Kotikierros - makuuhuone

sunnuntaina, tammikuuta 12, 2014

Mun pitäisi niin jo olla nukkumassa, mutta vielä piti päästä postailemaan. Tiedän, että huomenna väsyttää ja silmät luppaa puoliummessa koko päivän. Onneksi pikkasen sentäs jo väsyttää, josko saisi unen päästä kiinnikin. Sain tänään siis kuvattua meidän makuuhuoneen, kun pitkästä aikaa oli oikeasti valoisaakin. Kuvista ei tullut pelkkää mössöä, niin kuin lähes kaikista kuvista nyt talven aikana on tullut. Oletteko siis valmiit uuteen väriin ja huoneeseen?
Kuten kuvasta näkyy, meidän makuuhuone on kovin pirteä... Keltaista ja oranssia. Tykkään kyllä näistä väreistä kovasti, mutta en makuuhuoneen seinällä, enkä liioikseen muissakaan kotini seinissä.


Vaikka värit ovat mitä ovat, niin pidän siitä, että meidän masterbedroom on ISO! Näistä kuvista on ehkä vähän hankala hahmottaa, mutta tuolla kyllä nukkumaan mahtuu vähän liiankin hyvin. Mun oli meinaan ensimmäiset yöt kovin vaikea nukastaa, olihan liikaa tilaa örkeillä liikkua siellä ;D Mielikuvitus, se kiusaa mua edelleen, viimeksi tänään.Taas näkyy edellisen asukkaan taiteellisuus. Makkarissa koristaa molemmissa päädyissä oranssi neliö, ruskeiden ja punaisen viivojen kera.Täälläkin on tumma laminaattilattia ja katto samoiten. Oma vaatehuone myös.
Tämä vaatehuone on Niksun vaatteille sekä lakanoille. Tätä vaatehuonetta ei sentäs oltu maalattu kuten toista, mutta huonossa kunnossa tämäkin. Samaa muovimattoa kuin toisessakin komerossa.Ja vielä lähikuvaa makkarin katkaisijasta. Tässä vasta edellisen asukin taiteellisuus näkyykin. Ei siinä, hienoja taideteoksia, mutta ei ihan meidän makuun.

Mites teihin iskee keltainen makkari?

You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Ei viude, tää on hiano! Repesin kyllä niin tuolle katkaisijalle :D mutta kumma taiteilija kun ei oo tuota hienoa kuvaa saanu noihin painikkeisiin jatkettua.. ;) Mutta ssis, tästähän tulee niin upea kun te sen remppaatte, ihanan tilavakin on :) mitähän väriä seuraavasta löytyy..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanan tilava se kyllä on ja jee, kun sinne mahtuu uusia huonekaluja :) En malttaisi odottaa, että päästään laittamaan. Mutta tärkeysjärjestyksessä ja rahaa keräillen :) Ja toi katkaisija. Mulla ei edes riitä sanat kuvailemaan mun hämmästystä siitä :D

   Poista
 2. Hihih, siellä on tainnut asua samanlainen taiteilijasielu kuin tässä munkin kämpässä ennen ;) Mutta potentiaaliahan löytyy vaikka mihin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan, sunkin kämpässä asui taiteilija ;D Tiedät siis tarkalleen mistä täällä puhutaan ;D Potentiaalia kyllä meistäkin on :)

   Poista