Kotikierros - vierashuone

sunnuntaina, tammikuuta 05, 2014

Heippa murmeliseni! <3

En edes kehtaa taas aloittaa pahoittelemalla parin päivän hiljaisuudesta. Me saatiin kylään mun rakas Meli-serkku ja aika on vain hurahtanut ohitse. Käytiin shoppailemassa jotain tosi ihanaa kotiinkin. Jee, ensi viikolla se saadaankin jo kotiin ja pääsen näyttämään teillekin. En malttanut odottaa sen ostamisessa yhtään kauempaa, vaikka raha olisi ehkä ollut järkevämpi laittaa remonttiin. No, kuitenkin. Nyt me ollaan sit Niksun kanssa taas kaksin kotona ja estyin tulemaan koneellekin.

Sain napsittua tänään vihdoin kuvia valoisaan aikaan ja pääsen esittelemään teille seuraavan osan kodistamme. Nyt mennään vierashuoneeseen, joka onkin jo esitellyn vessan vieressä.


Tällä hetkellä vierashuoneemme toimittaa varaston virkaa. Meillä ei ole vielä tarpeeksi huonekaluja sisustaaksemme. Väri ei myöskään miellytä meitä laisinkaan. Ajattelimme ensin huljauttaa maalit pintaan, ennen kuin edes alamme suunnitella huonekaluja sinne. Vaikka pakko myöntää, ideoita on pyörinyt vaikka minkälaisia. Oletteko valmiit? Tervetuloa miedän siniseen huoneeseen :PVierashuoneemme on melkoisen pieni, mutta sinne kuitenkin sopivasti mahtuu yökyläilijät nukkumaan. Vielä muutamia muuttolaatikoita tyhjentämättä, sillä tavaroille ei ole vielä paikkaa. Pitää siis ostaa laatikostoja. Tuoli on entisen asukin perintönä. Niksu varasi tuolin itselleen jo autotalliin ja oikein mielelläni sen sinne lahjoitankin ;)
Maalaus on tässäkin tilassa ihan mielenkiintoinen. Sekä katon että lattian rajaan on tehty vaaleampi sininen maaliraita ja muuten tuollainen taivaansininen maali. Lattiana tumma laminaatti, joka aaltoilee ihan kivasti. Lattialle ei oltu jätetty yhtään elämisvaraa ja se kupruilee monesta kohtasta. Harmaa patteri on jo aikansa elänyt ja lämmitellyt myös seinään mahtavat raidat. Ikkunan puitteet on kuultomaalattu vaaleiksi ja pakko sanoa, että ne eivät ole kovin siistin näköiset. Meillä onkin pähkäiltävänä, että mitä teemme niiden kanssa. Kaikkien ikkunoiden vaihto taitaa kuitenkin olla melko tyyristä hommaa. Katsotaan siis mitä keksitään.


Tästä kammarista löytyy myös toinen vaatehuoneista. Minä valtasin tämän omaan käyttööni. Myös vaatehuone on maalattu siniseksi. Lattiana muovimatto ja hyllyt ovat vähän mitä ovat. Kaksi rekkiä vaatteille, mistä kyllä tykkään. Joskin ne ovat vähän huonoilla etäisyyksillä, sillä ylärekillä olevat vaatteet makaavat alarekin päällä. Tai sit mulla on liian pitkiä paitoja :D


Tällainen siis toinen osa meidän kodista. Mitä te tykkäätte sinisestä maalista? Onko yhtä paha teille kuin Niksulle, jota ei voi sinisiä seiniä sietää? :D 

You Might Also Like

6 kommenttia

 1. Hih, on kyllä kieltämättä aika sininen ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liian sininen :D Oota kun näet muut värit. Vihreä ja sininen siis nähty ;P

   Poista
 2. Oi vitsi, mulla iskee aina tälläisiä tiloja nähdessäni sellanen "päivä sisustajan" into :) Siis polttelis ihan hirveesti suunnitella tuon huoneen muutos materiaali- ja kalustesuunnitelmineen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vitsi! Vähänkö olisi kiva saada myös toiselta sisustusnäkökulmaa, kun itsellä aina se sama tietty tyyli. Me kyllä nyt vähän muutetaan tyyliä edellisestä kodista, mutta olisi kyllä kiva kuulla, miten toiset sisustais :) ♥

   Poista
  2. Hei mä haluun tehä sen! Laita mulle huoneen pohjapiirros ja mitat ja mitä toiveita huoneelle on ja mitä toimintoja huoneeseen halutaan. Ja vaikka jokunen mallikuva millasta tyyliä haetaan. Hauska ois tehä tällästä kun itellä ei oo just nyt mitään sisustettavaa :)

   Poista
  3. Ää, miten kivaa! Joo, mä laitan sulle ne sähköpostilla, kunhan löydän mitan jostain :D

   Poista