Hydro Eye-pads. Silmänymäryksille tulikin hoitoa tässä boxissa enemmänkin. Tämä silmille tarkoitettu naamio on todella mielenkiintoisen kuuloinen.  Se kuulostaa tekevän taikoja silmille ja tämä kelpaa! Siloittaa ihoa välittömästi sekä kosteuttaa ja kiinteyttää. Jopas! Mikäli nämä todella toimii, alan varmasti metsästämään niitä täysikokoisena.


Kokonaisvaikutelma boxista oli tosi hyvä. Testailu on aloitettu jo innolla ja palataan asiaan sitten arvostelujen merkeissä. Mitä te piditte tammikuun boxista?

You Might Also Like

0 kommenttia